Mircea_63 scrie:Am intalnit situatii in care copii din Romania si-au amenintat parintii pentru chestiuni minore ca ii reclama la "protectia copilului".
lucky5strike scrie:Ce ma amuza ca... i-ai luat telefon la varsta atat de frageda, si esti nemultumit de rezultate . Copilului ii fug ochii dupa joc si jucarii, e natural.![]()
Of-of, mai-mai... oarba dragoste parinteasca...
[/quote]Shrek scrie:Si ... s-o lecuit baiatul tatii de ... amenintari !
Asa crezi tu! Imagineaza-te peste 25-30 ani, cand nevoile sau dorintele tale ar putea depinde de fiul tau ( de exemplu ii vinzi casa cu clauza sau contract de intretinere), iar la solicitarea ta legitima de a fi vizitat mai des, ca altfel reziliezi contractul , el sa-ti spuna ca daca nu iti convine te duce la un azil? De fiecare data cand il pedepsesti, gandeste si la asta!
vasilefi scrie:Paul eu as fi in stare sa fac un pariu cu Shrek, dupa 25 de ani (cand o sa ai si nepoti) sa ii aduci copilului tau aminte de aceasta conversatie sa vedem ce spune: tata ai avut dreptate (am castigat eu pariul) sau "tata mai bine era cu Iphonul si la azil cu tine (atunci castiga Shrek si iti promit ca te voi vizita eu cel putin de doua ori pe an)
dogvet scrie:Cristi Vidican ,m-am adresat dumitale cu titulatura pe care o ai in viata de zi cu zi,e o forma de respect din partea mea.Revenind la subiect,e vorba de cetateni apartinind unei tari suverane pe planeta asta,adica cetateni norvegieni intr-o tara numita Norvegia,numai tatal este roman si prin acordarea cetateniei,norvegian.Nu te da dupa salcie ca nu pricepi,asta e realitatea.Initial,d-nul Bodnariu a fost ortodox,cind a vazut ca s-ar putea trai mai misto si mai usor in alta parte pe romaneste a dat-o dracu' si de religie si de patrie si a sters'o rapiduletu' in alta parte.Daca nu pateau tarasenia asta nu auzeai o vorbulita din partea nimanui,iar Norvegia raminea in continuare data cu miere.Noi evanghelicii-spui d-ta,iti dai seama ca intri pe teren minat?Miile de copii orfani din Romania,bolnavi de toate bolile,copii de dinainte de Revolutie uitati in orfelinate,educatia discretionara a copiilor nostri,introducerea religiei de orice fel care cretinizeaza sufletul copiilor la virste fragede nu-ti spun nimic????Trebuie neaparat sa casti ochiii la unii care au plecat de la bine la foarte bine,s-au dus cu obiceiurile din Romania acolo si acum nu mai tine figura.Prozelitii intotdeauna trebuie sprijiniti.Bineinteles ca o sa studiezi vreun psalm si o sa o dai inapoi ,e normal asta iti e meseria,dar eu sint democrat si iti accept opinia desi imi pare eronata.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori