Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Target: apicultura industriala. Interventii minimale

Mesajde alt stupar » 21 Noi 2015, 15:14

erai pe naiba, bah, in imaginatia ta bolnava si in lume ta ingusta erai singurul.
exact in acei ani, o femeie simpla dintro zona necolectivizta ierna lejer 240 de orizontali si facea miere de nu faceu sapte ienciiignatovi in sapte vieti :lol:
Deci... ofsaid !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde alt stupar » 21 Noi 2015, 15:18

sigur... erai singurul din cate stiai tu, nu ?
Acuma daca tu stiai ca soarele rasare la Ungheni si apune la Pascani.... asa o fi !
Se cheama ca esti sincer, cin” te poate contrazice ?
alt stupar

Mesajde Adi Hodis » 21 Noi 2015, 15:18

Ce-i aici ma ? :shock:
Pfffffoaaai ce ditamai ringul de "box" !. :shock:

Stati asa ! ... sa vad si eu ... care cu ... care.
Ooooo, uita-i paru' afara !. :lol:

Vin imediat ... :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde alt stupar » 21 Noi 2015, 15:20

ignatov andrei scrie:
Si ce-i gresit aici...?!?
Te-am facut sa-ti bagi unghia in beregata...?!?
Scuze, taica, de un' sa stiu eu ca sunt unii care sufera...?!?

Tii mahhh...
ce necaz pe mine ca avea unu la nouasute toamna doua sute roi pe-o rama ! :roll:
alt stupar

Mesajde alt stupar » 21 Noi 2015, 15:22

ignatov andrei scrie:Ce faci nenicule?!?
Hai, ca mai am un pic si ma plictisesc...
Doar esti "moderatore", e chiar asa de greu sa dai "cautare'...?!? :lol:

olecutza hăi, ca ziua-i lunga si ne plictisim impreuna astazi :lol:
alt stupar

Mesajde cristian bh » 21 Noi 2015, 15:30

Adi Hodis scrie:Ce-i aici ma ? :shock:
Pfffffoaaai ce ditamai ringul de "box" !. :shock:

Stati asa ! ... sa vad si eu ... care cu ... care.
Ooooo, uita-i paru' afara !. :lol:

Vin imediat ...

Pai nu vezi?.....in sabii(poa sa fie si sticle) sa ne taiem,,,,in buzdugane sa ne luptam,,,,numa din carti sa nu vorbim, :lol: :lol: ,,,
ca nu este traducere,.......!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde ignatov andrei » 21 Noi 2015, 15:34

alt stupar scrie:erai pe naiba, bah, in imaginatia ta bolnava si in lume ta ingusta erai singurul.
exact in acei ani, o femeie simpla dintro zona necolectivizta ierna lejer 240 de orizontali si facea miere de nu faceu sapte ienciiignatovi in sapte vieti :lol:
Deci... ofsaid !

Aaaaaa..., scuze...
Am uitat sa spun ca si eu mai aveam in zona necolectivista (unde, se stie ca erau cele mai bune terenuri agricole, mai ales pentru apicultura... saracul Ceausescu...)peste 300 familii, da' aia nu se pune...
ignatov andrei

Mesajde Adi Hodis » 21 Noi 2015, 15:36

Nu mai BH-le ... in laude sa ne laudam ! ... si-n IQ-uri sa ne masuram ! :lol:

LE.
Tu cu cine tii ? ... ca sa echilibram taberele.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde Ioan Guist » 21 Noi 2015, 15:38

ignatov andrei scrie:
Nici nu-i nevoie. Nu demonstrezi nimic facand-o pe "membrul cu notorietate".
Diferenta uriasa dintre mine si altii (din generatia asta de intermediari industrializati) este ca eu nu ma duc la cursuri sa-mi predea altii.

Fara doar si poate ca voi fi prezent la orice curs si la orice prezentare apicola.Sunt ferm convins ca nu voi pleca cu "traista goala"
Cat despre notorietate, nu stiu despre ce vorbesti .Sunt ultima "gaina" din acest forum si nu numai.I-mi cunosc limitele si neajunsurile.
Diferenta intre colegii cu 3-30 stupi si mine este doar numarul.Raspund cu placere la acest subiect din practica ce o parcurg.NU detin solutia panaceu si nici adevarul universal valabil.
Despre apicultura, cresterea albinelor adica, ramane cum a stabilit-o Domnul Gica."nu s-a inventat nimic nou in ultimii 50 de ani."
Cat despre posesorii de secrete ale NASA-apicole si cunostinte primite de la forurile superioare din Schambala, intr-o noapte cu cer senin de prin anii '70 suntem ...efectiv pe pozitie de ...ni se rupi' uai!!

De asemenea, ca sunt colegi ce "executa" din pozitia de la sold,pe forumisti cu mult prea multi stupi ca sa faca produs de calitate si deci ...la zid, si pentru dumnealor la fel.Ni se rupi uai !!

Hai ca iarasi am "dialogat" pe subiect interesant.Ne-am umplut de rahat cu apa rece.Am inghittit inca doua secrete bine ferecate de mostenitorii directi si unici.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde ignatov andrei » 21 Noi 2015, 15:55

Ioan Guist scrie:
ignatov andrei scrie:
Nici nu-i nevoie. Nu demonstrezi nimic facand-o pe "membrul cu notorietate".
Diferenta uriasa dintre mine si altii (din generatia asta de intermediari industrializati) este ca eu nu ma duc la cursuri sa-mi predea altii.

Fara doar si poate ca voi fi prezent la orice curs si la orice prezentare apicola.Sunt ferm convins ca nu voi pleca cu "traista goala"
Cat despre notorietate, nu stiu despre ce vorbesti .Sunt ultima "gaina" din acest forum si nu numai.I-mi cunosc limitele si neajunsurile.
Diferenta intre colegii cu 3-30 stupi si mine este doar numarul.Raspund cu placere la acest subiect din practica ce o parcurg.NU detin solutia panaceu si nici adevarul universal valabil.
Despre apicultura, cresterea albinelor adica, ramane cum a stabilit-o Domnul Gica."nu s-a inventat nimic nou in ultimii 50 de ani."
Cat despre posesorii de secrete ale NASA-apicole si cunostinte primite de la forurile superioare din Schambala, intr-o noapte cu cer senin de prin anii '70 suntem ...efectiv pe pozitie de ...ni se rupi' uai!!

De asemenea, ca sunt colegi ce "executa" din pozitia de la sold,pe forumisti cu mult prea multi stupi ca sa faca produs de calitate si deci ...la zid, si pentru dumnealor la fel.Ni se rupi uai !!

Hai ca iarasi am "dialogat" pe subiect interesant.Ne-am umplut de rahat cu apa rece.Am inghittit inca doua secrete bine ferecate de mostenitorii directi si unici.

Ioane, chiar n-ai terminat salcamul din 2015...?!?
De cate ori ma gandesc la tine, il vad pe cel din avatarul tau...
Se vede CLAR, dupa mecla... e cel mai spiritual om...!!
Pe bune, fara vrajeala...
Nu-i locul tau aici.
ignatov andrei

Mesajde Adi Hodis » 21 Noi 2015, 15:55

ignatov andrei scrie:
alt stupar scrie:Let”s play, darling...

prin nouasute toamna pe firmamentul apiculturii din romania aparea un nou star:
ignatov andrei scrie:Multumesc pentru urare! Nu stiu daca metodele("fineturile") mele pot fi scrise pe intelesul tutror celor care "posteaza"! Nu vreau sa par alfel decat ceea ce sunt! Am intrat pe forum cu gandul ca poti fi chiar "Presedintele OBAMA", daca nu esti pe forum sau facebook, nu existi! Raspund cu cea mai mare placere la toate intrebarile serioase! Nu doresc sa dezvolt idei de dragul postarii! Experienta mea...? In 1987 eram singurul din Romania care avea 200 familii de albine! Erau stupine mai mari, dar prin asociere (tata, socru, frate, fecior etc.), unde nr. de stupi pe cap de "propritar" nu depasea 100. Eu eram singur, le ingrijeam singur, doar ocazional faceam apel la forta de munca exterioara. Am abandonat activitatea din apicultura din motive... Am reluat-o de putin timp si sper s-o duc pana la... sa dea D-nul!

Singurul ? ... pfffff ce minunatie, da' a cata dom'le ?. :shock:
Tot cam prin anii aceia, eram in magazinul ACA Oradea si am cunoscut un apicultor care avea 250 de stupi.
Deci, singur ... n-ai fost si nici pe locul 1!.

Ce bine te simti cand te lauzi si nimeni nu zice nimic, asa-i ?. Dar cica lasa omul sa vorbeasca si-o sa stii cine a vorbit ... :lol:
Adi Hodis

Mesajde ignatov andrei » 21 Noi 2015, 16:04

Adi Hodis scrie:
ignatov andrei scrie:
alt stupar scrie:Let”s play, darling...

prin nouasute toamna pe firmamentul apiculturii din romania aparea un nou star:
ignatov andrei scrie:Multumesc pentru urare! Nu stiu daca metodele("fineturile") mele pot fi scrise pe intelesul tutror celor care "posteaza"! Nu vreau sa par alfel decat ceea ce sunt! Am intrat pe forum cu gandul ca poti fi chiar "Presedintele OBAMA", daca nu esti pe forum sau facebook, nu existi! Raspund cu cea mai mare placere la toate intrebarile serioase! Nu doresc sa dezvolt idei de dragul postarii! Experienta mea...? In 1987 eram singurul din Romania care avea 200 familii de albine! Erau stupine mai mari, dar prin asociere (tata, socru, frate, fecior etc.), unde nr. de stupi pe cap de "propritar" nu depasea 100. Eu eram singur, le ingrijeam singur, doar ocazional faceam apel la forta de munca exterioara. Am abandonat activitatea din apicultura din motive... Am reluat-o de putin timp si sper s-o duc pana la... sa dea D-nul!

Singurul ? ... pfffff ce minunatie, da' a cata dom'le ?. :shock:
Tot cam prin anii aceia, eram in magazinul ACA Oradea si am cunoscut un apicultor care avea 250 de stupi.
Deci, singur ... n-ai fost si nici pe locul 1!.

Ce bine te simti cand te lauzi si nimeni nu zice nimic, asa-i ?. Dar cica lasa omul sa vorbeasca si-o sa stii cine a vorbit ... :lol:

In 1987 tu stiai ca putza este pentru pisu'... :lol:
ignatov andrei

Mesajde Adi Hodis » 21 Noi 2015, 16:08

ignatov andrei scrie: ...

Da mah, inca de pe atunci ma gandeam sa-i dau la gura unui laudaros ca tine. :lol:
Adi Hodis

Mesajde Adi Hodis » 21 Noi 2015, 16:13

Ba Jignatoave, la felul tau de-a fi, de cand porti p**a in gaci si umbli pe jos ... cati te-au batut pana acuma ?.
Adi Hodis

Mesajde ignatov andrei » 21 Noi 2015, 16:42

Adi Hodis scrie:Ba Jignatoave, la felul tau de-a fi, de cand porti p**a in gaci si umbli pe jos ... cati te-au batut pana acuma ?.

Imi pare rau... nu s-au nascut inca...
Asta, daca te referi la bataie fizica - ca la mintea ta... mai pui 2 bani si cumperi o creta...
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 21 Noi 2015, 16:43

Adi Hodis scrie:
ignatov andrei scrie: ...

Da mah, inca de pe atunci ma gandeam sa-i dau la gura unui laudaros ca tine. :lol:

Tu, la ali-ura ta, dormi bine noaptea...?!?
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR