Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

MISS UNIVERS

Mesajde salcam » 23 Noi 2015, 15:33

Stimati colegi,

sa va povestesc ce-mi trage sufletul de vre-o luna de zile.

Ca orice om asezat la casa lui, nu numai ca am nevasta , am si doi copii. Doi copii adica doua fete. Si cum nu seamana una cu alta, poate nici cu tacsu, cea mai mica vrea sa fie MISS BOBOC, la liceul ei. Bineinteles ca scoala a trecut pe locul al doilea. Vine si imi spune : fa si tu ceva sa creasca link-urile la poza mea de prezentare, pune albinutele tale sa dea like.

Abia astept sa treaca si asta si cate or mai vrea Dumnezeu sa fie.

Cu ingaduinta Dumneavoastra si multumirile fiicei mele va indic link-ul cu pricina.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
IERTATI
salcam

Re: MISS UNIVERS

Mesajde proapis13 » 23 Noi 2015, 15:43

Eu stiu cum este,fata lui tata a fost Miss Pedagogic si Miss Severin...imi inchipui prin ce treci..
Sa aiba Bafta fata si sa aiba sustinere...am dat Like la foto ce le-ai trimis... :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde irina » 23 Noi 2015, 16:38

Ii tinem pumnii domnisoarei pentru Miss Boboc si , daca e nevoie, si pentru Miss Univers.
Bafta!
irina

Mesajde lucky5strike » 23 Noi 2015, 16:45

Ai copii frumosi, sa-ti traisca!

Transmite-le din partea mea sa nu uite nici de frumusetea interioara.

Cand se fac mari, ii asteptam si cu un cont pe Stuparitul.

8-)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 23 Noi 2015, 17:31

copii foarte frumosi .... pacat inca ca va pretati la asa metode pentru a-i promova

crezi tu oare ca voturile de aici ii va face mai "oameni"? .... cum de nu va este macar jena (ca de rusine nu vreau sa vorbesc) sa procedati in acest mod?

si de cand stuparitul sprijina si incurajeaza asa abordare?

inteleg ca sunt toperate anunturi "sub neon" pentru cei privilegiati dar totusi ... o minima masura ar trebui sa existe
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde nicus » 23 Noi 2015, 18:35

Cristi, daca pentru aceste vorbe atat de frumoase ale unui tata ce trebuie sa si creasca copila (cu tot ceea ce implica) intr o lume TOTAL diferita decat cea in care a cresut el, il judeci atat de urat...
Cred (sunt sigur) ca daca ai avea copii de varste apropiate celor din poze nu ai mai gandi asa.. dar in fine, e usor din exterior (ti a intrat neonul in ochi ? :lol: )

Din partea mea:
Sa i ajute UNIVERSUL, sa ajunga acolo unde / ceea, ce isi doreste !
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Shrek » 23 Noi 2015, 20:17

Ce frumoasa este tineretea.......Pacat ca trece repede......Bucurati-va de copii cat ii mai aveti pe langa voi. Vine o vreme cand zboara si ramane cuibul gol....
Shrek

Mesajde nae » 23 Noi 2015, 21:46

D-le tata(Salcam), respectul meu .
Sanatate .
Un gest sanatos/normal , bravo .
Bifat .
nae

Mesajde teinegru64 » 24 Noi 2015, 07:36

Bafta ...fratele meu. :D
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Cristian IONITA » 24 Noi 2015, 16:43

nicus scrie:Cristi, daca pentru aceste vorbe atat de frumoase ale unui tata ce trebuie sa si creasca copila (cu tot ceea ce implica) intr o lume TOTAL diferita decat cea in care a cresut el, il judeci atat de urat ...
Cred (sunt sigur) ca daca ai avea copii de varste apropiate celor din poze nu ai mai gandi asa.. dar in fine, e usor din exterior (ti a intrat neonul in ochi ? :lol: )

Din partea mea:
Sa i ajute UNIVERSUL, sa ajunga acolo unde / ceea, ce isi doreste !

Nicus - bag de seama ca din nou te repezi sa tragi concluzii pripite ... nu judec pe nimeni si cu atat mai mult nu judec "urat".

stiu ca in societatea noastra promovarea pe creieriu "miss" nu e vazuta ca fiind o problema dar in realitate chiar este .... inca din topic colegul a explicat

... Bineinteles ca scoala a trecut pe locul al doilea ...

In primul rand ar trebui sa avem in vedere faptul ca postarea (implicit si promovarea) pozelor cu minori nu este etica ... si-n unele tari este chiar ilegal.
In plus exista problema promovarii pe un forum tematic a unui concurent la un concurs pe o alta tema .... trecem peste faptul ca este de miss .... lipsit de etica este faptul ca promovarea se face in afara temei concursului. (ca si cum ai aduce cetateni din scotia ca sa voteze la alegerile din Romania)

Si nici pe Regulament nu prea se justifica acest topic - solicitarea nediferind cu nimic de o promovare comerciala ... (sa castigi un concurs este "comert").

In concluzie solicit inchiderea topicului

Multumesc
Cristian IONITA

Mesajde Dila Daniel » 24 Noi 2015, 17:34

Pentru iubirea fatza de copii,nici un gest nu este josnic!Si daca o pot dovedii(manifesta) ca parinte,chiar cu un gest "imoral",costient fiind de asta,nu asi ezita nici o fractiune de secunda!
Salcam colegule,LIKE-ul pentru tine este mai mare decat cel care l-am dat fetitei tale!
Sper sa ai parte de iubirea copilelor,ca ele, nu stiu daca realizeaza cat le iubesti!

Cristian,ma intristeaza sa vad ca odata cu trecerea anilor,devii doar o carcasa de organe...
Iti pierzi sufletul,omenia,tolerantza....si pentru ce? (intrebare retorica)
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde tuturicius » 24 Noi 2015, 18:15

Licuit!! Ai o fata frumoasa salcame! Sa-ti traiasca si sa iasa Miss!!
tuturicius

Mesajde Cristian IONITA » 24 Noi 2015, 18:19

Daniel .... nu cred ca are sens sa discutam in contradictoriu, dar te rog sa-mi permiti sa cred in continuare ca promovarea desnatata (lipsita de etica) are prea putin de-a face si cu sufletu' si cu omenia si mai ales cu toleranta.

Amu' e drept ca pe aceste melaguri modelele pentru fetite sunt tot felul de panarame ce au singurul merit ca apar la TV (gen Bianca Dragusanu, Monica Ghenea, etc) dar .... eu in nemernicia mea consider ca desi acest sistem de valori este doar foarte raspandit nu este si definitoriu.

Cu atat mai mult pe acest forum consider ca astfel de promovari nu-si au sens .... si inca o data solicit stergerea lui (nu este etic si incalca si regulamentul - promoveaza un concurent la un concurs).

Multumesc
Cristian IONITA

Mesajde tuturicius » 24 Noi 2015, 18:20

Cristiane, nu te supara, dar o luasi pe paduri cantand ...
Am si eu o fata. Tu ai copii?
Mai ca ne confunzi cu niste pedofili, si pe noi, si pe colegul salcam.
Da mai bine un reset, nu te supara pe noi si nu strica bucuria omului.
Daca suntem toti de acord, eu cred ca un moderator ar putea linistit sa stearga toate posturile astea care ne inegresc sufletele.
tuturicius

Mesajde Cristian IONITA » 24 Noi 2015, 18:29

Nu ma supar ... si nici voce de cantat nu am (din pacate)

Eu nu am spus nimic de "pedofilie" .... daca tu ai inteles altfel te asigur ca te-ai inselat.

Moderatorii au chiar "datoria" sa intervina si sa inchida / stearga acest topic.
Cristian IONITA

Mesajde teinegru64 » 24 Noi 2015, 18:37

Cristian IONITA scrie:Amu' e drept ca pe aceste melaguri modelele pentru fetite sunt tot felul de panarame ce au singurul merit ca apar la TV (gen Bianca Dragusanu, Monica Ghenea, etc) dar .... eu in nemernicia mea consider ca desi acest sistem de valori este doar foarte raspandit nu este si definitoriu.

Cat de nesimtit poti fi....E subiectul omului si ne povesteste despre copii lui...fata a pomenit ceva de albinute.Apropo tu mai ai albine?
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE