Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: O Norvegie infricosatoare! Cinci copii rapiti de langa p

Mesajde cucubau » 17 Ian 2016, 01:01

octavianpopescu scrie:L.E.cucubau,acea educatie inapoiata a facut din tine,din parintii tai,bunicii si strabunicii tai niste milogi?!nu tot ce vine din vest e bun

Fiecare natiune isi are propriile legi care ii asigura modul si nivelul trai precum si bunastarea ori saracia.
Voi judecati o natie ce a reusit respectandu-si propriile legi sa traiasca in bunastare si prosperitate , in timp ce in p...tia voastra nu vedeti saracia si mocirla in care va balaciti.
Nu uitati ca acei copii s-au nascut cetateni norvegieni iar faptul ca un roman a cosiderat ca poate traii in norvegia nu va da dreptul sa criticati autoritatile norvegiene pentru cum isi aplica propriile legi pentru cetatenii sai.
........
cucubau

Mesajde octavianpopescu » 17 Ian 2016, 01:48

Ce sti despre norvegia in afara ca isi repecta propriile legi(a primit de doua ori amenda de la CEDO pe treaba asta), ca traieste in bunastare(,priministru e gay,e plina tara de homosexuali si lesbiene,se oficiaza casatorii intre acestia si li se da copiii furati de la alti in adoptie) si in prosperitate(adevarat).
Mai bine sarac,prost si roman decat prosper in tarile "civilizate"...
Am decoperit acum vreo doi ani:e o mare binecuvantare ca traiesc in romania si ca e asa "inapoiata"(probabil sunt de moda veche,sau doar prost,dar nu imi pasa).va doresc tuturor sa descoperiti si voi adevaratele valori!

MANDRU CA SUNT ROMAN

Semnat:un prost

p.s.revolutia sexuala tot din tarile evoluate a venit si "educatia de conceptie inapoiata" nu i s-a impotrivit progresului si acum noi si copii nostrii traim intr-o cultura formata de unii din "cei mai mari" savanti( era debil psihic(sexual)) si cat de bine mai e....pai asta numesc eu mocirla si saracie...
Daca eu si cu tine am fi mai buni, am fi cu doi oameni mai buni in lume..
octavianpopescu

Mesajde Shrek » 17 Ian 2016, 04:28

O sa te parasc la protectia sociala si sper ca copilul tau sa fie retras din societate ca e ...neconform, fiinca si-a luat o palma la fund in tinerete.Sti bine ca nu cred asta, dar ...na poate se intelege mai bine.

Avand in vedere intentia dumneavoastra, am decis in acesta noapte, dupa fo 10 deti de rachie fiarta cu miez de nuca, ca luni dimineata sa fac un autodenunt, pentru purtarea abuziva a nevestii, care mi-a intrerupt distractia si m-a trimis la culcare! In consecinta, voi solicita sa fiu luat in regim de maxima urgenta si plasat intr-o alta familie, daca se poate una muult mai tanara (maxim 25 ani) si eventual in Bahamas, pe durata nedeterminata! Nu tebuie sa fie urgentat procesul, ba din contra sa fie amanat la nesfarsit iar daca se va termina sa se emita un ordin de restrictie pentru actuala sotie.
Cu multa consideratie, un capcaun!
Shrek

Mesajde cucubau » 17 Ian 2016, 07:23

octavianpopescu scrie:Am decoperit acum vreo doi ani:e o mare binecuvantare ca traiesc in romania si ca e asa "inapoiata"(probabil sunt de moda veche,sau doar p***t,dar nu imi pasa).va doresc tuturor sa descoperiti si voi adevaratele valori!

MANDRU CA SUNT ROMAN

Semnat:un p***t

Gura pacatosului, adevar graieste! :lol:
........
cucubau

Mesajde daffid mihailov » 17 Ian 2016, 12:45

Dl cucubau vorbește despre noi romanii ca si cum dumnealui ar fi altceva. Cetateanul universal. Mare e Tristețea cum zicea cineva aici, sa te stigmatizezi si autoflagelezi singur.

Eu nu sunt mândru, eu sunt fericit ca sunt Roman.
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde Ioan Guist » 17 Ian 2016, 13:11

pentru fiecare dintre noi.

O vorbă (mereu) la modă este „mîndria de a fi român“. Drept pentru care mă simt îndemnat să reiau un text scris pe această temă acum vreo zece ani.

„Mîndria de a fi român“ – iată o vorbă sublimă şi fără sens. Simetrică, în lipsa ei de sens, cu „ruşinea de a fi român“. Nu poţi fi mîndru (sau ruşinat) de o calitate pe care n-ai obţinut-o prin merit, sau prin opţiune. Nu te-a întrebat nimeni dacă vrei să te naşti român, şi n-ai fost declarat român de un juriu care ţi-a evaluat, în prealabil, virtuţile. Te-ai trezit român, aşa cum te-ai trezit bărbat sau femeie, brunet sau blond, înalt sau scund (…)

Pe de altă parte, e cu totul nedrept ca românii nereuşiţi să se simtă mîndri că fac parte din aceeaşi categorie cu românii reuşiţi. E scandalos ca un hoţ de buzunare sau un politician ignar şi corupt să fie mîndri că sînt din neamul lui Ştefan cel Mare. Dacă românii sînt P.P. Carp, Brătienii, Maniu, Elisabeta Rizea, Mircea Vulcănescu, Enescu şi Brâncuşi, mă bucur să fac parte din aceeaşi comunitate cu ei (…)

Cîtă vreme vom trăi de pe urma meritelor altor români, ale marilor români, nu vom face din România o ţară de care să fim mîndri. Fiecare român ar trebui, dimpotrivă, să-şi pună problema meritelor personale, a succeselor lui, a efortului lui. Mîndria de a fi român e ceva care trebuie luat nu ca punct de plecare, ci ca scop de atins.

Comentariul integral al lui Andrei Pleșu, în Dilema Veche

Revenire la subiect.Norvegia e o tara frumoasa si o civilizatie avansata (marele atu' fiind zacamintele de hidrocarburi - intre noi fie vorba).In discutiie cu prietenii despre eventuale concedii intra si Norvegia.Astazi, am o teama sa-mi iau si copii cu mine.Daca gresesc cu ceva? Daca atunci cand i-i trag caciula pe urechi o sa-l zgariu? Asta plange si cade avalansa de protectori peste mine?
Ma iau eu frumos cu baba mea si ne plimbam prin fiorduri si coclaurile inzapezite fara teama.
Ce vreau a se intelege este ca nimeni nu sustine violenta domestica. De asemenea suntem constienti cu totii despre lacrimille ce curg pe intregul pamant.Vezi somalia, coreia N, siria si terminam cu romania si norvegia.
Un anumit gest ce-l fac catre sotia mea in gluma, in joaca intima sau la oha, poate fi interpretat ca violenta domestica. De asemenea o palma, "perciuncare" poate fi o catastrofa intr-o zona sau in alta familie.Impingerea unui tata ruibyst catre fiul sau poate fi violenta.Tragerea de haine intr-o harjoana sau apostrofare inaintea trecerii unei strazi poate fi violenta domestica.O palma peste mana intinsa in gardul de la zoo poate fi violenta domestica.

In discutia noastra nu vorbim despre extreme de care suntem constienti.Se poate deschide subiect nou si stam de vorba.Aici este in discutie nu nivelul de educatie al est europa sau nord europa, ci in discutie este posibilitatea (sau poate nu) ca un organism creat fara parghii de control din partea statului de drept sa faca erori.

Despre asta discutam zic eu.Subiectul nu este O norvegie catasrofa sau una dezastruasa.Subiectul e infricosator prin prisma rapirii unor copii
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde cristi_vidican » 17 Ian 2016, 15:37

Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde vasilefi » 17 Ian 2016, 16:44

de dragul argumentatiei hai sa zicem ca parintii au meritat sa fie despartiti pentru veci de copiii lor pentru palmele data la fund
dar imi explica cineva cata civilizatie este sa desparti copiii intre ei?
adica sunt 5, cel mic separat, urmatorii 2 baieti separat, cele 2 fete mai mari separate
in aproape doua luni s-au vazut cu totii o singura data!

acum va rog sariti cu alte investitii norvegiene ca sa abatem discutia ;)
vasilefi

Mesajde manu » 17 Ian 2016, 23:32

asta e iubire in opinia unora sa aiba troaca plina sa mearga tembelizoru in numele binelui faci 5 rele , se urmareste ca acei copii sa fie izolati pentru a putea fi modelati asa cum vor calaii lor, in ziua de azi desteptii conducatori analizeaza o lacrima asa: atata apa atata sare ...dar durerea cu ce o masoara aici e ca atunci cand hotul striga si el hotu hotu ca ceilalti sa se uite in alta parte .
manu

Mesajde samuel » 18 Ian 2016, 09:53

Aceeaşi Norvegie.....

http://m.adevarul.ro/locale/timisoara/n ... index.html

Gabriele Kuby, autor şi sociolog german: "Nu vă mai gândiţi că lucrurile bune vin din vest. E exact OPUSUL! Vor să ajungă la COPIII voştri"
Sosită în România pentru a-şi prezenta cea mai nouă carte, "Revoluţia sexuală globală: Distrugerea libertăţi în numele libertăţii", Gabriele Kuby afirmă că ţara noastră nu este deloc înapoiată şi că din "vest vin lucruri realmente malefice".
"În primul rând, nu mai gândiţi că sunteţi în urmă. Nu vă mai gândiţi că lucrurile bune vin din vest – în realitate este adevărat exact opusul. De fapt, din vest vin lucruri realmente malefice. Am auzit o ştire azi. Nişte ONG-uri din România au declarat că ţara voastră trebuie să prindă din urmă trenul educaţiei sexuale din Occident. Puteţi fi foarte fericiţi că această distrugere nu a avut încă loc în ţara voastră. Şi ar trebui să vă mobilizaţi în toată ţara în orice coaliţie posibilă, cu oricine, inclusiv de peste graniţe, şi cu oricine din interiorul ţării care poate lupta împotriva acestui lucru. Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia. Fiindcă va prăbuşi mai întâi familia. Aceasta este rădăcina".
samuel

Mesajde vasilefi » 18 Ian 2016, 10:23

sa nu las lucrurile chiar in ceata o sa incerc un raspuns scurt
sistemul de protectie a copilului din Norvegia si tarile nordice are implementata o practica numita Teoria atasamentului
https://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_ata%C8%99amentului

conform acestei teorii dragostea este doar un sentiment usor de distrus iar pe masura ce copiii sunt separati de parinti acestia isi reorienteaza atasamentul cu usurinta spre noile lor familii
sunt studii cu cifre, cazuri, formule de calcul
http://nordicattachmentnetwork.nu/wp-co ... -email.pdf

are logica dar una diabolica...
acum intelegem de ce pe baieti i-au dus la 4 ore distanta de parintii lor
de ce le-au spus parintilor ca copii s-au integrat bine in noua familie si nu le e dor de ei (de parinti)
de ce nu le permite parintilor sa viziteze copiii, decat 2 ore/saptamana, iar pe fete deloc...
de ce au separat copii si nici macar intre ei nu le permite sa se vada decat foarte rar (aproape deloc)

De aceea in alte cazuri au fost luati copiii din familii pe motiv de
- lipsa de contact vizual intre copil si parinti
- Copilul le zâmbește străinilor pe stradă, iar asta înseamnă că nu este atașat de mamă.
- Copilul întoarce fața în mod ciudat atunci când este spălat de tată.
- Bunica a vrut să își îmbrățișeze nepoții, iar CPS a condamnat asta pentru că ar fi vorba de un atașament deplasat.
http://politicscan.ro/stirile-zilei/caz ... copilului/
vasilefi

Mesajde manu » 18 Ian 2016, 19:36

asta cu atasamentu e clara a mai fost si va veni : atasament fata de Fuhrer ,atasament fata de partid..
manu

Mesajde vasilefi » 19 Ian 2016, 21:10

eu chiar imi faceam planuri sa plec anul acesta in Norvegia... Doamne fereste!
vasilefi

Mesajde cristi_vidican » 23 Ian 2016, 19:29

Azi în Oradea - susținere pentru familia Bodnariu, celelalte familii de români din Norvegia care au fost despărțite de copii lor, pentru familia Biblică, pentru legi responsabile.
Un protest pașnic susținut de toate cultele creștine - ceva nemaiîntâlnit în zonă.
P.S. Până acum a fost cel mai mare protest din țară.
Fişiere ataşate
12549081_1552219131766129_423490786795913253_n.jpg
cristi_vidican

Mesajde cristi_vidican » 23 Ian 2016, 22:24

În Norvegia au mers delegații din partea parlamentarilor români.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20 ... ea-lor.htm
cristi_vidican

Mesajde vasilefi » 24 Ian 2016, 00:07

am avut cateva discutii cu niste norvegieni
daca le spun ca e ceva dubios la sistemul lor de protectie a copilului sar in sus, e cel mai bun, asa sistem nu exista in toata lumea
spuneau ca noi credem in conspiratii si familiile ar trebui sa coopereze 100% cu sistemul lor, nu sa faca demonstratii
le-am trimis un link cu un avocat norvegian care apara familiile in procesele de acolo. avocatul spune ca-s foarte multi la ei care se tem de protectia copilului si propune o serie de masuri de imbunatatire a serviciului
e un articol in care face o critica constructiva, spunea ca acest sistem trebuie sa vina in ajutorul cetateanului nu sa fie perceput ca un cui in coasta
au fost multi oameni care au mers la sistemul de protectie al copilului sa ceara sfaturi sau ajutor si in loc de aceasta au primit doar reprosuri ca nu au procedat cum trebuie.
spune multe avocatul lucruri bune dar cine sa-l ia in seama?

pana acum nu am primit nici o reactie de la domnii norvegieni, cred ca nici lor nu le vine sa creada
vasilefi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE