@ oroles, matematica ta nu te ajuta deloc in acest caz. Semnul egal se pune DUPA omogenizare, nu inainte.
Pe tine omul nu are de ce si cu ce sa te convinga, deoarece "respira" apicultura din scoala elementara, a urmat cursurile liceului apicol din platforma Baneasa si a lucrat in Italia cu mii de familii de albine. Nu e profesor de geografie, istorie sau religie, ci de apicultura.
Greseala voastra e ca va legati de cateva cuvinte dintr-o discutie mai ampla, din care am spicuit foarte putin, de aceea poate sensul lor e confundat.
Ce carora li s-a adresat sunt colegi si clienti cu care colaboreaza de ani buni, sfatul consta in ideea ca cine nu are suficient spatiu de lucru, trebuie sa-l creeze, chiar cu scoaterea catorva rame, chiar si partial capacite. Procentul acestora este infim raportat la cantitatea totala de miere extrasa din stupina. Si aici vorbim de stupine cu peste 100... 200 de familii, nu 3,14...
@ Radutule, nu ai consumat in viata ta miere de la Eremia, si asta pentru ca aproape toata pleaca in Italia... asa ca in concluzie, teoria fara practica, e ca nunta fara mireasa...
Nu e greu sa vii in vizita, sa vezi "pe viu" cum se face mierea ramniceana

@ Jeane, nu am acuzat pe nimeni de nimic, doar am incercat sa lamuresc cum stau lucrurile... ca unii nu vor sa priceapa, e treaba lor.
Filmele sunt proprietatea AAPAR, iar daca asociatia hotaraste sa le faca iarasi publice, nu imi va lua decat cateva secunde sa fac setarile...
Ca sa nu degenereze discutia , ma opresc aici. Daca mai sunt nelamuriri, continuam pe privat.
Sarbatori cu bine tuturor!!!