Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: O Norvegie infricosatoare! Cinci copii rapiti de langa p

Mesajde Florin Dobre » 25 Noi 2015, 18:20

Dar din punctul lor de vedere(al vikingilor) v-ati pus problema? :)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde nae » 25 Noi 2015, 19:33

Florin Dobre scrie:Dar din punctul lor de vedere(al vikingilor) v-ati pus problema? :)

NU . (in postarea a doua )
Autoritatile sunt bune pt alocatii .

Octavian, am intrebat cine este vinovat pt moartea copilei soferite :
-trenul?
-tata ?
-D-zeu?

Este o moda a refuzului vaccinarii , intreb :
- este corect sa lasi decizia parintelui cu 3 clase/sau maxim de clase in alte domenii / dar mare iubitor al copilului(bla-bla) sa decida ?
-este corect sa stea in banca/colectivitate cu copilul tau vaccinat ?

Conteaza daca am sau nu copii ? :oops: :oops: :oops: :oops:
nae

Mesajde Mircea_63 » 25 Noi 2015, 20:25

Nimeni nu garanteaza ca in tarile bogate si numite civilizate, din UE, nu pot exista abuzuri. Insa riscul celor care indraznesc asa ceva este foarte mare.
Sa iei cuiva copii, mi se pare ceva oribil... n-am cuvinte. Inclusiv bebelusul de trei luni :?:
Oare le era teama ca il indoctrineaza? :shock:

Presupun ca au niste argumente beton armat. Sau niste legi care lor li s-or fi parand normale, iar noua stupide? Sunt curios daca vom afla mai departe si argumentele oficialilor si care vor fi acestea.
E prea de tot. Probabil ca mai exista lucruri grave si de care nu stim.
I-or fi dat anafura la al mic? :roll: Pai da, ca anafura are si urme de vin. ;)
Mie imi sunt foarte simpatici evreii, dar totusi... daca ii taiau putzulica bebelusului, pe motiv de taiere prinprejur, nu le avea nimeni treaba, ca e obicei. Daca in schimb au spus o rugaciune inainte de mancare... eehhh, asta-i grav.

Vom afla oare? Ca pana aici e din Kafka...
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nae » 25 Noi 2015, 20:42

M63 , la d-ta am PRETENTII . :oops:
Punem ambasada si Ro in paranteza pt ca un ANONIM (Ovidiu Popescu) zice vorbe !?

O dam in manele ?

Iti lasi copilul pe CFR sa-ti salveze ''tabla'' si dupa ii refuzi VIATA = te substitui divinitatii

SUNT multi boi liberi pe strada .
In Colectiv au fost satanisti /betivi/desfranati ... :shock: / :oops: :oops: :oops:

Raspunsul lu' Octavioan e : - daca am eu copii ?
SA-i spun ce am ?
Sau sa-l pangaresc !?
nae

Mesajde cucubau » 25 Noi 2015, 21:23

octavianpopescu scrie:Nae-ai dreptate...Divinitatea are planurile ei...dar o intrebare:ai copii?! Daca li s-ar intampla ceva ai mai fi asa "credincios" in afirmatii?!prindem dreptatea de coada si uitam mila...pacat
Cucubau-ne mai spunem o tara crestina....eu nu am vazut pana acum, in cei cativa anisori de viata, un crestin adevarat...pardon, indoctrinat sa fie un lericol pentru societate...poate doar pericolul sa o faca mai buna...si aici ma refer la cei indoctrinati, ca scursuri care isi zic crestinii gasesti la orice colt

Aceasta situatie o caracterizam din punctul nostru de vedere, din perspectiva unui popor incult un popor la coada clasamentului privind civilizatia si nivelul de trai.
Tocmai fiinca ei privesc din alta perspectiva sunt acolo unde sunt.
Oare de ce a plecat din tara , nu pentru un trai mai bun? Numai ca el a vrut sa traiasca in conditiile de acolo si sa se comporte ca in Romania.
Cu ce au gresit autoritatile ca incearca sa indrepte situatia .
Pacat ca la noi in tara tara sunt prea multi cei ce fac umbra pamantului degeaba in defavoarea celorlalti.
........
cucubau

Mesajde cristi_vidican » 25 Noi 2015, 22:17

aici găsiți ceva oficial - varianta părinților.
Situația e cât se poate de serioasă.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Florin Dobre » 25 Noi 2015, 22:23

Cristi, nu vad nimic oficial acolo...doar o opinie curat subiectiva si clar implicata in proiect. :idea:
Concret...nu vad raspunsul vreunei autoritati.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde nae » 25 Noi 2015, 22:32

cristi_vidican scrie:aici găsiți ceva oficial - varianta părinților.
Situația e cât se poate de serioasă.

:oops:
CAZ rezolvat , si-au pus nadejdea in DUMNEZEU .ASTA e vrerea LUI . :shock:

Orbul din nastere cere socoteala sau spera/accepta ?, de ce e orb din nastere(neonicotinoide :roll: ) Cristi V ?

Parintii cer ajutor mie- un BOU si ignora aotoritatile Ro = DE CE ? :roll:

DE CE a murit un copil (ca ma intreaba Octavian ) pe CFR si VINOVATUL mai are cetatenie sau e LIBER - dupa legile omenesti
Ultima oară modificat de nae pe 25 Noi 2015, 22:35, modificat 1 dată în total.
nae

Mesajde nae » 25 Noi 2015, 22:33

Octavian, ti-a mancat pisica ''verbul'' ?
nae

Mesajde octavianpopescu » 25 Noi 2015, 23:36

Nae, putin off-topic, fara nici un pic de rautate:
1-scriu si eu cand pot, acum am vazut ca s-a mai scris pe aici...
2-te citesc si te inteleg foarte greu...

Acum revenind la subiect:
1.cazul cu cfr-ul...nu cunosc amanunte, dar mi se pare absurd sa intrebi parintii daca primesc sange pentru copila pe moarte...aici ar fi mai multi vinovati...probabil ca asta a spus presa...tu nu crezi ce spun parintii din cazul prezentat de mine asa ca da-mi voie sa nu cred in totalitate ce imi spui tu...asa e cinstit.
2.am copiii nevaccinati.nu am clase asa multe ca altii, dar daca ai clase mai putine nu inseamna ca esti mai p***t...e plin netu de infornatii asa c si u ul mai incult se poate documenta destul de bine...doar un exemplu:suntem una din tarile cu cei mai mti bolnavi de tbc...majoritatea nu mai vaccineaza impotriva tbc.ului...noi de ce o mai facem?!
3.nu conteaza daca ai copii...din cate vad nu prea iubesti copii (in general)

Acum sa iti spun o chestie.o nenorocire poate fi data de Dumnezeu,adica permisa sau e doar alegera omului de a nu trai cu El...intunericul e doar absenta luminii (albert eisten)...
Tie nu ti-e frica...de Dumnezeu?!
Daca eu si cu tine am fi mai buni, am fi cu doi oameni mai buni in lume..
octavianpopescu

Mesajde Florin Dobre » 25 Noi 2015, 23:41

octavianpopescu scrie:Tie nu ti-e frica...de Dumnezeu?!

De ce ne-ar fi frica de El? :shock: Eu stiu ca El ne iubeste. :idea:
Probabil ca voi arde in focurile gheenei dar a crede in ceva de frica imi pare contradictoriu.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde octavianpopescu » 26 Noi 2015, 00:00

Pai una la mana ar fi ca oricine ar avea motive sa ii fie frica de Dumnezeu...eu imi stiu motivele mele...tu le stii pe ale tale?!daca da, atunci inseamna ca ti-e frica pana la urma...daca nu atunci or cauti sa le gasesti or nu iti pasa si iti doresc mult iubire...de Dumnezeu...
Cand esti cu masina si te opreste militia, chiar daca te stii absolut in regula, tot cred ca ai avea o urma de teama...chiar daca sti ca ei iti vor binele.nu poti contesta asta si nici nu poti spune ca nu crezi in legile rutiere ca nu accepti ca tu sa crezi de frica....cand te-o oprii Dumnezeu, pai sa imi spui tu mie ca nu ti-o fi teama ca asta nu o mai cred...
E o parere subiectiva...poti sa o ignori.
Daca eu si cu tine am fi mai buni, am fi cu doi oameni mai buni in lume..
octavianpopescu

Mesajde nae » 26 Noi 2015, 00:03

octavianpopescu scrie:Nae, putin off-topic, fara nici un pic de rautate:
-te citesc si te inteleg foarte greu...

E si greu la cat de amestecate sunt ...
(Albert asta al tau a iubit copiii ?, ca nu stiu daca e filosof sau filfizon !? )

Astazi te cred si te invidiez :( , maine .. e departe .
nae

Mesajde Ioan Guist » 26 Noi 2015, 00:12

Ora 20 si 32min. Romania actultitati.Emisune si interviu.Ascult si dau din maini in atelier.Ma gandesc la ale noastre si uite ce spun astia la radio :
90 % Ba !!! nouzeci de procente dintre noi Romanii ne abuzam copiii fizic , verbal sau prin lipsa de atentie.
Adicatelea, romania astazi creste o generatie de handicapati , retarzi si ciocaniti emotional.
Aia care au crescut cu cheia la gat nu au fost neglizati
Aia care au fost lipsiti de proteina si au postit cu saptamana nu au fost ingrijiti
Aia la care cand intra profesorul in clasa musca zbura in varf de aripa
Aia , adica noi toti, cand trecea un om in varsta salutam ori cunosti ori nu cunosti !!

Ce zic astia astazi e asa : noi toti , Romania toata , mai putin ei (10%) suntem din comuna primitiva.Valorile, traditia , cutumele sunt primitive.
Cresterea copiilor se face pe calapod european, pe banda, pe directive si parametrii identici.
Nu e bine fratilor.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Donbazil » 26 Noi 2015, 00:14

octavianpopescu scrie:Donbazil-ca tot era vb de "neam p***t"...idiotu, muschii lui, neuronu,"pocaitii"....cuvinte d'astea de neam p***t...aceeasi plamadeala...ca si mine...nu v-a cunosc, dar nici dvs nu-l cunoasteti...o fi vreo trasatura specific romaneasca sa judecam si sa ne desconsideram neamu...o fi p***t, nu zic nu, dar care e mai bun?! Ca e nivelul de trai mai ridicat in alte parti?! Eu " o duc" ca un domn si aici,si nu am cine stie ce salriu am 2 copii de crescut...poate o duceam mai bine in sua, dar nici aici nu o duc rau...nu mananc ce manca aia, nu ma imbrac sau mai stiu eu ce....
Daca omu s-a casatorit cu o norvegianca, vroiati sa se duca in australia sau china?! Ambii lucreaza (sau lucrau) la primarie, deci nu se pune problema de neuroni sau ca nu erau in stare de respectat legi sau crescut copii...
Eu am vrut sa sesizez o nedreptate, fiecare a vazut ceea ce a fost conditionat sa vada...
P.s.nici macar mila nu mai gasesc in "neamu"asta...eu ziceam despre copii mai mult, nu despre parintii, dar poate asa am fost eu influentat/conditionat sa gandesc...
Pana la postarea asta v-a stimam...nu am scris mult pe forum dar il citesc destul de regulat si am o lista asa cu oamenii care "merita ascultati"...imi pare rau...sincer

Iti multumesc pentru "detasarea" cu care vad ca te implici si mai ales pentru cuvintele frumoase adresate....
Razbate un puternic fior religios din "mania proletara" cu care combati si nu mai pot - mai-mai ca-mi fine sa-mi fac sepuku - de necaz ca n u mai beneficiez de stima ta....
Ca de obicei pocaitii sunt singurii care detin adevarul absolut si doar ei au dreptul sa se exprime....Nu-i pasa nimanui ca indivizii aceia sunt anchetati de LEGE - ca doar n-or fi aia atat de nebuni sa se lege asa tam-nisam de bietzii "credinciosi"....Multi credem ca peste tot in lume putem face ca aici in Romania unde nu tinem seama de nimic, doar ce vrea muschiu' nost' ....Poate ar fi mai bine sa ne vedem de barnele din ochii nostri.....
Reciproca!...( Adica tot fara stima)... :evil:
Donbazil

Mesajde lucky5strike » 26 Noi 2015, 00:33

Procesul Brevik... alt caz norvegian interesant. Au legile lor... Sa nu bagam mana in foc ca-s ultra corecte...
La 22 iulie 2011 Breivik a detonat o mașină-capcană în apropierea clădirilor guvernamentale din Oslo, ucigând opt oameni. La o distanță de câteva ore, a debarcat pe insula Utøya, unde se desfășura o tabără a Partidului Muncitoresc, și, pretizând a fi polițist, a deschis focul asupra tinerilor prezenți, împușcând mortal 69 de persoane.[10][13][14] Cea mai tânără dintre victime a fost Sharidyn Svebakk-Bøhn,[15] care tocmai împlinise 14 ani.[16]
Întrucât vinovăția sa a fost evidentă, procesul lui Breivik a fost dominat de dezbaterea privind sănătatea sa mintală. După multiple analize psihologice, s-a constatat că Breivik este responsabil pentru faptele sale, și a fost condamnat la 21 de ani de închisoare.[17]

Locul copiilor e langa parinti...
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE