danmirea scrie:...State ce stupi are omul asta ca astia de pe forum nu ma cred deloc.
danmirea scrie:si ce ar trebui sa am prin buzunare? ca eu nu stiu sa citesc printre randuri.
spuneti oamenilor verde in fata ce e de zis.
paul scrie:State scrie:Paulica, la ce temperatura "se revarsa" albina ca parul despletit in vant? Daca in lada sunt 0-1-2 grade, cum vrei sa stea amaratele?
Vezi c-o dat Bunkanu niste temperaturi . Exterior si interior. Intreaba-l daca la +4*C in cuib erau despletite !
danmirea scrie:State scrie:Paulica, la ce temperatura "se revarsa" albina ca parul despletit in vant? Daca in lada sunt 0-1-2 grade, cum vrei sa stea amaratele?
Ideea era alta. In timp ce multi(nu zic majoritatea) ierneaza pe 5-6-7rame(cate intervale?), altii au cuibul full, pentru ca n-au ce sa restranga, sau cum. Deci? Se poate sau nu?
Apreciez orice om harnic/destept. Imi repugna ideea "Ce-i al nostru nu e bun".
Am mai scris(tot pe forumul asta) despre un OM care a scos peste 12 tone de miere cu 70 de familii. N-a crezut nimeni. E viu, traieste langa Oltenita. La salcam avea 2 corpuri Dadant pline cu albina. Doar asa se poate face miere, spunea el.
Noi....nu mai zic nimic.
Nu mai pot de bucurie.
Uite cineva pe forumul asta care il cunoaste pe cel ce ii zic eu "mentor". (imi e si var, dar nu asta conteaza :p ). Zi nenea State ce stupi are omul asta ca astia de pe forum nu ma cred deloc.
Anul trecut in 2015 a avut cei mai tari stupi de pana acum, a ajuns la salcam sa aibe vreo 7-8 caturi pe ei. (total.)
Sa vedem cine mai minte acum)
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori