Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Teroare la Paris!

Mesajde Florin Dobre » 15 Noi 2015, 12:40

lucky5strike scrie:Banul, arma si religia.

...si eroii necesari.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde cantemir » 15 Noi 2015, 12:51

Florin Dobre scrie:
lucky5strike scrie:Banul, arma si religia.

...si eroii necesari.

Voi țineți cu ursul?
cantemir

Mesajde lucky5strike » 15 Noi 2015, 12:57

Eu tin cu soarele si apa...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Florin Dobre » 15 Noi 2015, 13:05

cantemir scrie:Voi țineți cu ursul?

Ursul n-are nevoie sa tina nimeni cu el. :)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde B.K » 15 Noi 2015, 16:59

Florin Dobre scrie:Evenimentele duc catre razboiul total. Criza resurselor.
In conflict nu vor pieri nici politicienii si nici nababii care tin fraiele lumii asteia. Vor lupta oamenii de rand care vor crede fiecare in dreptatea lor...musulmani, crestini, atei...carne de tun. Cica se castiga bine din razboaie.

Ao grait bine nea Florine!!!
Atitudinea creeaza viitorul !!! Facebook : https://www.facebook.com/viorel.bk
B.K

Mesajde Jean Valjean » 15 Noi 2015, 21:12

mellis scrie:Coranul (nu l-am citit), nu îndeamnă la violenta terorista, sunt multi Oameni buni, din păcate lipsa accesului la școală, îi face ușor de manipulat. Are si biserica noastră destule exemple de-a lungul istoriei.

1. De unde stii tu ce nu indeamna Coranul daca nu l-ai citit?

si, mai ales la intrebarea asta tin neaparat sa-mi raspunzi

2. Poti sa-mi dai trei exemple, din alea destule de-a lungul istoriei, in care biserica noastra a manipulat?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde Dragos2006 » 15 Noi 2015, 23:21

cantemir scrie:Ce-i aici: Top ten religii?
Fanatismul religios e marea problemă! ...dezaxații manipulați în numele unei religii!

Să nu uitam de cruciade! Ca nu au fost cu nimic mai sfinte decât jihad-ul ăstora.

Parerea ta ! dar o noua cruciada este singura solutie .
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde mellis » 16 Noi 2015, 00:40

[quote="Jean Valjean"]
1. De unde stii tu ce nu indeamna Coranul daca nu l-ai citit?

Coranul il simti cand esti in KSA (sunt crestin ortodox sa nu credeti altceva). Este peste tot in jurul tau, un mod de viata.
Nu l-am citit direct dar l-am studiat si nu te indeamna sa-ti omori aproapele. Peste tot sunt oameni si oameni, si manipulatori. In tari arabe unde cultura si scoala este un lux, manipularea este mare - si interpretarea unor cuvinte poate fi usor folosita ca si arma.

si, mai ales la intrebarea asta tin neaparat sa-mi raspunzi
2. Poti sa-mi dai trei exemple, din alea destule de-a lungul istoriei, in care biserica noastra a manipulat.

Politica (in special la noi), abuzuri sexuale , cruciade, inchizitia.

Care este solutia propusa de tine - ochi pt ochi?
Tarile prin care au trecut refugiatii - au avut ceva polite de platit Europei ...
Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde Jean Valjean » 16 Noi 2015, 09:15

mellis scrie:2. Poti sa-mi dai trei exemple, din alea destule de-a lungul istoriei, in care biserica noastra a manipulat.
Politica (in special la noi), abuzuri sexuale , cruciade, inchizitia.

Asa cum ma asteptam, nu este vorba de biserica noastra, caci eu prin biserica noastra inteleg Biserica Ortodoxa (nu neaparat cea romana, ci otodoxa in general). N-ai sa gasesti in toata istoria Bisericii Ortodoxe CRUCIADE si INCHIZITIE. S-ar putea sa gasesti un singur caz de adere pe rug in Imperiul Bizantin, insa a fost mai mult ceva politic decat religios. De pe urma cruciadelor, o inventie pur profana a lumii catolice sub masca crestinismului, au avut de suferit inclusiv ortodocsii (cruciada a patra a trecut prin sabie crestinii ortodocsi din Constantinopol). Cat despre abuzuri, asta e o problema indiferent de religie, ca n-am inventat noi pacatul.

Prin urmare nu inteleg de ce bagam noi in aceeasi oala chestiuni diferite, nu inteleg de ce amestecam noi istoria Bisericii Ortodoxe cu cea Catolica.
Spui ca esti otodox. Te intreb: simti ca pe tine te reprezinta in vreun fel papa de la Roma sau istoria Bisericii Catolice?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde proapis13 » 16 Noi 2015, 11:04

Mi-a placut mult ce scrie doamna aceasta,multi simtim la fel dar NU SCRIEM... :!:

Manuela M Toia
12 ore · editat ·
Toți cei care aveți steagul Franței pe fata..nu va vreau în lista mea..."EU SUNT ULTRANAȚIONALISTĂ"...ÎMI IUBESC ȚARA...ASA CUM E EA....IAR PE VOI VA CONSIDER NIȘTE TRĂDĂTORI...Eu nu uit cât rău ne-au făcut si francezii si italienii si englezii..si multi alții.....eu nu fac nici un fel de compromisuri CU NIMENI indiferent de situație,,puteți sa ma jigniți cât doriți....ca oricum faceți comentarii gratuite iar multi habar nu aveti nimic de viata mea...NU MA AFECTEAZĂ INSULTELE VOASTRE GRATUITE.....PENTRU MINE CÂND SPUN "ROMAN"..si tot ceea ce înseamnă romanesc...IESE DIN CALCUL ORICARE ALTA NAȚIE.....M-AM SATURAT ÎN ȚARA MEA...DE NAȚIILE DE ȚIGANI...puteți sa fiți de 10 ori mai deștepți decât alte nații NU ÎMI PASA....Atâta timp cât poporul roman te-a adăpostit si ti-a dat o pâine cand ai fost flamand...iar când ai plecat prin tari străine te-ai dat"roman " când furai si "tigan " cand cereai beneficii ..si spui ca "Romania e un jeg de țară"...LA ZID CU VOI...EU NU IERT..(condoleanțe familiilor din Franta ,si regretele mele ca au murit oameni nevinovati...dar nu aprob cu cei care si-au pus teagul Frantei pe fata.ca un gest fanatic,uitand .ca francezii ne-au aruncat pe noi romanii la groapa de gunoi pe noi romanii)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde asd » 16 Noi 2015, 15:15

Mircea_63 scrie:
asd scrie: Inchei aici pentru ca a mai zis: nu aruncati margaritarele voastre porcilor... no ofense :lol:

Fara tangenta cu religia, insa cu un contact direct cu morala, iti spun de la obraz ca modul tau de abordare frizeaza nesimtirea.

Va rog sa ma iertati. Am fost putin piscat. :( ...si recunosc ca ma munceste rau diavolul mandriei

Doamne ajuta la toata lumea.
asd

Mesajde Dragos2006 » 16 Noi 2015, 15:51

Mare este gradina Domnului ! fara Franta si Germania azi nu mai exista aceasta intamplare numita Romania. Fara Franta si Germania azi nu exista Romania pe harta . PUNCT
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde mellis » 16 Noi 2015, 16:03

Sa o intelegem si pe doamna respectiva - o fi fost expulzata din Franta si a ramas cu capsa pusa.
Ma bucur ca nu sunt in lista ei...sunt un TRADATOR
Mare Iti este gradina Doamne, pacat ca unii sar gardul..
Sanatate..
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde lucky5strike » 16 Noi 2015, 16:51

Dragos2006 scrie:Mare este gradina Domnului ! fara Franta si Germania azi nu mai exista aceasta intamplare numita Romania. Fara Franta si Germania azi nu exista Romania pe harta . PUNCT

Da-i in ma-sa! Ca au avut un aport, e drept... Dar nici romanii cu forta n-au fost uniti...
PS: nici sub jug nemtesc sau fratuzesc, nu-i neaparat mai bine...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde jr2 » 16 Noi 2015, 16:55

Doua intrebari:
1-cum ati comenta daca cineva drag voua ar fi printre victime
2-cam cati refugiati-mujahedini ati fi dispusi sa gazduiti la voi on casa?
Intebarile sunt ptr cei care incearca sa dreaga busuiocul islamist.
jr2

Mesajde mircea.costache » 16 Noi 2015, 19:50

Buna seara

Interesant si alt punct de vedere

CITEZ: "Discurs incendiar: Putin spune CLAR cine a creat ISIS si de unde vin banii jihadistilor "
Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a explicat cu detalii cum a fost creat ISIS si de unde au bani jihadistii sa-si finanteze operatiunile. Discursul a fost postat recent pe internet si a devenit viral.

Intr-o intalnire care a avut loc, la sfarsitul lui 2014, la Valdai International Discussion Club, Putin a raspuns la intrebarea unui jurnalist despre crearea si finantarea ISIS indicand clar catre Statele Unite.
„Deci, cine i-a inarmat? Cine i-a inarmat pe sirienii care lupta cu Assad? Cine a creat climatul politic necesar care a facilitat aparitia ISIS? Cine a impulsionat livrarea de armament in regiune?

Chiar nu intelegeti cine lupta in Siria? Cei mai multi sunt mercenari. Intelegeti ca ei lupta pentru bani? Mercenarii lupta pentru cine plateste mai mult. Deci ei i-au inarmat si le-au platit o suma de bani. Stiu si cati bani. Deci ei lupta, au armele, nu li se poate cere sa returneze armele, la final. Apoi mercenarii descopera ca sunt altii care platesc mai mult. Atunci se duc sa lupte acolo.

Apoi au ocupat terenurile petrolifere. Au inceput sa extraga petrol, iar acest petrol este cumparat de cineva. Unde sunt sanctiunile pentru cei care cumpara acest petrol? Credeti ca Statele Unite nu stiu cine cumpara acest petrol? Nu aliatii lor sunt cei care cumpara petrol de la ISIS? Nu credeti ca SUA au puterea de a-si influenta aliatii?”, a intrebat Putin in fata unei asistente stupefiate.

Cu respect
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE