ro_geo scrie:Buna seara stupi ii tineti asezati si pe timp de cules cum am văzut in ultimul filmulet sau ii orientati intrun anume fel pentru a crea culoar de zbor.
Ii tin exact asa cum sunt.
ro_geo scrie:Buna seara stupi ii tineti asezati si pe timp de cules cum am văzut in ultimul filmulet sau ii orientati intrun anume fel pentru a crea culoar de zbor.
Angellily scrie: Multa sanatate va doresc ca restul vine de la sine.
mircea_tm scrie:daca nenea asta, a avut curajul sa deschida roiul pe 3 rame la minus 2jde grade...https://www.youtube.com/watch?v=krogGzJfsdI
cornelioandanciu scrie:In primul rand :Sa le fie rusine celor care l-au atacat pe mp pe Angelilly.
![]()
Apoi cu deschisul stupului, era necesar pentru multi sa vada acel stup deschis...
tuturicius scrie:Eu am vazut ca pe frigul ala au puiet si pe el il doare la banana. Un lucru pe care l-am retinut.
janese scrie:...sa nu iasa fumagilina,oxitetraciclina la analize??? noi ne-am permite riscul asta??ca la noi se zice ca un procent infim de antibiotic poate infesta tone de miere!...
lucky5strike scrie:Cand intru intr-o prisaca obisnuita, ma prind de ce e acolo fie si doar dupa cum "vajaie" albina pe acolo.
Iau o albina din zbor si o tin oleaca intre degete.
E un indicator super.
lucky5strike scrie:Cand intru intr-o prisaca obisnuita, ma prind de ce e acolo fie si doar dupa cum "vajaie" albina pe acolo.
Iau o albina din zbor si o tin oleaca intre degete.
E un indicator super.
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori