tuturicius scrie:Mah ciclonul ti l-am vazut, is convins ca face branza. Si io ma inspir de la unchiu'. Doar la smirgli ma intrebam daca duce.
cristian bh scrie:BUNKA scrie:Tu waiii ....îi niezu' noptzi waii . .. dormiți ai !!!)
I' ca acum nu mă contrează nimeni pe nicaieri...noapte buna pufoșeilor !
Nae...numa' tu ești de vina ca mi s-o bușit grosimea...în 5 ani am schimbat numa rulmenți...o data...acu s-o dus dracu niște bucși. .. Nae..esti Bun de plata, când te prind, te ard !)))
pustu scrie:BUNKA scrie:Eu is vinovat ca am vrut sa fac ceva trainic si frumos okiului pt colegi ...
Pai si acum ce faci ?
BUNKA scrie:Eu is vinovat ca am vrut sa fac ceva trainic si frumos okiului pt colegi ca am crezut ca is manager bun si ca am vrut sa platesc bine forta de munca....nu-ti spun cat m-a costat aventura asta...
pustu scrie:BUNKA scrie:Eu is vinovat ca am vrut sa fac ceva trainic si frumos okiului pt colegi ...
Pai si acum ce faci ?
nae scrie:BUNKA scrie:Eu is vinovat ca am vrut sa fac ceva trainic si frumos okiului pt colegi ca am crezut ca is manager bun si ca am vrut sa platesc bine forta de munca....nu-ti spun cat m-a costat aventura asta...
Cu surub cu pas mic !?
Pot sa ''ma rad'' !? (iar iti sare somnul)
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori