vulpea scrie:la MEA sau si la stuparii MEA ?
activ scrie:vulpea scrie:la MEA sau si la stuparii MEA ?
Vulpeo e sărbătoare mare ... LA MULȚI ANI stupului MEA, la MEA-işti, la forum-işti, la toată suflarea apicol.
Şi nu uita că trecem pragul lui 2016 cu peste 200.000 de vizualizări pe acest topic. Presimt, prevăd căutarea care o va avea ACEST stup în viitor. Reticienți au fost şi vor mai fi ... dar evoluția şi-a văzut de drum.
PS. ca un moto al acestui topic putem spune :
- "Buturuga mică răstoarnă carul mare "
- "Esențele tari se țin în recipiente mici"
Adi Hodis scrie:activ scrie:vulpea scrie:la MEA sau si la stuparii MEA ?
Vulpeo e sărbătoare mare ... LA MULȚI ANI stupului MEA, la MEA-işti, la forum-işti, la toată suflarea apicol.
Şi nu uita că trecem pragul lui 2016 cu peste 200.000 de vizualizări pe acest topic. Presimt, prevăd căutarea care o va avea ACEST stup în viitor. Reticienți au fost şi vor mai fi ... dar evoluția şi-a văzut de drum.
PS. ca un moto al acestui topic putem spune :
- "Buturuga mică răstoarnă carul mare "
- "Esențele tari se țin în recipiente mici"
Apai daca-i vorba de forumisti, de toata suflarea apicola ... si daca ti-a trecut supararea ori ba, zic si eu,
La Multi Ani !. Tie, stupului si tuturor.
unincepator scrie:La multi ani la toata lumea care se va uita citi pe forum fie stupar fie vizitator,la multi ani si sanatate si reusite in viata.
BUNKA scrie:La multi ani Alin, spor in toate si sa te bucuri de ceea ce ai!
Sanatate tie, familiei si...familiilor !
teinegru64 scrie:„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”
LA MULTI ANI !
activ scrie: ...
Dacă ai profitat de gaura (trecerea) asta dintre ani ca să-mi vâri treaba asta ... "apăi" să fim iertați, tu de mine, eu de tine ... şiiii amândoi de EL.
Adi Hodis scrie:activ scrie: ...
Dacă ai profitat de gaura (trecerea) asta dintre ani ca să-mi vâri treaba asta ... "apăi" să fim iertați, tu de mine, eu de tine ... şiiii amândoi de EL.
Nu am profitat, nici n-am vârit treaba scrisa. Am raspuns urarii tale, sincer si fara alte intentii.
Un an full de impliniri !.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori