lucky5strike scrie:Am sa fac un subiect pe tema asta, cred ca ne putem ajuta intre noi mai bine decat pot colegii din Canada.
Adevar graiesti, cum eu nu pot aplica apicultura invatata in romania in canada, nici voi nu o sa puteti aplica apicultura de aici, in romania. Bineanteles, cu exceptia unor elemente de baza, stiti la ce fac referinta. Noi, cei de aici nu facem altceva decat sa va spunem cum facem, un apicultor cu experienta ar trebuii sa stie ce se poate aplica acolo si ce nu. Daca ati tine cont de toti factorii de acolo, nici macar nu ar merita sa experimentati, luati decizia potrivita si mergeti la sigur.
Atata timp cat apicultura se face asa cum se face acolo, niciodata nu o sa ajungeti la rezultate ca cele de aici, nu din cauza APICULTORILOR, ci din cauza.."apicultorilor" , stiti la ce ma refer, . Asta e un factor, ar mai fi factorii de mediu plus baza melifera despre care nu are rost sa mai vorbesc.
Deci, dupa cum ai spus.... si ai spus foarte bine, intre voi va puteti ajuta mult mai bine.