HAI SA DAM MINA CU MINA
PENTRU ALBINA ROMANA!
ignatov andrei scrie:Carpatina, care e "regina ragaliilor" (după multi adepti doar ai "comercialului"), trebuie sa existe, la fel si celelalte ragalii.
Orice hibrid ce satisface va pieri, daca dispare mostenirea genetica. Nu putine specii (linii) au disparut (sunt pe cale de dispariție) datorita hibrizilor, pentru ca apoi sa dispară si hibrizii. La fel se va întâmpla si cu BK, dar si cu alti "hibrizi valorosi" (nu neapărat cu buletin de Oltenia).![]()
"Vorbe mari", ce nu vor impresiona urechile "celor ce se numesc (se vor numi) apicultori"!!!
eduard.rotaru scrie:ignatov andrei scrie:Carpatina, care e "regina ragaliilor" (după multi adepti doar ai "comercialului"), trebuie sa existe, la fel si celelalte ragalii.
Orice hibrid ce satisface va pieri, daca dispare mostenirea genetica. Nu putine specii (linii) au disparut (sunt pe cale de dispariție) datorita hibrizilor, pentru ca apoi sa dispară si hibrizii. La fel se va întâmpla si cu BK, dar si cu alti "hibrizi valorosi" (nu neapărat cu buletin de Oltenia).![]()
"Vorbe mari", ce nu vor impresiona urechile "celor ce se numesc (se vor numi) apicultori"!!!
Mai bine de atat nici ca se putea spune.
Dar cine are urechi sa auda si ochi sa vada?!!
lucky5strike scrie:It's all about the money?
Branza cu mucegai din Danemarca - 75 ron/kg. Telemea de Ibanesti - 25 de ron/kg. Telemea de Novaci - 18 de ron/kg.
Care stampara foamea mai bine?
lucky5strike scrie:Primavara scoatem cam 300 de bucati. Iar timpul afectat lor este MINIM.
cristi_vidican scrie:Pune si tu o poza cu ele. Chiar daca e de pe google earth
lucky5strike scrie:Bai, voi chiar ca sunteti copii. Eu daca vreau... daca vreau... imi fac stupina de 1000 de familii in secunda doi.
Dar, n-am unde le tine. N-am ce le da de mancare. Din cauza de conditii in care se face apicultura de ceva anisori incoace.
Mai vorbim.
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori