va salut oameni buni este cineva sa imi zica cum se face corect calculul pt 15% proteina
avand lapte praf 36% proteina
drojdie 40% proteina
si miere . cum se face calculul si cum ar venii?
multumesc
jiji scrie:va salut oameni buni este cineva sa imi zica cum se face corect calculul pt 15% proteina
drojdie 40% proteina
multumesc
jiji scrie:va salut oameni buni este cineva sa imi zica cum se face corect calculul pt 15% proteina
drojdie 40% proteina
multumesc
1997wolf scrie:jiji scrie:va salut oameni buni este cineva sa imi zica cum se face corect calculul pt 15% proteina
drojdie 40% proteina
multumesc
1997wolf scrie:1997wolf scrie:jiji scrie:va salut oameni buni este cineva sa imi zica cum se face corect calculul pt 15% proteina
drojdie 40% proteina
multumesc
csaa scrie:Corect! Dar mai bine ar fi sa citim cartile privitoare la hranirea albinelor si apoi sa discutam pe marginea aplicarii cunstintelor desprinse din acestea.
Apropos! Caut cartea unui coleg de forum si nu o gasesc pe nicaieri (vorbesc de librarii on line, nu de piraterii). Daca aveti idee pe unde o pot gasii va rog sa-mi trimiteti adresa pe PM. Multumesc!
mitica68 scrie: Ma intelegeti inteligentilor ?
drojdie 40% proteina
multumesc
Nicolaie Astaifoaiei scrie:mitica68 scrie: Ma intelegeti inteligentilor ?
Ieu te inteleg Mitica .
Tu iesti fratele meu .
Ce se dau mari toti titanicii apiculturii si secred INTELIGENTI si cand ie sa dea povata la neinstruiti ca mine si ca tine ,spun decat raspunsuri TIMPEEEEEEEEEEEEEEEE si fac mistou ?
Pe intelesu nost nu pot vorbi ?
Ai de iam prinde noi pe iei chemati in armata si acolo tu majur si ieu sergent ce instructie leam da !
Asai ?
mitica68 scrie:Nu ma pot abtine cand vad atatea "fete luminate pe aici " . Haideti sa lamurim un aspect. Dragi colegi, ma straduiesc sa va numesc pe toti colegi, nu cunosc raspunsul la intrebarea pusa de un tampit, de un habarnist , de un ucigas de albine , un incepator ipocrit, tampit si ignorant. Ar fi recomandat ca sa nu spun nimic, daca raspunsurile tale sunt ceva de genul, "citestre carti, vezi acolo..........., da-ti mai mult silinta,............... invata din parcatica, etc, etc". Eu le gasesc raspunsuri TIMPEEEEEEEEEEEEEEEE , de copii imaturi, ca sa nu spun altfel tampiti. In afarav de cativa OAMENI si nu degeaba am scris acest cuvant cu litere mari, deci, in afara de cativa oameni cu caracter si experienta pe acest forum nu am gasit decat FILOZOFI, ma intelegeti ? Filozofi. Nu contest, unii dintre voi sunteti profesionisti si in acelasi tmp, oameni.Dar..... majoritatea sunteti .............................., aici adaugati fiecare ce vreti. Mai oameni buni, colegi, frati ,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, cum vreti sa va mai numiti fiecare, sunt multi incepatori pe aici, TOTI ati fost incepatori la un moment dat, PROSTI, intelegeti ? Nu dati sfaturi de dragul POSTARILOR, ci dati/le pentru a fi aplicate de noi, tampitii cu un cap mare si patrat. Candva , peste ani o sa devenim si noi ca voi, PROFESIONISTI si va asigur, ca noi , TAMPITII de demult , cand ne va fi cerut sfatul incepatorii cum suntem noi acuma, peste timp, o sa-l dam , profesionist si fara tampenii, fara batut campii. Deci, daca vreti sa ne ajutati, dati-ne sfaturi, ajutor, voi "Titanii" apiculturii, dar, daca nu stiti, sau nu vreti sa ne spuneti, nu postati. Ma intelegeti inteligentilor ?
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori