Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

cum sa apar de soareci

Mesajde cipri.duma » 17 Dec 2011, 00:45

Buna seara, de cateva zile mi-a spus un prieten ca are soareci in lazi, si m-am uitat si la mine dar pana in prezent, Domnu fie marit ca n-am gasit nici o urma de soarec in mica mea stupina dar pentru prevenire ce as putea face? cum ma sfatuiti? Va multumesc pentru ajutor sa aveti un weekend placut
cipri.duma

Re: cum sa apar de soareci

Mesajde Adrian Galofteanu » 17 Dec 2011, 07:57

Uita-te aici si gasesti cam tot ce te intereseaza!

http://stuparitul.3xforum.ro/post/7623/ ... i_in_stup/
"Stăpânirea tehnicii de creştere a mătcilor este tot atât de importantă pentru biologul institutului de cercetări ca şi pentru amator şi pentru crescătorul profesionist"

Friedrich Ruttner
Adrian Galofteanu

Mesajde cipri.duma » 18 Dec 2011, 00:27

Multumesc de ajutor, va doresc o duminica placuta si o iernare fara probleme
cipri.duma

Mesajde doruuu » 18 Dec 2011, 18:33

Trebuia sa pui niste gratii la urdinis inca din septembrie si nu ar fi trebuit sa-ti faci probleme. Nici acum nu este tarziu...
doruuu

Mesajde Avram Sorin » 19 Dec 2011, 10:21

Se poate si o gratie facuta din coltar de glet de AL, sau cumperi asa ceva .Imagine
Telefon : 0732.406.209
www.dapis.ro Stupina Avram
Avram Sorin

Mesajde proapis13 » 19 Dec 2011, 10:55

Toate cartile despre apicultura au scris la capitolul lucrarilor de toamna,punerea gratiei impotriva soarecilor
Ma vad nevoit sa te intreb sincer;ai citit vreodata o carte despre intretinerea albinelor? :?:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR