Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Teroare la Paris!

Mesajde paul » 14 Noi 2015, 19:02

asd scrie: Jertfa nu mai are sens decat pentru credinta

Hait ... :lol: :lol: :lol:
Is curios, dintr-un milion de romani,asa zisi crestini ... cati sunt dispusi sa puna capul fiilor pe trunchi ??? :oops: :oops:
Chiar daca ma consider oarecum religios, n-as putea sa fac asa ceva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima oară modificat de paul pe 14 Noi 2015, 19:04, modificat 1 dată în total.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dragos2006 » 14 Noi 2015, 19:04

Iisus Hristos a venit pe pamant si a promovat domnia iubirii . Problema e ca doar cu iubire nu poti sa stapanesti masele . Atunci niste baieti destepti si extrem de bogati au inceput sa promoveze domniia fricii . Si se vede ca treaba le merge foarte bine , tocmai brandul Coca-cola a depasit in popularitate pe Iisus Hristos.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Shrek » 14 Noi 2015, 19:07

Din noianul de stiri privind atentatele din Franta, am ramas impresionat de filmarea din tunelul de iesire din stadion. Nu am nici cea mai mica indoiala ca multi din acei spectatori erau la curent cu ce se intampla in Paris. Dar nu tu panica, nu tu imbulzeala nu tu "urari de bine" la adresa primarului sau a presedintelui si, in ciuda agentiilor de stiri, ei cantau imnul national. In ritmul acesta presa da faliment. Lasand la o parte caterinca , este un exemplu de demnitate nationala a francezilor, indiferent de originea etnica. Jos plaria!
Shrek

Mesajde asd » 14 Noi 2015, 19:17

Domnul nostru Iisus Hristos, adica Fiul Lui Dumnezeu nu a venit sa conduca lumea ci sa o slujeasca: Imparatia Mea nu e din lumea aceasta. Inchei aici pentru ca a mai zis: nu aruncati margaritarele voastre porcilor... no ofense :lol:
asd

Mesajde Mircea_63 » 14 Noi 2015, 19:19

asd scrie: Inchei aici pentru ca a mai zis: nu aruncati margaritarele voastre porcilor... no ofense :lol:

Fara tangenta cu religia, insa cu un contact direct cu morala, iti spun de la obraz ca modul tau de abordare frizeaza nesimtirea.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde luci » 14 Noi 2015, 20:05

Din 6 atentate unu parca era adresat presedintelui da a fost ratat sau am inteles gresit?
“Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este in sanul Tatalui, Acela L-a facut cunoscut.”
luci

Mesajde paul » 14 Noi 2015, 20:06

luci scrie:Din 6 atentate unu parca era adresat presedintelui da a fost ratat sau am inteles gresit?

Eeei ... asa era regia ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Donbazil » 14 Noi 2015, 20:42

Sal'tare!

... Pai da!...Ca i-a mancat in c*r pe "democratii" europeni, - prostiti de marele licurici - sa exporte ei democratie in tarile arabe. Acolo salbaticii astia aveau bossi lor ( Gadafi, Sadam, Assad, Mubarak), care-i tineau in frau, dar nu era bine, trebuiau "democratizati", pai cum sa nu beneficieze si salbaticii astia de drepturile omului......Si s-au implicat europenii si americanii si a fost o "primavara araba" grozava.....Dar acuma baiu-dracu' ....A venit iarna.....Si au venit si invadatorii....Si nu se mai bat la ei acasa, ci joaca in deplasare, pe terenul celor care le-au vrut "binele".....Sarmanii emigranti, ( 80% tineri si buni de luat la oaste) abia intrara in Evropa ca au si inceput sa-si arate fata....Cea adevarata.....Acum sa-i pupe-n c*r Merkel si toti trepadusii care nu mai puteau de mila lor. Un singur sef de stat a fost intelept: Unguru!....Stie omu' ce si cum, ca doara si ei de pe-acolo de prin Asia se trag....Cu astia in afara de sabie si glontz nu prea mai exista cale de negociere.....Noi n-avem conducatori, asa ca ....Suntem la mila Domnului.....Daca pica bomba, pica si gata, da' poate nu pica!....Las' ca merge si asa!....
Macar rusu' a avut sange-n instalatzie si fara prea multe discutii a inceput sa dea pe ei....
Sal'tare!
Donbazil

Mesajde Molluc » 14 Noi 2015, 20:54

Donbazil scrie:Sal'tare!

Magu Vasile Pai da!...Ca i-as mancat in c*r pe "democratii" europeni, - prostiti de marele licurici - sa exporte ei democratie in tarile arabe. Acolo salbaticii astia aveau bossi lor ( Gadafi, Sadam, Assad, Mubarak), care-i tineau in frau, dar nu era bine, trebuiau "democratizati, pai cum sa nu beneficieze si salbaticii astia de drepturile omului......Si s-au implicat europenii si americanii si a fost o "primavara araba" grozava.....Dar acuma baiu-dracu' ....A venit iarna.....Si au venit si invadatorii....Si nu se mai bat la ei acasa, ci joaca in deplasare, pe terenul celor care le-au vrut "binele".....Sarmanii emigranti, ( 80% tineri si buni de luat la oaste) abia intrara in Evropa ca au si inceput sa-si arate fata....Cea adevarata.....Acum sa-i pupe-n c*r Merkel si toti trepadusii care nu mai puteau de mila lor. Un singur sef de stat a fost intelept: Unguru!....Stie omu' ce si cum, ca doara si ei de pe-acolo de prin Asia se trag....Cu astia in afara de sabie si glontz nu prea mai exista cale de negociere.....Noi n-avem conducatori, asa ca ....Suntem la mila Domnului.....Daca pica bomba, pica si gata, da' poate nu pica!....Las' ca merge si asa!....

Cica saracii da ia sa vezi cand or incepe cu atentate la ora fixa in 8 state, atunci balamuc. Pai aia sunt oameni normali?
Ar trebui adunati toti emigrantii si si dusi inapoi la ei acasa ca oricum nu le place in civilizatie si fara razboi si am inteles ca fug de munca ca dracu de tamaie.
Donbazil a zis foarte bine.
cu stima
Molluc

Mesajde cristian bh » 14 Noi 2015, 21:01

Donbazil scrie:... Pai da!...Ca i-a mancat in c*r pe "democratii" europeni, - prostiti de marele licurici - sa exporte ei democratie in tarile arabe. Acolo salbaticii astia aveau bossi lor ( Gadafi, Sadam, Assad, Mubarak), care-i

Te citez,...cu brisca-n teaca,.. :P
dar......cine i-a scolit in academiile de terorism?Ala de avu ca prim absolvent pe raposatul agent Cia,...Bin Laden? :shock:
Si cine le vandura armament si tehnica militara?
Carei diferenta intre allah abkhar si titei abkhar? :shock:
Toate astea.......ca sa bage in ei umflatii aia de peste ocean ,cola si hamburgheri la preturi sociale? :oops: :oops:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Dragos2006 » 14 Noi 2015, 21:15

Ce usor va lasati manipulati ! Ce usor gasiti voi explicatii la toate !

Cineva mai inainte a scris ca Dumnezeu a spus sa nu arunce margaritare la porci . Il informez ca tot bossul de sus a spus ca daca nu este cuminte ajunge in iad direct in cazanul cu smoala . Informatie confidentiala : :D eu voi fi cel care va baga lemne pe foc la cazanul cu smoala ! :evil:
Dragos2006

Mesajde Shrek » 14 Noi 2015, 22:46

Dragos2006 scrie:Ce usor va lasati manipulati ! Ce usor gasiti voi explicatii la toate !

Cineva mai inainte a scris ca Dumnezeu a spus sa nu arunce margaritare la porci . Il informez ca tot bossul de sus a spus ca daca nu este cuminte ajunge in iad direct in cazanul cu smoala . Informatie confidentiala : :D eu voi fi cel care va baga lemne pe foc la cazanul cu smoala ! :evil:

Partea plina a paharului este ca acel "cineva" are caldura mocca iarna. Si nu trebuie sa-si faca griji ca i-o taie radetu'. Dar fara suparare, cum ai obtinut acest job? Ai dat interviu? Sau ai bagat CV-ul?
Shrek

Mesajde cristi_vidican » 15 Noi 2015, 08:40

Dragos2006 scrie:Iisus Hristos a venit pe pamant si a promovat domnia iubirii . Problema e ca doar cu iubire nu poti sa stapanesti masele . Atunci niste baieti destepti si extrem de bogati au inceput sa promoveze domniia fricii . Si se vede ca treaba le merge foarte bine , tocmai brandul Coca-cola a depasit in popularitate pe Iisus Hristos.

Dragoș,
creștinismul adevărat s-a răspândit în lumea aceasta prin iubire, ducând Evanghelia oamenilor ca să fie mântuiți. Așa a ajuns și la noi.
Când Petru a scos sabia să-L apere pe Domnul, Domnul a refuzat să fie apărat în acest fel.
La început creștinismul era foarte persecutat. Și, cu cât îi omorau mai mult, cu atât ei se înmulțeau mai mult.
Ai auzit despre sângele martirilor care este ....
În România și în occident oamenii se îndepărtează de Hristos și de Biserică. În Siria și în Irak sunt tot mai mulți creștini.

Asta nu înseamnă că de acum mă mut cu familia în Siria. Am responsabilitatea să o apăr.
Dar, atitudinea de genul: „ochi pentru ochi” nu are de-a face cu învățătura creștină
Matei 5:44  Dar Eu vă spun: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blastămă, faceţi bine celor ce vă urăsc, şi rugaţi-vă pentru cei ce vă asupresc şi vă prigonesc, 45  ca să fiţi fii ai Tatălui vostru care este în ceruri; căci El face să răsară soarele Său peste cei răi şi peste cei buni, şi dă ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi.

Un creștin se luptă să trăiască ce scrie în aceste versete.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde cantemir » 15 Noi 2015, 09:01

Aici e vorba de consecințele unor greșeli politice, la nivel de Uniune Europeana! Iar astea trebuiesc asumate!
În mod normal, orice guvern trebuie să aibă în prim plan siguranța cetățenilor săi și abia apoi să le plângă de milă unora ce vin dintr-o zonă a planetei unde n-a fost pace, de când e pământul pe Pământ!
cantemir

Mesajde Dragos2006 » 15 Noi 2015, 09:04

Cristi , din motivele expuse de tine , din 2050 religia islamica va fi cea mai raspandita de pe planeta . Omul a evoluat iar religia crestina nu-i mai satisface toate dorintele si toate sentimentele. Acum la moda este ismamul care ofera razbunare pana la capat. Lumea occidentala va raspunde la expansiunea islamului cu o noua clasa politica , extremista . Primul caz va fi in Franta unde urmatorul presedinte va fi doamna Marine Le Pen.
Dragos2006

Mesajde cristi_vidican » 15 Noi 2015, 09:18

Dragos2006 scrie:Cristi , din motivele expuse de tine , din 2050 religia islamica va fi cea mai raspandita de pe planeta .

Și Nero a vrut să extermine creștinismul. Și ...?
Și cei care au stârnit valurile de prigoană au vrut asta și ....?
Comuniștii, că nu suntem de parte de ei, au luptat din toată puterea să distrugă creștinismul. Și? Din contră, l-au întărit foarte tare.
Dacă ne uităm în Biblie vedem cum se va termina lumea aceasta și care este sorta creștinilor.
Vorbesc cu tine pentru că, din câte știu, crezi ce scrie în Biblie.

Să merge la Biserică să ne rugăm pentru pace! (Poate în primul rând în inima noastră)
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE