gaboreugen scrie:Pretul zaharului Coronita la punga de 1 kg pana in vara va ajunge la peste 5 ron.
mircea_tm scrie:in Ungaria, Boss! la 24 de tone, transportul ii gratuit pana la d-voastra acasa-din UNGARIA in Romania!
Marius Adrian scrie:Nea Mircea, daca ai anumite simpatii politice nu trebuie sa-mi stergi postarile. Daca crezi ca nu am dreptate ma poti contrazice cu argumente. Daca nu convine ce scriu pe sa mi se spuna si gata ,am plecat. Cu respect.
lucky5strike scrie:Cum arata aceste reziduri? N-o fi zahar "maturat" de pe jos... ca ala in nici un caz nu trebuie dat la albine!!!
proapis13 scrie:Marius Adrian scrie:Nea Mircea, daca ai anumite simpatii politice nu trebuie sa-mi stergi postarile. Daca crezi ca nu am dreptate ma poti contrazice cu argumente. Daca nu convine ce scriu pe sa mi se spuna si gata ,am plecat. Cu respect.
Mai scrie inca odata sa vedem si noi ce s-a sters...am pierdut info de calitate ...???
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 67 vizitatori