Va salut! Are cineva o reteta de turte cu drojdie de bere inactivata si lapte pref degresat? ...eventual modalitati concrete de preparare, adica daca laptele si drojdia se dizolva separat, cum si cand se amesteca cu restul siropului?
Multumesc!
Făniță Teleorman scrie:eu cred ca familiile au intrat in iarna cu hrana putina. Ce pot sa le dau de acum din decembrie ca sa le scot in primavara familii normale sau chiar puternice?
Făniță Teleorman scrie:eu cred ca familiile au intrat in iarna cu hrana putina. Ce pot sa le dau de acum din decembrie ca sa le scot in primavara familii normale sau chiar puternice?
popik50 scrie:Făniță Teleorman scrie:eu cred ca familiile au intrat in iarna cu hrana putina. Ce pot sa le dau de acum din decembrie ca sa le scot in primavara familii normale sau chiar puternice?
Dale pace si liniste pana pe 15 ianuarie si atunci sa incepi sa le dai apifonda sau miere zaharisita in pungi .
alt stupar scrie:Făniță Teleorman scrie:eu cred ca familiile au intrat in iarna cu hrana putina. Ce pot sa le dau de acum din decembrie ca sa le scot in primavara familii normale sau chiar puternice?
Cea mai "benga" intrebare de sezon![]()
![]()
![]()
Am sa mi-o bag la avatar !
popik50 scrie:Făniță Teleorman scrie:eu cred ca familiile au intrat in iarna cu hrana putina. Ce pot sa le dau de acum din decembrie ca sa le scot in primavara familii normale sau chiar puternice?
Dale pace si liniste pana pe 15 ianuarie si atunci sa incepi sa le dai miere zaharisita in pungi .
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori