Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Tot din apicultura canadiana...

Mesajde Florin Dobre » 31 Dec 2015, 17:06

balanescuadrian scrie:...se pare ca ma fac greu inteles...

Mai Adi, noi ne stim de mult pe forum si nici o clipa nu te-am banuit de rea credinta si nu-i cazul nici acum. Dpmdv esti un om onest.
Numa ca tu cauti o reteta. Eu m-am lamurit ca la noi nu exista o reteta infailibila fiindca zonele difera de la vatra la vatra. Fiecare trebuie sa se adapteze la resursele sale(inventar, cunostinte, atitudine) si ale zonei(baza melifera, clima, imprejurari) si de aici stilul propriu de a face apicultura. Am cautat si eu graalul dar...
Asa ca sunt ca sugativa cand e vorba de informatie apicola dar apoi cern ce mi se potriveste. :!:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde balanescuadrian » 31 Dec 2015, 17:11

Florin Dobre scrie:Numa ca tu cauti o reteta.

exact Florine ...o reteta ..si o caut de ceva vreme ...pot spune ca o parte am gasit-o ..dar tot mai caut o tot corectez si o imbunatatesc...cand ma voi opri inseamna ca m-am pensionat ...pana atunci imi storc creierii non stop ... :D

La multi ani tuturor!! :mrgreen:
balanescuadrian

Mesajde Florin Dobre » 31 Dec 2015, 17:23

Angellily scrie:Hai sa nu mai dau atatea explicatii. Sa facem in urmatorul fel: doar rabdare sa avem si sunt convins ca as putea sa fac pe toata lumea sa inteleaga.
Incepand din primavara asta o sa fiti partasi la fiecare lucrare efectuata in stupi. Asta e cea mai usoara cale de a observa si analiza evolutia. Asa ca.... mai aveti putina rabdare si se rezolva.
LA MULTI ANI !!!!!

Ce ne-am fi putut dori mai mult?!
Te indoiesti de rabdarea noastra?! Noi aveam dubii cu rabdarea ta. :D

La multi ani sanatosi si voiosi!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde teinegru64 » 31 Dec 2015, 17:41

“Aho, aho, prieten bun, care stai pe sait acum, i-a opreşte-te din scris şi ascultă ce-am de zis. N-am venit să te stresez, am intrat să îţi urez: La Mulţi Ani şi fericire, casa plină de iubire, punga plină de mulţi bani, să trăieşti la mulţi ani”!
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde lucky5strike » 31 Dec 2015, 17:43

Nelu, iti dorim un 2016 cel putin asa cum se anunta!!! ;)

Sanatate, sus paharul!

:P
Fişiere ataşate
Happy-New-Year-2016-wishes.jpg
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde tuturicius » 31 Dec 2015, 18:07

Dorian, subscriu si eu la ce spune Florin Dobre, ce sa ne dorim mai mult? Deocamdata ne-ai spus cam tot si mai mult la anul, mai la fata locului. Pana atunci ma bucur ca o sa mai socializam la o gluma, la o duma. Sincer iti spun, chiar vorbeam intre noi ... hai sa ne grabim sa mai intrebam ce avem de intrebat, sa ne scobim in cap ce intrebari am putea sa mai punem, pana mai avem cui sa le punem.
Ai spus tu ca ti la tavaleala, dar si pe aici avem luptatori ca brazii ... Normal asa e, sa ne mai auzim pe aici si peste un an, si peste trei, sa vorbim cu vreme, nu sa tabaram toti deodata pe capul tau.
Vreau sa cred ca lumea noastra apicola a mai evoluat de la aparitia lui Dan Margarit incoace si, si datorita faptului ca tu stai cu noi pe aici in continuare, luptatorii astia drepti ca bradu' verde si alti ciumpalaci incet incet se vor trezi ca nu mai e loc si vor disparea, cum a disparut si Caritasul ;)
Yeahhh!! Da' stiu ca am filozofat o tzara :mrgreen: Ultima fraza cam lunga ... sper ca nu ti-am prajit si a doua jumatate de creier ca ai nevoie de ea, vine Revelionuuuul!!!!! :lol:

La multi ani Dorianeee!!!!
Ce-mi doresc io mie iti doresc si tieee!!!!!!
Daca ai nevoie de vreun sfat iti dau si ioo, oricaaand, cu placereee!!!!
tuturicius

Mesajde Mircea_63 » 31 Dec 2015, 18:32

In dubii: sa las paginile cat mai curate, ca sa poata fi citite mai usor? Asta inseamna sa nu mai spun La Multi Ani!
Sa ii spun si incarc pagina... poate se umpla cateva pagini numai cu urari. :?

Ii spun:
La Multi Ani! si multumim pentru deschidere si rabdare! :D

Mai e putin si...
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde cristi_vidican » 31 Dec 2015, 18:47

Angellily scrie:M-am linistit si cu productia lui dan m. Si nu mai dau vina pe matcile si materialul biologic pe care il am.

Deci, dacă ai avea stupina în locațiile lui DM, ai face, cu ceea ce știi și ceea ce ai, cam ce producție face DM...
Când DM a pomenit de mătcile rusești și de mătcile de prasilă, cu toții ne-am gândit că aceasta ar fi diferența dintre noi și el.

Toți căutăm material genetic bun, crezând că acesta este fundamental.
Ce zici tu este că nu se merită să dai bani grei pe mătci de prasilă, gen 1000 $
Înțeleg bine?

La mulți ani (și printre noi)!
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Angellily » 31 Dec 2015, 19:03

cristi_vidican scrie:
Angellily scrie:M-am linistit si cu productia lui dan m. Si nu mai dau vina pe matcile si materialul biologic pe care il am.

Deci, dacă ai avea stupina în locațiile lui DM, ai face, cu ceea ce știi și ceea ce ai, cam ce producție face DM...
Când DM a pomenit de mătcile rusești și de mătcile de prasilă, cu toții ne-am gândit că aceasta ar fi diferența dintre noi și el.

Toți căutăm material genetic bun, crezând că acesta este fundamental.
Ce zici tu este că nu se merită să dai bani grei pe mătci de prasilă, gen 1000 $
Înțeleg bine?

La mulți ani (și printre noi)!

Eu nu spun ca nu merita, ca nu am incercat. Daca sunt multumit cu ce am de ce sa ma complic. Am spus ca am fost multumit cand am fost mai "la vale" in zona lui nenea dan. Am facut productie dubla. De ce sa dau vina pe matci? Eu nu stiu ce matci ai tu si nu stiu daca trebuie sa le schimbi sau nu. Eu sunt multumit de ce am si atat.
Angellily

Mesajde Bambucha » 31 Dec 2015, 19:20

La multi ani, "canadienilor"!
Multa rabdare cu noi, nu suntem perfecti si inghitim de multe ori pe nemestecate. Odata scosi din mediul nostru ne aratam insa ambitia. :P

Un 2016 cat mai fertil in tot ceea ce faceti!

LE
Ultima oară modificat de Bambucha pe 31 Dec 2015, 19:28, modificat 1 dată în total.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Angellily » 31 Dec 2015, 19:26

Un calduros LA MULTI ANI !!! Sa la lasam totul in urma si sa incepem noul an mai curati, mai intelepti si mai buni.
Angellily

Mesajde danipowsoft » 31 Dec 2015, 21:00

La multi !
Si asteptam primavara cu filme ;)
danipowsoft

Mesajde Molluc » 31 Dec 2015, 21:47

La multi ani!!! tot ce va doriti in noul an in care intram. Multumim pt. tot .
Molluc

Mesajde Adi Hodis » 31 Dec 2015, 22:46

Angellily scrie:Un calduros LA MULTI ANI !!! Sa la lasam totul in urma si sa incepem noul an mai curati, mai intelepti si mai buni.

La Multi Ani cu sanatate si la anul care vine, 2016 de butoaie pline !. Cu miere, desigur. :)
Sanatate, fericire si-n familie iubire.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde balu » 31 Dec 2015, 23:46

La multi ani! tuturor, un an nou mai bun in toate!
balu

Mesajde traian » 01 Ian 2016, 00:29

La multi ani prieteni stupari,multa fericire, sanatate, albine sanatoase,spor la munca ca in Canada si harnicie Romaneasca!
traian

AnteriorUrmătorul

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII