de State » 18 Ian 2016, 01:16
N-am o problema cu noroaiele, dimpotriva.
Eu am inceput cu dosul de fapt. Anul trecut m-am impartit intre serviciu si albine. Toata saptamana hamaleala de dimineata pana seara, in weekend pe coclauri. Lunea o luam de la capat. Am capatat astfel oboseala cat pentru 5 ani.
Oboseala asta crunta acumulata cu o zi de frig, ma pune in c*r la propriu. Ziua la serviciu, condus 1,5h pana la albine, noaptea am mutat de la rapita la salcam. A doua zi iar la serviciu. N-a fost nici greu, nici usor, a fost exact cat sa-mi testez rezistenta.
As mai face-o daca ar fi cazul dar din fericire n-o sa mai fie. Am ales sa partea mai frumoasa, zic eu.
Fix in momentul asta imi doresc minimum de confort. In fiecare zi ma gandec la lucrurile astea. Sunt ca niste planuri sa zic asa. Nu vreau sa ma mai chinui pentru nimic in lume. Am nevoie de un spatiu unde sa dorm bine(asta e cel mai important). Deocamdata acest spatiu este in duba, asta e. E bine si asa cred. Daca tot fac niste sacrificii, de ce sa nu ma simt cat de cat bine? Cred ca nimanui nu-i place sa se chinuie, nu?
Stiu ca niciodata nu e ca acasa dar macar odihna sa fie una placuta. Apoi e vorba si de psihicul individului. Una e sa te simti confortabil, alta e sa te simti ca un calugar trimis la ascultare. Aici ma refer la intreg fenomenul pastoral, de la 1 Martie pana la 1 August.
Putem dezvolta subiectul. Sunt curios si cum va planificati voi pastoralul. Ce prioritati aveti, ce ar trebui in mod obligatoriu sa avem la noi, cum va gestionati o zi de munca, etc. Topicul este deschis tocmai pentru asta. Scrieti ce doriti si ce credeti ca ar fi bine de stiut.
Ca si curiozitate, mai sunt interesat de gastronomie. Eu sunt fan mancare proaspat preparata. Mai degraba infulec o tocanita de cartofi decât o conserva de carne. Aici am un atuu, sunt bucatarul casei si responsabil cu meniul zilnic. Nu imi este deloc greu sa fac asta si chiar imi place.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.