Lasa-l pe putin.Sa-l vedem cum comenteaza avionul doborat.
La fel si tu,ce raspunzi la intrebarile mele?
jr2 scrie:Lasa-l pe putin.Sa-l vedem cum comenteaza avionul doborat.
La fel si tu,ce raspunzi la intrebarile mele?
jr2 scrie:Doua intrebari:
1-cum ati comenta daca cineva drag voua ar fi printre victime
2-cam cati refugiati-mujahedini ati fi dispusi sa gazduiti la voi on casa?
Intebarile sunt ptr cei care incearca sa dreaga busuiocul islamist.
cornelioandanciu scrie:Asa este, mai zicem una, alta, ca ne lasam dusi de val. Violenta nu este buna.Hai sa disecam putin aceasta notiune de violenta : Dupa parerea mea, nu doar datul cu pumnul constituie violenta, ci si orice actiune , chiar si cea facuta cu zambetul pe buze, dar cu rea vointa, in urma careia au de suferit persoane, tari, popoare. Ma limitez doar la violenta in relatiile interumane. Deci si datul de imprumuturi unor descreierati cu clauze exprese de a distruge economia nationala, tot o forma de violenta este. Apoi crearea unor acorduri internationale in urma carora schimburile comerciale sa se faca numai in moneda convertibila, tot violenta este ! Apoi izolarea externa a Romaniei dupa 1990 de catre puternicii lumii, tot violenta a fost ! Devalizarea unor tari de bogatiile lor prin metode curvesti, tot violenta o consider !
Intr-adevar, violenta nu este buna ! Pentru ca i se raspunde tot cu violenta !
jr2 scrie:Deci sa inteleg ca acei caini turbati carr au omorat mii de oameni in atentate teroriste doreau doar sa instaureze bunastarea socials! Mai sa fie!
Coranul csnd vorbeste de oameni se refera doar la dreptcredinciosi,restul nu sunt pameni,sunt necredinciosi,cruciati etc. si astia trebuie omorati.
Deci nu e real ce vedem la tv,oameni omorati in explozii sau prin decapitari,ci adevarul este altul,unul ascuns oamenilor neinitiati
Stii ceva?lasa-ne cu balivernele astea ieftine!
jr2 scrie:Stii ceva?lasa-ne cu balivernele astea ieftine!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 92 vizitatori