Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cum sarbatorim ca buni crestini Craciunul ...

Mesajde marius.gj.apic. » 27 Dec 2015, 01:57

Dacă din întâmplare are chef de shopping extraterestrul şi aterizează la MOL în Timişoara , riscă să dea şi peste nişte oameni care "n-au nici o treabă pe-acolo"
https://www.youtube.com/watch?v=fjPgVGiaiOE
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Re: Craciun fericit tuturor forumistilor

Mesajde Ioan Guist » 27 Dec 2015, 05:35

Shrek scrie:Da' ce mah Ioane, cand auzi ca se naste cineva, tu te intristezi? Iti pui cenusa in cap si incepi sa bocesti? Oamenii sarbatoresc nasterea Mantuitorului! Fiecare dupa cum..... il duce capul si buzunarul! Ce treaba avem noi cu "extraterestii"? Ei cu cerul lor , noi cu cerul nostru! Doar de-aia se spune "precum in cer asa si pe pamant"! Sarbatori fericite !

Ce te face sa crezi ca eu am plans tot Craciunul?? Si ce inseamna sa sarbatoresti nasterea cuiva? Si da, fiecare sarbatoreste cum e indemnat .

Eu ca si extraterestru sau ca si extrasocietate sau proaspat venit din slbaticie in civilizatie ce inteleg? Vorbesc de intreaga societate (Paul :D ).

Oricum, putem discuta pana la celalalt Craciun.Sta in stilul nostru sa desfacem in 4 si 16 firul de par.Eu am ridicat problema fiinca zilele astea chiar m-am intalnit cu un extraterestru si avea Asta o nelamurire pe chip.Am zis ca sa va zic si voua.

Sarbatori frumoase va doresc !
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde lucky5strike » 27 Dec 2015, 10:45

Craciunul pentru mine este un prilej de reunire a familiie si a celor foarte apropiati, de obicei rude vechi.

Este o sarbatoare a bucuriei, a pacii, a cadourilor. Cautam sa fim cat mai naturali, mai spirituali, mai aproape de eveniment in sine. Oferim si primim, impodobim un brad, colindam si primim colindatorii. Mergem un pic si la biserica, dar pentru mine asta este specificul Craciunului; comparativ, Pastele sunt crede eu mult mai incarcate de semnificatie religioasa.

De cativa ani imi lipseste enorm zapada, facea parte din decor.

:P
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Shrek » 27 Dec 2015, 11:27

Ioan Guist scrie:Oricum, putem discuta pana la celalalt Craciun.Sta in stilul nostru sa desfacem in 4 si 16 firul de par.Eu am ridicat problema fiinca zilele astea chiar m-am intalnit cu un extraterestru si avea Asta o nelamurire pe chip.Am zis ca sa va zic si voua.

Sarbatori frumoase va doresc !

Ioane! Esti bine? Incepi sa vezi extraterestrii? Sau l-ai gasit pe Dumnezeu? Dar parca nu aveai o relatie prea apropiata cu El! Sau m-am inselat?
PS- Daca te deranjeaza tutuiala mea te rog sa-mi dai un semn. Imi revin imediat!
Shrek

Mesajde cantemir » 27 Dec 2015, 14:36

Craciunul, nu-i ziua lui Mos Craciun? :? Mosul ala bun cu barba alba, cu reni, brazi, cadouri, strumfi verzi si craciunite sexy? Izbavitorul de Mos Gerila?

...A, da! Mai era ceva: absolut intamplator, tot de ziua lui Mos Craciun S-a nascut si Fiul Domnului.

Intr-o societate mercantila, cine-i vinovat ca Isus nu produce bani? Adica nu se vinde! Mos Craciun, da!

La multi ani!
cantemir

Mesajde cantemir » 27 Dec 2015, 14:37

:oops:
cantemir

Mesajde lucky5strike » 27 Dec 2015, 15:26

Ei... nu chiar. Uite ici mesaj fara echivoc... dinainte de '89.

Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 27 Dec 2015, 16:32

Hopa, presedintele Iohannis, isi face Craciunul in Florida. http://www.mediafax.ro/politic/presedin ... a-14923789

Oare ii prieste clima de acolo mai bine ca cea din tara? S-o intoarce mai inspirat politic?

:roll:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Shrek » 27 Dec 2015, 16:47

lucky5strike scrie:Hopa, presedintele Iohannis, isi face Craciunul in Florida. http://www.mediafax.ro/politic/presedin ... a-14923789

Oare ii prieste clima de acolo mai bine ca cea din tara? S-o intoarce mai inspirat politic?

:roll:

Pai ce, nu stiai? L-a chemat Mos Craciun sa-i dea cadouri? Sau sa-i duca el cadouri? Ma rog, n-are importanta! Putin petrol, putine gaze, eventual putina "Rosia Montana"! Doar este spiritul Craciunului! Sau or' fi gasit contractul cu Bechtel?
Shrek

Mesajde Shrek » 27 Dec 2015, 18:30

M-am prins! Voi v-ati uitat la Razboiul stelelor de o tot dati cu extraterestrii! Alooo....., mai usor cuuuu.... spiritul craciunului ca maine o sa va doara capul!
Shrek

Mesajde nae » 27 Dec 2015, 18:42

Shrek scrie:... mai usor cuuuu.... spiritul craciunului ca maine o sa va doara capul!

NU, GRESIT ,maine vrei mai mult si asa ''cresteti'' ;)
Noi ne-am axat pe ''inmultiti-va'' ...; e mai simplu la ''triaj''
nae

Mesajde Florin Dobre » 27 Dec 2015, 18:44

Dar daca un extraterestru ar ateriza in Africa salbatica sau in padurea amazoniana?
Nu brad, nu luminite, nici urma de renii lu' mos Cracila...doar unii in c..u gol cu sulita-n mana. :idea:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde nae » 27 Dec 2015, 18:48

cornelioandanciu scrie:Nu te-ai prins ... :( Dar nu-i nimic, de maine se deschid mallurile, asa ca nu mai conteaza ce se intampla in Siria, Norvegia si in Nigeria ! Hristos s-a nascut !

Nici d-ta nu ai inteles ceva :)
Daca inlocuiesti Siria/Norvegia lucruri omenesti cu ''orbul din nastere''/cancer genital la 3 luni/...lucruri ce PLAC extraterestrului , atunci postarea d-tale are suportul meu :(
Vreau sa ''cresc'' ,sa fac implozie in poala Lui :D .
nae

Mesajde proapis13 » 27 Dec 2015, 18:51

De data asta asa fu datul...extraterestrul ateriza tocmai in Romania...
Stai sa vedem si continuarea...oare i-or fi placut sangeretele si trandafirii ???? :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde nae » 27 Dec 2015, 19:02

proapis13 scrie:De data asta asa fu datul...extraterestrul ateriza tocmai in Romania...
Stai sa vedem si continuarea...oare i-or fi placut sangeretele si trandafirii ???? :lol:

P13 , e extraterestru nu Dracula !
Si e vitreg cu nae , adica e frate bun dupa mama- Adam si vitreg dupa Tata ; ca la albine :
-nae , trantor
-El , regina .
Romania e o insula :) sau ''masa'' de microscop :D
nae

Mesajde proapis13 » 27 Dec 2015, 19:27

nae scrie:
proapis13 scrie:De data asta asa fu datul...extraterestrul ateriza tocmai in Romania...

P13 , e extraterestru nu Dracula !

Nu-i place..???...sa miroase .....cum amusianu crestinii pe vremuri carnea pusa pe rug si jertfelnic...
in numele credintei...si sa-i lase gura apa...si sa-i iasa ochii afara din cap ca la melc....numai privind.... :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE