nae scrie:Daniel Popovici scrie:Am deja 2 marturii de la apropiati...
Doi neni = ZERO- barati
Doctore , sper sa te pricepi la rummi(y) ca la oameni si albine = slabut .
Rasa selectionata /botoxata nu-ti da mai multa miere

, este mai ''rabdatoare'' cu boul care o manipuleaza , mai predictibila = SI ATAT(predictibil poate sa fie MAI MULTA , corect) .
N-o sa scoti cu BK cat scoate nae cu tarancile lui IN VECI ; e drept ca nu pot gestiona mai mult de un bals .
Si inca ceva :
NU VAND MATCI - am avut/am LE ...
Tu vrei sa vinzi , bravo !

nae scrie:Daniel Popovici scrie:Deci (concluzii):
- Nae e metis ca "o lasa mai moale", Trantorul e rasa pura, ca nu cedeaza.
- Nae e clar-vazator - ca ma "vede" si-n cerul gurii, si-n creier si stie tot ce stiu si ce cunosc si ce experienta am si mai ales stie ca nu ma pricep la vanzari, nici la albine, nici nu cunosc oamenii.
Sper sa crezi aceste adevaruri .
Prietene , una de la nae cu liceul la FF

:
-cand te impiedici de un ciot esti slab .
- cand nae ataca ,indiferent pe cine, PIERDE si el = e de manual ; nu poti arunca cu noroi fara sa atragi aprobiul comesenilor .
De ce te atac ?, pt ca nu m-ai convins , pt ...(am cu ce umple )..., subiectul e serios ...
Dupa ce ai vandut cartea ai mai postat despre polen/vitelolangin /albine grase !?
''Avantajele titlului de dr''
Fam Bratu e in postari ?
Cine si de ce refuza matci de la domnul dr ? Si asta gratuit ...
BK = Carnica + Italiana (repet-grosier )
Ce poti scoate din BK + Carnica !?
Nu te doare EVIDENTA ?
Din 10 idei, 9 sunt false, off topic sau atac la persoana si una (ultima) e fara sens.
0. Unde sunt moderatorii. S-a legalizat off topic-ul sau atacul la persoana ?
1. "Doi neni = ZERO- barati"
2=2 nu 2=0. 0 (zero) sunt raspunsurile la intrebarile mele legate de date concrete, de cifre, de testari PE VIU si COMPARATIVE intre rase SI la nivel de "rasa" "carpatica"
2. "sper sa te pricepi la rummi(y) ca la oameni si albine = slabut"
( off topic + atac) Asa pot sa te fac si eu ce-mi trace prin creier – cautator prin tomberoane, traficant de droguri, "cartita" ISIS si alte cele. Ce inseamna "rummi(y)"?
3. "Rasa selectionata /botoxata nu-ti da mai multa miere"
-
decat ce ? Tot timpul avem de comparat intre multe variabile. De unde sti ce ma intereseaza (zona mea, datele din zona mea, genetica pe care vreau s-o folosesc pentru referinta) ?
De unde sti ce va fi in viitor ? Ce voi scoate, cat voi scate, cu ce rasa ? Ce tehnica voi aplica ? Ce zone ?
4. Ai vazut vre-un anunt ca as vinde matci ? in ultimii 2 ani ? – alta inventie ! Am cerere de matci si sunt nevoit sa refuz. (PENTRU CA) Nici n-as vinde ceva de care sa nu fiu multumit intai eu, apoi sa stiu ca va corespunde pretentiilor cumparatorului. Si eu deocamdata sunt in fasa de testare pentru curiozitatea proprie (a unor matci cu origine foarte performanta, dar in alte zone decat a mea).
5."Sper sa crezi aceste adevaruri"
- nu cred nimic decat dupa ce vad pe viu. Sunt doar concluzii hilare la ce a scris Trantorul. E cineva care crede asa ceva ? (off topic)
6. "cand te impiedici de un ciot esti slab"
- absolut off topic + N-am vrut niciodata sa demonstrez cat sunt de tare sau de slab.
"cand nae ataca ,indiferent pe cine, PIERDE si el = e de manual ; nu poti arunca cu noroi fara sa atragi aprobiul comesenilor .
De ce te atac ?, pt ca nu m-ai convins , pt ...(am cu ce umple )..., subiectul e serios ..."
(off topic) Atac-atac- atac… Apropos de priceputul la oameni – oare gresesc daca ma intreb de nu e cumva vorba despre un complex de inferioritate compensat prin (auto-) demonstrare a inferioritatii (false) la persoane cu titlu sau renume ce pare complexatului mai pompos decat parerea despre propria persoana ?
7. "Dupa ce ai vandut cartea ai mai postat despre…"
(off topic) - sigur ca da (ceva mai rar, si pentru ca nici n-am fost intrebat detalii, nici timp nu am) – cauta in istoricul personal. Eu am gatat cartea de vandut in iarna 2012-2013. Numai ca nu vine nici Nae, nici altu care sa ia locul unei persoane pierdute din familia mea si sa planteze pomi, sa aiba grija de copii, sa munceasca in locul meu, sau sa ma sustina material ca sa-mi pierd vremea dandu-mi cu parerea pe forumuri ca sa aiba Nae in cine "arunca cu noroi" spre a-si demonstra falsa superioritate.
8. (off topic) – Nu inteeg ce are familia Bratu cu tine si ce ai tu cu familia Bratu ? Imi miroase a paranoia sau a insinuare ! Cel putin eu personal n-am auzit despre nimic "muradr" si nimic de secret facut de familia Bratu si cu atat mai mult nu le-am fost complice. Ma insel sau vrei sa faci pe mediumul conspirationist care "demasca" … ce ? Ai interzis tu colaborarile intre apicultori ? De cand ?
9 “BK = Carnica + Italiana ”
Absolut fals – BK = Mellifica + Ligustica (italiana)
"Ce poti scoate din BK + Carnica !? " - De unde pana unde ti se pare ca vreau eu sa incrucisez aceste 2 rase ? + Mai citeste ce poti scoate ! Mai toti care au incercat au renuntat pentru ca n-au putut elimina instinctul de roire mostenit de la Carnica. Eu mi-am propus sa le testez in paralel, nu corcite. Iar metisii lor, daca-i mai testez, sa fie imperechiati liber cu local(-nice).
10. "Nu te doare EVIDENTA ?”
Ce sa doara? Care evidenta ?
Ca nimeni nu verifica, nu testeaza, nu arata PUBLIC, TRANSPARENT rezultate comparative (cu cifre) – cercetare, nu baliverne. Sau ce alta evidenta ?