patrascu scrie:Augustin ai grija la uleiul pt scule pneumatice. Probabil ai in cutia pistolului o sticluta. Nu il folosi fara ca ii scurtezi viata iar compresorul sa il verifici sa nu aiba apa in butelie rezultata din condens care la fel dauneaza in rest spor la batut
Salut.Da,m-am informat deja i-am bagat cateva picaturi astazi.
alin75 scrie:Augustin, ai castigat la Loto? Realizezi la ce te inhami? Pune banii de pe acum pentru sirop, ca altfel tragi de ele minim 2 ani..... Spor!
inca nu am castigat la LOTo cu toate ca nu joc,dar daca nu joc..pot castiga?
CATALIN scrie:Ai fost in Craiova si n-ai dat nici un semn???rusinicaaa
Am fost cuplat cu cineva,am impartit banii de motorina"el are breack logan"
alin75 scrie:Ce vrea Augustin sa faca (aka 600 rame 1/1) trebuie familii/cules nu mate.......
aceste rame le am cred ca pe putin 2 ani..se va scumpi materialul..aviz amatorilor.
andrei_calinescu scrie:
Eu pentru batut rame folosesc un capsator electric.
100 roni din Lidl.
M-a tinut 3 ani. S-a ars zilele trecute. A batut "saracutul" cateva mii de rame.
Imi iau altul - 2 ani garantie - o bagatela.
Electricul ma absolva de compresor, zgomot, gresari, etc.
Bagi in priza si gata.
RPC-ul e la moda, sa ma tina cat e garantia si sunt multumit, fiecare face cum vrea.
Daca nu esti tamplar sa faci rame de vanzare, personal ma multumeste electricul.
Ieftin si bun.
Banii multi pe rasa, masa.
M-am uitat si la ale,nu am prea gasit pareri bune despre ele..si cum cumatul are compresor am zis sa iau si eu unul pneumatic.
Eu sunt de principiul..dai unban dar nu-l mai ai.....Eu zic ca e o investitie buna pentru viitor.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi,critici si gandurile buna.
Va diresc iernare usoara si numai bine.
ps:astazi am batut cu el vreo 150 de rame,mai trebuiesc pregatite de jumatate macar 100 si restul la pastrare..inse trebuiesc gaurite lateralele...sau sa vad..cred ca mai bine le gauresc la nevoie....
stocul actual de rame insamate/capsate este 55 rame 1/1 si 4- de jumate....la care se mai adauga astea de astazi si eu zic ca e ok pt. anul asta....astea de astazi trebuiesc capsate si insarmate.
toate la vremea lor.