cristian bh scrie:sau ca n-ai papura?
....SAAAAU..... vata'nas
cristian bh scrie:sau ca n-ai papura?
gica.mosu scrie:cristian bh scrie:sau ca n-ai papura?
....SAAAAU..... vata'nasPaiiiiii ,Cristi cred ca n-am inteles noi ghiniiiiiii....Amu nu mai conteaza P.S cum am scris mai sus,au mai patit-o si altii
kiloz scrie:Foarte slab,macar ceva tentative de analiza din partea incepatorilor!
proapis13 scrie:Sunteti culmea...marii foto la rezolutie maxima si imi pusei si ochelarii...![]()
Concluzia mea,NU este braula,varooa sau alta boala pe rama aia...
Atat regina cat si albinele sunt relativ tinere si sanatoase.....
Posibil sa fie foto de reclama la o anumita rasa de albine...
ady_n scrie:...Eu vad ceva ce seamana cu braula in zona dintre torace si abdomen.
proapis13 scrie:ady_n scrie:...Eu vad ceva ce seamana cu braula in zona dintre torace si abdomen.
Nu are ce sa caute braula acolo...prefera alte zone ale corpului....mai citeste...
cornelioandanciu scrie:Avram scrie:kiloz scrie:Foarte slab,macar ceva tentative de analiza din partea incepatorilor!
Kiloz .... diagnosticul la ce se vede in poza l-ai pus dumneata cu ceva timp in urma tot pe aici !
cam prin ... 28 nov. !![]()
Sanatate
Domnule, m-ati facut sa caut inebunit prin toate mesajele domnului Kiloz ... Nu mai fiti asa misterios, ca nu o sa pot dormi la noapte pana nu aflu despre ce este vorba
Avram scrie:Misterios ... nici vorba . Cititi cu atentie
http://stuparitul-anunturi.com/viewtopic.php?f=7&t=4601
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori