valigorj scrie:Snelgrove are fante[urdinise] pe 4 laturi,dar pe niste filmulete maghiare cu 2 fam suprapuse aveau urdinise doar pe fata,intre fam.
daca te rog poti sa imi tr te rog linkul la un filmulet de genul asta ? ms anticipat!
valigorj scrie:Snelgrove are fante[urdinise] pe 4 laturi,dar pe niste filmulete maghiare cu 2 fam suprapuse aveau urdinise doar pe fata,intre fam.
proapis13 scrie:activ scrie:natib scrie:Buna !
Am o intrebare, lucreaza cineva cu mea cu urdinis in capac?
Urmează să folosesc eu anul ăsta ... urdinis în "podişor" ... şi , eventual, familie ajutătoare deasupra.
Cel puțin aşa vreau să iernez familiile slabe (roii) deasupra familiilor puternice.
In cazul asta,nu este mai economic sa se foloseasca podisorul snelgrove ???
activ scrie:natib scrie:Buna !
Am o intrebare, lucreaza cineva cu mea cu urdinis in capac?
Urmează să folosesc eu anul ăsta ... urdinis în "podişor" ... şi , eventual, familie ajutătoare deasupra.
Cel puțin aşa vreau să iernez familiile slabe (roii) deasupra familiilor puternice.
activ scrie:MEA-urile AU SPUS PREZENT ÎN PRIMA ZI DE PRIMĂVARĂ.
Beekeeping scrie:A luat ceva timp, dar am reusit sa parcurg toate cele 75 de pagini ale topivului. Alin (ACTIV), vad ca ai mesageria oprita, am trimis un email.
SorinDaniel scrie:Salut Alin,
Grabestete ca iarna bate la usa ...
Sa ajungi cu bine acasa !
nissan scrie:Cel mai bun stup.Lucrez k acest stup de vreo 3 generatii...Iernare ideala,dezvoltare armonioasa,productie maxima !
nissan scrie:Lucrez k acest stup de vreo 3 generatii... !
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori