La ata? Fie si la ata... atata dragoste le datorez si eu macar...
Ingeru', DM, ierneaza altfel. Cum s-a vazut, au ghemuri decompresate tot timpul.
cucubau scrie:Te rog sa nu ma intelegi gresit , albinele nu sunt afectate de tratamentul efectuat tarziu , ele sunt afectate datorita faptului ca nu a fost efectuat la timp si o buna perioada de timp au existat in stup multi paraziti .
1 Acesti paraziti au parazitat albina adulta existenta in stup .
2 Au afectat albinele in stadiul de puiet capacit si ca drept urmare au iesit albine slab dezvoltate , albine care sunt predispuse sa moara mai repede.
Daca exista paraziti ,ori ce tratament , cu respectarea instructiunilor de folosire este binevenit .
iulyan_milo scrie:Interesant ar fi pt noi sa aflam de la cei in masura sa faca dezvaluiri despre consumul de hrana pana la aceasta data.
sper sa fie de folos...FlorinPlopsoru scrie:iulyan_milo scrie:Interesant ar fi pt noi sa aflam de la cei in masura sa faca dezvaluiri despre consumul de hrana pana la aceasta data.
gica.mosu scrie:...Ma suna un apic din TG-Ocna
,,,"mosule,am umblat la 4 stupi,la unul am gasit puiet pi 2r cat palma
hive scrie:Daca este cineva bun sa ma lamureasca si pe mine ce se intampla in urmatoarea situatie:
Ghemul a ajuns sus la leatul superior al ramei, hrana mai este catre partea din spate cam 60% din ce a fost la intrare in iarna, in aceasta situatie ghemul se va deplasa catre spate pe zona cu miere stiind ca ele au tendinta de miscare pe verticala?Iernez in stup cu fund plin pe rama stas,Multumesc,
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori