el e rece tu esti cald!!
ignatov andrei scrie:- pot, stiu cum se face, am facut si fac,
P.S. Pe cuvant ca nu fac misto...!!!
ignatov andrei scrie:janese scrie: crezi ca ajungi la puterea familiilor lui numai pe baza sutului in fund dat de culesul continuu? daca da/ cum justifici?
Deja dam in copilarii...
Si asa mai facut sa stau cam mult pe forum...
Nu ma compara cu "gicanu raposatu", imi lipseste o "calitate"...!!!
cornelioandanciu scrie:La nivelul meu de hobbyst, va pot spune ca am avut stupi nu departe de puterea stupilor pe care Angellily ii prezinta aici. Totusi, acestia au fost exceptii. Dupa parerea mea,cred ca ei lucreaza cu doua matci in stup, undeva dupa perioada roirii, eu cred ca pe la jumatatea lunii iulie, cand deja familiile incep sa stagneze, apoi in august chiar dau inapoi. Asta este perioada in care cred eu ca ei lucreaza cu doua matci.
Daca ati urmarit filmele lui Dan Margarit, ati putut vedea ca se practica treaba asta, dumnealui a prezentat-o doar pentru familiile mai slabe, ati vazut ca la un moment dat scoate gratia si va ramane in stup matca cea mai viguroasa, spunea domnul Dan "de obicei cea tanara ".
Este posibil si sa nu lucreze cu doua matci, si sa faca o stimulare continua a matcii in lipsa culesului.
Tare as vrea si eu sa aflu cum ajung la asemenea populatii !
Angellily scrie:ignatov andrei scrie:janese scrie: crezi ca ajungi la puterea familiilor lui numai pe baza sutului in fund dat de culesul continuu? daca da/ cum justifici?
Deja dam in copilarii...
Te referi la Gicanu apicultorul ala din valcea?
activ scrie:Angellily scrie:ignatov andrei scrie:janese scrie: crezi ca ajungi la puterea familiilor lui numai pe baza sutului in fund dat de culesul continuu? daca da/ cum justifici?
Deja dam in copilarii...
Te referi la Gicanu apicultorul ala din valcea?
NU
Se referea la nea GICĂ ROMANESCU din Bumbești județul Gorj
Avram scrie:
Nici eu nu vreau sa fac misto dar ....familia ce o iernezi dumneata ( cea din imagine ) fata de ce ierneaza Dorian .... este tare DEPARTE !
Ceea ce scriu nu este o insulta ....Asta vad si ce-mi vad ochii... asta scriu !
Parerea mea este ca fara familii ajutatoare nu vom avea IN ROMANIA asa populatii mari bagate la iernat.
Sanatate
ignatov andrei scrie:In Canada se foloseste Fumagilin, nu sarurile minerale si porcaria de alcool din protofil (nici sa mai tai si n-as folosi asa ceva, adica Protofil).
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori