sarea e comestibila shi ,shade de milioane de ani
varachetul nu am auzit pe nimeni sa-l consume. deci nu-i comestibil
Totusi, este real acest termen de valabilitate sau ......... , daca nu crezi nu-i greu sa te convingi
Liviu Ceman scrie:Buna ziua tuturor !
Sunt nou venit in grupul dvs. si bineinteles incepator.
Ieri am fost la stpina in vizita (au fost 14°C) si am costatat disparitia unei familii !! Ultima data era totul in regula,acum cca. 10 zile...
Am gasit pe fund 3 albine moarte,mancare mai era pe cca. 3 rame...
Poate sa-mi spuna cineva care este cauza? Mentionez ca era cea mai puternica familie...
Liviu Ceman scrie:Da,am facut 3 tratamente cu Varachet in intervalul 1 sept-25 oct.
Mentionez ca la fel am procedat si anul tecut...
Liviu Ceman scrie:Ok,nu reluati aici acest subiect...dar daca vreti, puteti sa faceti o trimitere mai clara pentru a ma documenta.
Oricum domnule "alt stupar", nu ma asteptam la o atitudine chiar asa de transanta,va multumesc.
Liviu Ceman scrie:Buna ziua tuturor !
Sunt nou venit in grupul dvs. si bineinteles incepator.
Ieri am fost la stpina in vizita (au fost 14°C) si am costatat disparitia unei familii !! Ultima data era totul in regula,acum cca. 10 zile...
Am gasit pe fund 3 albine moarte,mancare mai era pe cca. 3 rame...
Poate sa-mi spuna cineva care este cauza? Mentionez ca era cea mai puternica familie...
Liviu Ceman scrie:Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Am citit despre acid oxalic. Toate discutiile de pe forumul vechi,am vazut si filme pe youTube. Va multumesc inca odata. Astept sa prind o zi mai calda si am sa aplic acest tratament.
Am fost la cateva farmacii si s-au uitat la mine ca la extraterestrii![]()
Stie cineva de unde sa-l iau ?
Liviu Ceman scrie:Stie cineva de unde sa-l iau ?
Liviu Ceman scrie:Stie cineva de unde sa-l iau ?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori