Florin Dobre scrie:Dar din punctul lor de vedere(al vikingilor) v-ati pus problema?
octavianpopescu scrie:Nae-ai dreptate...Divinitatea are planurile ei...dar o intrebare:ai copii?! Daca li s-ar intampla ceva ai mai fi asa "credincios" in afirmatii?!prindem dreptatea de coada si uitam mila...pacat
Cucubau-ne mai spunem o tara crestina....eu nu am vazut pana acum, in cei cativa anisori de viata, un crestin adevarat...pardon, indoctrinat sa fie un lericol pentru societate...poate doar pericolul sa o faca mai buna...si aici ma refer la cei indoctrinati, ca scursuri care isi zic crestinii gasesti la orice colt
cristi_vidican scrie:aici găsiți ceva oficial - varianta părinților.
Situația e cât se poate de serioasă.
octavianpopescu scrie:Tie nu ti-e frica...de Dumnezeu?!
octavianpopescu scrie:Nae, putin off-topic, fara nici un pic de rautate:
-te citesc si te inteleg foarte greu...
octavianpopescu scrie:Donbazil-ca tot era vb de "neam p***t"...idiotu, muschii lui, neuronu,"pocaitii"....cuvinte d'astea de neam p***t...aceeasi plamadeala...ca si mine...nu v-a cunosc, dar nici dvs nu-l cunoasteti...o fi vreo trasatura specific romaneasca sa judecam si sa ne desconsideram neamu...o fi p***t, nu zic nu, dar care e mai bun?! Ca e nivelul de trai mai ridicat in alte parti?! Eu " o duc" ca un domn si aici,si nu am cine stie ce salriu am 2 copii de crescut...poate o duceam mai bine in sua, dar nici aici nu o duc rau...nu mananc ce manca aia, nu ma imbrac sau mai stiu eu ce....
Daca omu s-a casatorit cu o norvegianca, vroiati sa se duca in australia sau china?! Ambii lucreaza (sau lucrau) la primarie, deci nu se pune problema de neuroni sau ca nu erau in stare de respectat legi sau crescut copii...
Eu am vrut sa sesizez o nedreptate, fiecare a vazut ceea ce a fost conditionat sa vada...
P.s.nici macar mila nu mai gasesc in "neamu"asta...eu ziceam despre copii mai mult, nu despre parintii, dar poate asa am fost eu influentat/conditionat sa gandesc...
Pana la postarea asta v-a stimam...nu am scris mult pe forum dar il citesc destul de regulat si am o lista asa cu oamenii care "merita ascultati"...imi pare rau...sincer
La 22 iulie 2011 Breivik a detonat o mașină-capcană în apropierea clădirilor guvernamentale din Oslo, ucigând opt oameni. La o distanță de câteva ore, a debarcat pe insula Utøya, unde se desfășura o tabără a Partidului Muncitoresc, și, pretizând a fi polițist, a deschis focul asupra tinerilor prezenți, împușcând mortal 69 de persoane.[10][13][14] Cea mai tânără dintre victime a fost Sharidyn Svebakk-Bøhn,[15] care tocmai împlinise 14 ani.[16]
Întrucât vinovăția sa a fost evidentă, procesul lui Breivik a fost dominat de dezbaterea privind sănătatea sa mintală. După multiple analize psihologice, s-a constatat că Breivik este responsabil pentru faptele sale, și a fost condamnat la 21 de ani de închisoare.[17]
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori