Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Cresterea matcilor prin metoda "lucky5strike"

Mesajde balasbebe » 20 Dec 2015, 08:05

Urmaresc demult acest forum dar inca nu am reusit sa aflu cum creste matcile un mare producator de matci http://stuparitul-anunturi.com
Cred ca nu sunt singur pe aici.

Nene Bebe, poti sa pui intrebarea si fara a da lincuri directe spre comercial.
Linc editat .
Multumesc pentru intelegere

Mircea
balasbebe

Re: Cresterea matcilor prin metoda "lucky5strike"

Mesajde balasbebe » 20 Dec 2015, 08:28

Am gasit aici un topic interesant si la fel m-am gandit si eu sa infintez acest topic. Avem si in Romania oameni minunati si nu trebuie sa privim la altii, care se pot lauda ca au cu ce. la noi nu stiu daca se pot pune sau se poate scoate cu metoda lor. Mai bine sa privim la noi in curte.
viewtopic.php?f=22&t=6266
balasbebe

Mesajde proapis13 » 20 Dec 2015, 10:49

Sa-mi fie cu iertare interventia,nea Bebe,esti apicultor harsait pe altarul meseriei de apicultor,stii multe si dupa cum ziceai...inca inveti cate ceva de la cine are ce sa-ti arate...ca meserie...Acuma fiecare apicultor are chichitele lui si asazisele secrete ale meseriei...doar nu oi vrea acum sa vina l5s sa-si descarce desaga cu info..?!?!?!?!....omul asta face bani din asta si dupa cum am vazut in ultimii ani e concurenta pe segmentul asta....

In alta ordine de idei,stiu ca esti un foarte bun colector de polen...nu prea te-am vazut implicat cu info,alta decat cea din carti si aia putina,pe topicul despre colectarea polenului...
Si inca ceva,ai ramas dator cu info si colaborarea cu nea Janesse de asta vara....asta daca nu cumva ati semnat un contract de confidentialitate in ceea ce primeste schimbul de info... :lol:

P.S. Salve nea Janesse...sa nu ma dai draku... :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde janese » 20 Dec 2015, 10:59

va salut si la multi ani!!!
nu sunt in pase bune!trec perioade tulburi dar sunt optimist!

balashu zice mai cu perdea ceva de genu asta:

l5s da cu undita prin cartier(vorba lui Valter...sa traiesti valtere!)doar, doar o mai afla...o mai invata si el ceva din cresterea matcilor(l5s fiind ,,un mare crescator" ;) )
dar pe ce topic a varsat si ceva din ce face l5s, in crescatoria lui???
ps... de ani de zile,gura lumii zice ca de te duci la l5s sa ridici matci(pe care le cumperi bineinteles) te tine la poarta pana ti le livreaza!! nu vezi nimicutza...sau poate cine stie de unde le procura si el....adeca ar fi un intermediar!!! :P

de cum am vazut topicul lui balash...am zis...sa vezi clinciu dracu ce iese tocmai acu de sarbatori!!! :lol:

p13, am postat aici ca m-ai agatzat...dar nu aveam de gand!......subiectul este inchis pentru mine

la multi ani l5s!!!
janese

Mesajde janese » 20 Dec 2015, 11:05

proapis13 scrie:Si inca ceva,ai ramas dator cu info si colaborarea cu nea Janesse de asta vara....asta daca nu cumva ati semnat un contract de confidentialitate in ceea ce primeste schimbul de info... :lol:

si pe segmentul colectare polen e tot asa mare concurenta! :P
janese

Mesajde balasbebe » 20 Dec 2015, 11:17

Sunt aici pe forum sa invat sau sa invat pe altii ceea ce stiu sau vreau sa aflu de la L5S. Demult am mai pus aceasta intrebare.
Perntru Proapis, eu nu am ramas dator.
viewtopic.php?f=43&t=5952&start=32
Nu am cu ce sa mai fac poze, a pus stapanire nepotelul pe telefonul meu. Eugen a pozat tot ceea ce se poate, dar poate din lipsa timpului nu a expus. Eu nu am secrete.
balasbebe

Mesajde Ioan Guist » 20 Dec 2015, 11:18

salut ma Jane!
Sarbatori fericite .Ca tot te misti intre Zalau si Ploiesti,nu treci prin Sighiu? Si daca da, io nu facem ma un efort la Baicoi sa opresc?Si nu am stat ore de noapte la cafele lungi? Tu de ce nu dai un tzar? UIte ba ! trec maine sau deseara prin sibiu.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde balasbebe » 20 Dec 2015, 11:28

proapis13 scrie:Sa-mi fie cu iertare interventia,nea Bebe,esti apicultor harsait pe altarul meseriei de apicultor,stii multe si dupa cum ziceai...inca inveti cate ceva de la cine are ce sa-ti arate...ca meserie...Acuma fiecare apicultor are chichitele lui si asazisele secrete ale meseriei...doar nu oi vrea acum sa vina l5s sa-si descarce desaga cu info..?!?!?!?!....omul asta face bani din asta si dupa cum am vazut in ultimii ani e concurenta pe segmentul asta....

In alta ordine de idei,stiu ca esti un foarte bun colector de polen...nu prea te-am vazut implicat cu info,alta decat cea din carti si aia putina,pe topicul despre colectarea polenului...
Si inca ceva,ai ramas dator cu info si colaborarea cu nea Janesse de asta vara....asta daca nu cumva ati semnat un contract de confidentialitate in ceea ce primeste schimbul de info... :lol:

De cresterea matcilor fiecare stupar este interesat. Polen se face mai mult in Salaj, deoarece nu avem alta alternativa. Noi nu putem face miere fara pastoral.
Uni au pretentii dar din curte nu dau nimic, de cel putin 10 ani nici macar o fraza.
Majoritatea crescatorilor de matci au cate ceva de dat din curte. Ma pot referi la cei pe care-i cunosc. Unul este Teo Boncescu, Radu Vancea, Cristi Bratu, Apiexpert si mai sunt destui. Si Valter este crescator de matci, si pana a scris pe aici a dat destul de mult.

Mircea eu nu ma supar dar vreau de la multe postari aiurea si ceva de folos.
balasbebe

Mesajde proapis13 » 20 Dec 2015, 11:42

balasbebe scrie:Sunt aici pe forum sa invat sau sa invat pe altii ceea ce stiu sau vreau sa aflu de la L5S. Demult am mai pus aceasta intrebare.
Perntru Proapis, eu nu am ramas dator.
viewtopic.php?f=43&t=5952&start=32
Nu am cu ce sa mai fac poze, a pus stapanire nepotelul pe telefonul meu. Eugen a pozat tot ceea ce se poate, dar poate din lipsa timpului nu a expus. Eu nu am secrete.

Nea Bebe sa nu mi-o iei in nume de rau dar dupa pauza asta lunga de pe forum abia asteptam sa vad ceva si de la matale...nu-ti face griji,am vazut tot ce a postat nea Janesse dar a trecut ceva timp...nu-mi scapa nici o postare....de pe forum...si alea de can-can si alea de contin doar vorbe goale...
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde proapis13 » 20 Dec 2015, 11:45

janese scrie:p13, am postat aici ca m-ai agatzat...dar nu aveam de gand!......
subiectul este inchis pentru mine
la multi ani l5s!!!

Nea Janesse tot respectul,La multi ani si sarbatori fericite :!:
proapis13

Mesajde balasbebe » 20 Dec 2015, 11:46

Nu o iau nicicum, dar vreau doar sa vad ceea ce fac si altii care scriu mult dar nu dau nimica.
balasbebe

Mesajde mircea » 20 Dec 2015, 13:21

:lol: :lol:
Nu va suparati ca va spun, dar subiecte de felul asta nu pot starni decat zambete.
Inca nu se intelege (nici dupa ani buni de viata forumistica) ca forumul are limitele lui, impuse de membrii sai .
Ultimul caz de felul asta este cel al colegului Angellily, care in loc de multumiri pentru deschiderea manifestata in a impartasi din experienta sa apicola, i s-au luat la numarat dolarii scosi din afacere .

Unul este Teo Boncescu, Radu Vancea, Cristi Bratu, Apiexpert si mai sunt destui........

Nene Bebe,.....sincer iti spun ca nu am vazut niciunul dintre cei mentionati sa spuna ceva pe forum despre cresterea matcilor sau orice altceva legat de apicultura.

Forumul este rezultatul efortului individual si benevol al fiecarui membru...nimic mai mult . Fiecare dintre noi posteaza cat vrea, cum vrea si cand vrea , fara ca cineva sa-i poata impune ceva anume .
Ideal ar fi...ca chestii de felul...."gura lumii" sau "numaratul dolarilor canadieni" sa nu mai fie prezente prin mesaje.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde balasbebe » 20 Dec 2015, 16:38

Din partea mea acest topic se poate inchide, sau se poate sterge. Am incercat sa se afle ceva. Daca vreau informatie o sa platesc un curs, sau ma duc pana la Hamba, ca tot nu este departe, si pe deasupra este si gratis.Ce rost are sa mai pun intrebari la care raspunsul il stiu dinainte. Am un nepot de 3 ani si pe el il intreb de zeci de ori ceva si tot nu aflu raspunsul. Si el o da inainte cu ce stie el mai bine sa faca, adica sa se joace cu nervii mei.
balasbebe

Mesajde lucky5strike » 20 Dec 2015, 17:10

Mda. Azi era duminica?

Notat doleanta, fara a agrea modul cum a fost prezentata. Garantez ca am mai avut initiative de-a lungul timpului... si nu odata m-am trezit ca altii luau penita si scriau peste mine. Pai, atunci, nu mai bine sed in banca mea?

Nene Bebe, sa stii ca avem si in Romania oameni minunati , da-i putin probabil ca pocnind din degete i-am scoate vreodata la lumina...

Multumesc de ganduri bune daca au fost; scuze ca nu le-am simtit!

Sarbatori Fericite!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE