Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: O Norvegie infricosatoare! Cinci copii rapiti de langa p

Mesajde Shrek » 13 Ian 2016, 00:12

Citeam mai devreme pe fb ca in ro. a aparut o noua categorie de oameni si anume cei care incearca sa schimbe legile in Norvegia! Ca pe alea din tara le-au schimbat pe toate! Asistam la tot felul de chichite jurnalistice, tentative de manipulare in mediul online, dar nimeni nu realizeaza ca de fapt avem numai un punct de vedere, foarte subiectiv, cel al parintilor acuzati de rele tratamente. Toti jurnalistii in goana dupa rating, toti politicienii in goana dupa voturi se dau cu cu fundul de pamant ca vezi doamne ei deplang situatia parintilor implicati! Aiurea, ei au interesul lor si atat! Daca autoritatile norvegiene vor face publice documente prin care rezulta ca acuzatiile sunt reale, nu vor avea nici o problema de constiinta ca din bocitori sa se transforme in acuzatori.
Poate ca masurile par abuzive si dureroase pentru parinti, dar ele au fost luate in conformitate cu legea statului respectiv. Nu cred ca un functionar din acel stat ar face un abuz de asa natura! Dar noi suntem obisnuiti sa facem legi si apoi sa cerem abrogarea lor in functie de conjunctura si nu cred ca acest lucru este posibil intr-o tara civilizata.
Shrek

Mesajde daffid mihailov » 13 Ian 2016, 00:21

Statul roman s-a sesizat. Face presiuni asupra Norvegiei. Klaus iohanis a venit cu o declarație pe tema asta. Daca familia nu avea dreptate cred ca era sfătuit sa tacă.
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde Shrek » 13 Ian 2016, 00:32

Daaaaaa si sa vezi ca autoritatile din Norvegia au intrat in panica! Nici nu stiu ce sa mai faca! Deja cauta copiii sa ii duca inapoi la familie! Si bonus, pentru fiecare copil le va da inca doi, impreuna cu alocatiile majorate! Si le va da locuinta si functii bine platite! Si bilete de drum in Romania! Numai dus! Hai sa judecam ca niste adulti si sa-i lasam pe cei abilitati sa decida!
Shrek

Mesajde Ioan Guist » 13 Ian 2016, 07:10

Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde cristi_vidican » 13 Ian 2016, 09:37

Shrek scrie:Daaaaaa si sa vezi ca autoritatile din Norvegia au intrat in panica! Nici nu stiu ce sa mai faca! Deja cauta copiii sa ii duca inapoi la familie! Si bonus, pentru fiecare copil le va da inca doi, impreuna cu alocatiile majorate! Si le va da locuinta si functii bine platite! Si bilete de drum in Romania! Numai dus! Hai sa judecam ca niste adulti si sa-i lasam pe cei abilitati sa decida!

Shrek îți bați joc de drama unei familii.
Dacă te-ai documenta mai bine ai vedea că Barnervernet e făcut să fure pruncii. Nu exagerez aici.
De ce au făcut o astfel de organizație care să nu o poată controla nimeni?
Doar pe baza unei reclamații îți iau pruncii.
Te forțează să taci (ca părinte) și să nu dai detalii din dosar.
Ei zic că nu dau ca să protejeze părinții. Dar părinții de ce nu pot da?
Ești obligat să ai avocat plătit de stat. Stat care știm de partea cui este.
Au fost familii care au câștigat procese în instanțe internaționale independente și tot nu și-au primit copiii înapoi.

Despre ce vorbim aici (în Suedia)?
https://www.facebook.com/andrei.mihai.5 ... nref=story
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde vasilefi » 13 Ian 2016, 09:52

shrek tu spui chichite jurnalistice, tentative massmedia de manipulare
aceste lucruri sunt pe planul doi oricum (din punctul meu de vedere)
autoritatile si mass-media au reactionat la reactia oamenilor
au interese? normal... din asta traiesc si ei dar atata timp cat se incearca rezolvarea problemei cui ii pasa ce motivatie au?
ia sapa un pic mai adanc si vei vedea ca aceasta institutie de protectia copilului din Norvegia este o institutie privata unde statul are un cuvant foarte mic de spus
cine-s ceilalti jucatori beneficiari din spatele Institutiei de protectie a copilului? unii din cei mai bogati oameni din lume.
Normal, unde-i mierea (a se intelege miliarde de euro) trag si mustele, ca tot suntem pe stuparitul

dar ele au fost luate in conformitate cu legea statului respectiv. Nu cred ca un functionar din acel stat ar face un abuz de asa natura!

chiar crezi ce spui?
pai cand in jurul unui copil luat se invart sume de sute de mii de euro care intra in buzunarele lor, chiar crezi ca functionarii nordici sunt cei mai sfinti de pe fata pamantului? asta-i buna!!!
si in conformitate cu legea statului respectiv , declaratia ambasadorului Norvegiei din Romania si nu doar spune ca preluarea copiilor se face ca ultima masura. Adica faci tot ce e omeneste posibil, discuti cu parintii, ii consiliezi, ii ameninti daca e cazul... dar in cazul acesta s-a trecut direct la ultima masura.
Stii ce suntem noi obisnuiti de fapt? cei din vest sunt niste sfinti civilizati, tot ce vine de acolo e imaculat. ei nu pot face un asemenea abuz, nu domle'
abuzurile sunt inventia romanilor si punct.
asta vad eu din felul in care scrii.
vasilefi

Mesajde Mircea_63 » 13 Ian 2016, 09:55

Merita sa ne amintim povestea vrajitoarelor din Salem. Astfel de episoade se repeta ciclic sub diferite forme, iar dupa incheierea lor toata lumea se mira cum de s-au putut intampla.
Unii spun ca-i alba. Aduc argumente.
Altii spun ca-i neagra si aduc si ei argumente.

Din pacate e doar o forma de nebunie lipsita de logica. Procesul vrajitoarelor din Salem s-a bazat pe aceiasi martori si a avut aceasi logica precum cazul familiei Bodnariu.
http://www.historia.ro/exclusiv_web/gen ... az-ru-inos
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde cristi_vidican » 13 Ian 2016, 10:46

În Drepturile omului se spune că dacă sunt cazuri de violență în familie asupra copiilor, copiii vor fi luați TEMPORAR până se rezolvă cazul.
Barnervernetul (Protecția copilului în Norvegia) ia copiii și în 95-96% din cazuri separarea e permanentă.
Chiar dacă au primit avertizări că nu respectă Drepturile omului.
Trebuie luptat împotriva unui astfel de organism care e asemenea comunismului care a fost la noi.
Alții au luptat și ne-am bucurat că am scăpat de comunism.

P.S. Norvegia a pierdut cea mai bună gradație în Comitetul națiunilor unite. Adică și oamenii își dau că e ceva putred acolo
Ultima oară modificat de cristi_vidican pe 13 Ian 2016, 11:03, modificat 1 dată în total.
cristi_vidican

Mesajde manu » 13 Ian 2016, 10:53

Shrek ti se pare normal cum funtionarii publici din Norvegia se comportain cazul Breivik sti ce au facut in cazul copiilor proveniti de la femeile norvegiene cu tati nemti din timpul razboiului nu inteleg de ce esti agresiv cu atatea dovezi
manu

Mesajde cristi_vidican » 13 Ian 2016, 11:07

Iată detalii de la un avocat norvegian
Video e lung, dar urmăriți ce spune avocatul, al 3-lea din stânga.
P.S. Partea bună e că Norvegia începe să ne ia în considerare. Au dat pe TV protestele. Lucru nemaiîntâlnit.
cristi_vidican

Mesajde jonny_it » 13 Ian 2016, 11:20

Am lucrat cativa ani buni pentru o firma din Norvegia si am stat cate 2-4 saptamani la fiecare vizita acolo.
Daca exista pe planeta aceasta o tara cu adevarat libera sigur este Norvegia.

M-am uitat putin peste stirile de la ei si autoritatile spun ca au aflat de la copii ca ei nu mananca nimic toata ziua penru ca parintii ii obliga sa posteasca. Acesta ar fi fost unul dintre motivele preluarii copiilor.

Nu stiu care este adevarul, dar sigur ne-am facut iar de cacao pe acolo prin zona.
jonny_it

Mesajde manu » 13 Ian 2016, 11:42

jonny_it ti s-au parut copiii ca anemici ,retardati sau... mie mi se pare ca erau premianti , analizeaza ce se spune ,daca nu le dau ciocolata cat ar vrea ei sau ca sa nu manince intre mese sau sau .. le vreau binele din ceea ce fac e poate rau ca nu i las la desene animate (interzis sub 12 ani asa apare la multe) pina la urma nu vorbaraia ci rezultatele : se vade pe ei ca sunt copii educati si bine intretinuti pai asta cine a facut-o bavervenetul?
manu

Mesajde cristi_vidican » 13 Ian 2016, 11:44

jonny_it scrie:Nu stiu care este adevarul, dar sigur ne-am facut iar de cacao pe acolo prin zona.

De cacao s-au făcut ei în toată lumea. De ce au fost degradați în ce privește respectarea drepturile omului?
Și cacao abia începe. Politicul răspunde doar la presiunea maselor. Vor mai urma și încă mai mari.
Barnervernet-ul trebuie să-și schimbe felul în care lucrează, fără să facă abuzuri
cristi_vidican

Mesajde vasilefi » 13 Ian 2016, 11:45

jonny poate e asa cum spui, dar banuiala mea e ca ai incurcat cazurile
si eu am citit dar despre copiii musulmanilor ca-s obligati de Ramadan sa posteasca
vasilefi

Mesajde jonny_it » 13 Ian 2016, 12:13

cristi_vidican scrie:
jonny_it scrie:Nu stiu care este adevarul, dar sigur ne-am facut iar de cacao pe acolo prin zona.

De cacao s-au făcut ei în toată lumea. De ce au fost degradați în ce privește respectarea drepturile omului?
Și cacao abia începe. Politicul răspunde doar la presiunea maselor. Vor mai urma și încă mai mari.
Barnervernet-ul trebuie să-și schimbe felul în care lucrează, fără să facă abuzuri

Da, o solutie ar fi sa rezolve rapid problema, fara mult tam tam. Doar ca au si ei oameni incapatanati si din ce vad eu nu vor sa isi recunoasca greseala :?
jonny_it

Mesajde vasilefi » 13 Ian 2016, 14:26

ca tot am adus vorba vedeti cine e unul din actionarii Barnevernet Norvegia...

http://www.ziaristionline.ro/2016/01/12 ... rnevernet/
vasilefi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE