Mda...ca e una, ca e alta...pana la urma nu facem decat acte de caritate pe pielea noastra.
ograzile "gem" de lazi goale, si stupi muribunzi.
personal, jumatate din familiile iernate, le-am taiat de pe lista, le-am trecut la capitolul zombi.
celalalte...Doamne ajuta!
In acest an am luat-o in bot rau de tot!!! Cu 7 tratamente facute in intrevalul 20iulie - 20 oct...stupii arata de parca nu ar fi vazut Varachet de 3 sezoane!!
In Romania...prinde orbu' si scoate-i ochii!!
La anu' o sa ma ingramadesc pe plantatiile de rapita, si mai ales de FS sa ajut la productia nationala de seminte....din prima!
Asta daca o sa mai am cu ce!
NICIODATA, de cand tin pufanul in mana nu am vazut atata dezastru, si mai ales la un nivel atat de generalizat. Hai ca pica unul, doi, mai cad ici-colo, dar sa vezi cap-coada...e o chestie interesanta! Am vazut familii, sau mai bn spus nu le-am mai vazut, stranse la 15 oct pe 7-8 rame...arata dezastru. Cineva, cu care am vizitat o parte din familii, imi spunea, citez, "da' tu nu ai facut restrangere aici?..'

De obicei nu deranjez albina. Le-am strans, le-am asigurat, am uitat de ea, ma duc doar in vizita. In acest an trebuia sa dau mai des pe acolo, macar unificam din timp. Anul asta...e delir!!
Va pup, un an cu multe impliniri!
Albina poate trai si fara noi. Noi fara ea...nu!!