nicus scrie:Cristi, daca pentru aceste vorbe atat de frumoase ale unui tata ce trebuie sa si creasca copila (cu tot ceea ce implica) intr o lume TOTAL diferita decat cea in care a cresut el, il judeci atat de urat ...
Cred (sunt sigur) ca daca ai avea copii de varste apropiate celor din poze nu ai mai gandi asa.. dar in fine, e usor din exterior (ti a intrat neonul in ochi ?

)
Din partea mea:
Sa i ajute UNIVERSUL, sa ajunga acolo unde / ceea, ce isi doreste !
Nicus - bag de seama ca din nou te repezi sa tragi concluzii pripite ... nu judec pe nimeni si cu atat mai mult nu judec "urat".
stiu ca in societatea noastra promovarea pe creieriu "miss" nu e vazuta ca fiind o problema dar in realitate chiar este .... inca din topic colegul a explicat
... Bineinteles ca scoala a trecut pe locul al doilea ...
In primul rand ar trebui sa avem in vedere faptul ca postarea (implicit si promovarea) pozelor cu minori nu este etica ... si-n unele tari este chiar ilegal.
In plus exista problema promovarii pe un forum tematic a unui concurent la un concurs pe o alta tema .... trecem peste faptul ca este de miss .... lipsit de etica este faptul ca promovarea se face in afara temei concursului. (ca si cum ai aduce cetateni din scotia ca sa voteze la alegerile din Romania)
Si nici pe Regulament nu prea se justifica acest topic - solicitarea nediferind cu nimic de o promovare comerciala ... (sa castigi un concurs este "comert").
In concluzie solicit inchiderea topicului
Multumesc