Angellily scrie:Unele locatii produc mai mult iar altele mai putin, totul depinde de cata rapita au binevoit fermierii sa insamanteze si bineanteles de perioada in care isi fac stropirile. Se intampla destul de des sa raman fara albina in unele locatii.
andrei_calinescu scrie:.....
Doar punctual, daca erau cazuri izolate de imbolnaviri.....
alin75 scrie:andrei_calinescu scrie:.....
Doar punctual, daca erau cazuri izolate de imbolnaviri.....
Ca informație... ce/cum foloseati?
Angellily scrie:... inca am rame in cuiburi care cred ca au pe putin 20 ani, de ani de zile ma tot chinui sa le schimb dar e un proces de durata.
tuturicius scrie:asta vreau sa pricep si eu exact - ramele au 20 de ani, dar cati ani au fagurii din ele - tot 20?
Parca am retinut ca in cuiburi nu are plastic.
Angellily scrie:tuturicius scrie:asta vreau sa pricep si eu exact - ramele au 20 de ani, dar cati ani au fagurii din ele - tot 20?
Parca am retinut ca in cuiburi nu are plastic.
Ramele din cuiburi sunt majoritatea pe ceara, nu plastic, de asta ma chinui sa tot schimb la ele. As zice ca mai am un procent de 60% rame vechi din ceara in cuiburi. Deci si fagurii au tot 20 de ani, pe putin. Stupina a fost cumparata in in 2001, vreo 900 de familii, si 5000 de caturi, din toate ramele nu cred ca aveam 10% plastic, in cuiburi nici atat.
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori