thomas scrie:biologia albinei ne cam spune ca ea nu mananca ce mancam noi sau pisicile. Asadar trebuie avut grija cand dam completari si... cozonaci..
Alex Lazarica scrie:Buna seara, am citit intr-o carte de apicultura despre zer, insa nu sunt foarte dumerit daca este bun sau nu pt albine si modul de administrare, in plus am gasit si praf de zer, dar la fel nu stiu daca este bun sau nu...in aceasi carte am mai citit si despre praful de oua, care este din galbenus sau albus cat si integral, cel integral avand mai muta proteina si grasimi....daca cineva a folosit si poate sa.mi spuna ce efecte a avut in urma acestei stimulari i.as fi recunoscator.
pvc scrie:Alex Lazarica scrie:Buna seara, am citit intr-o carte de apicultura despre zer, insa nu sunt foarte dumerit daca este bun sau nu pt albine si modul de administrare, in plus am gasit si praf de zer, dar la fel nu stiu daca este bun sau nu...in aceasi carte am mai citit si despre praful de oua, care este din galbenus sau albus cat si integral, cel integral avand mai muta proteina si grasimi....daca cineva a folosit si poate sa.mi spuna ce efecte a avut in urma acestei stimulari i.as fi recunoscator.
Am folosit eu o reteta cu ingrdientele pe care le enumeri tu, dar am administrat administrat in perioada nepotrivita si nu au luat-o. Era cules bun de polen si pe deasupra am pus pasta in pungi. Cel de la care am luat-o o foloseste cu succes. Toate schemele de tratament si de hranire luate de la respectivul au dat rezultate.Nu au
de ce sa nu fie bune ingrdientele. In toate cartile de apicultura sunt recomamdate aceste ingrediente. Ca tu inlocuiesti laptele praf sau zerul cu izolat este un plus la calitate. Dar si la costuri.Gandeste logic si nu te mai lua dupa crescatorii de pisici.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori