Salutare,
Noi am ales un sistem facut mai "cum am gandit" noi.
Cred ca se poate imbunatati.
Te rog fa un emaile cu schita ,sau posteaza aici la schite.
Multumesc
echo:
Am postat la planuri.. planuri pentru a nu va incarca pagina personala
http://stuparitul.3xforum.ro/viewtopic. ... 3023#53023
sper sa va fie de folos.
Bafta
outrade:
Felicitari !!!!!!!!
Anul acesta mi s-a parut cel mai rodnic an la toate plantele
openmind:
nea pupe, nu stiu daca iti mai aduci aminte de mine...incepator, de anul trecut pe acest forum
m-ai ajutat cu niste sfaturi bune tare
mai am niste intrebari
1. cate kg de miere sunt intr-un cat de jumate full?
2. cum dreaq fac sa scap de roiala ca au blocat cuibul si au tras niscaiva botci?
3.le pot da faguri foita intercalati intre ramele cu puiet din cuib si pot scoate cate doua rame cu puiet si 2 cu hrana sa fac roi in plin cules?
4.in ce mod vor fi afectate de aceasta manevra?
stupii(4 bucati) au caturile de jumate puse cu rame cu foita(nu am avut rame de cat construite...e primul an in care experimentez culesul la salcam )
un singur stup din 5 a avut ramele de cat construite si asta a blocat cuibul, a tras botci si a umplut catul full
e primul salcam la mine si m-a luat cam pe nepusa masa
openmind:
multam nea pupe...ma mai linisti
in cuib au ramas 4 rame cu puiet intercalate cu 4 rame cu foita si 2 cu hrana pe margini...vor construi ramele cu foita daca mai tine salcamul 2-3 zile?
la stupul cu ganduri de plecare din care am luat matca sunt nevoit sa-i las catul plin din lipsa de rame
catel:pupemea a scris:
Ceva someri!!
A fost o zi cu 1kg la ora.
adica intr-o zi cat baga ? sigur nu le-ai drogat, muncesc ca la canal, la greu nu gluma.
acuma vine intrebarea catre un profesionist, cate albine (rame/fam) ai in momentul cand ajungi la salcam ?
openmind a scris:
multam nea pupe...ma mai linisti
in cuib au ramas 4 rame cu puiet intercalate cu 4 rame cu foita si 2 cu hrana pe margini...vor construi ramele cu foita daca mai tine salcamul 2-3 zile?
la stupul cu ganduri de plecare din care am luat matca sunt nevoit sa-i las catul plin din lipsa de rame
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori