Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pustu stuparul

Mesajde daffid mihailov » 15 Feb 2016, 20:28

Acu v-ați prins si voi ca nimeni nu da din casa? Si daca da, o face "cu jumatati de măsura". :) stiu ca poate o sa fiti uimiti, dar asta e adevarul.
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde Augustin78 » 15 Feb 2016, 20:31

Sunt si persoane care da din casa....dar nu 100% ...e lesne de inteles... ;)
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde pustu » 15 Feb 2016, 20:36

daffid mihailov scrie:Acu v-ați prins si voi ca nimeni nu da din casa? Si daca da, o face "cu jumatati de măsura". :) stiu ca poate o sa fiti uimiti, dar asta e adevarul.

Zi ce te intereseaza si daca stiu iti zic . O sa fii uimit dar am intalnit apicultori care dau din casa ;) Problema mea e ca nu stiu ce sa intreb :idea:
PS : parca te-am vazut in live sau mi s-a parut :?:
yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde daffid mihailov » 15 Feb 2016, 20:38

Așa crezi tu. Cand o sa realizezi câte prostii făceai ca apicultor începător o sa vrei sa-i iei la bătaie pe toti mentorii tai virtuali sau reali. Mai vorbim peste doi trei ani...
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde Augustin78 » 15 Feb 2016, 20:46

daffid mihailov scrie: Cand o sa realizezi câte prostii făceai ca apicultor începător.

... ;) ....eu deja ma uit la filmele de pina acum si vad cate greseli faceam....dar si acum fac si nu-mi dau seama....voi vedea peste 2-3 ani ...

Sanatosi sa fim cu totii :D
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde pustu » 15 Feb 2016, 20:48

daffid mihailov scrie:Așa crezi tu. Cand o sa realizezi câte prostii făceai ca apicultor începător o sa vrei sa-i iei la bătaie pe toti mentorii tai virtuali sau reali. Mai vorbim peste doi trei ani...

Ai inteles gresit . Eu nu am mentori :cry: Se si vede cred :cry:
ps : te-am vazut in live ?
pustu

Mesajde pustu » 15 Feb 2016, 20:49

daffid mihailov scrie:Acu v-ați prins si voi ca nimeni nu da din casa?

Apropo , ce te opreste sa dai din casa ?
pustu

Mesajde daffid mihailov » 15 Feb 2016, 20:50

Eu din primu an am stat pe lângă Stupari de la 300 la 500 de stupi. Si tot nu dădeau din casa. Poți sa vezi zeci de filme, si sa crezi ca daca ăla da suc de ceapa asta e secrețu. Sau cu lingurița. Te apuci si ...

Si cand te gândește ca in fond nu sunt mari secrete. Nici ceapa, nici usturoiul, nici lingurița.
daffid mihailov

Mesajde pustu » 15 Feb 2016, 20:54

daffid mihailov scrie:Si cand te gândește ca in fond nu sunt mari secrete. Nici ceapa, nici usturoiul, nici lingurița.

Acu sa nu ma trimiti si tu sa citesc o carte :lol: :lol:
Spune-mi totusi ce te opreste sa dai din casa ?
ps : te-am vazut in live sau mi s-a parut ?
pustu

Mesajde Augustin78 » 15 Feb 2016, 20:54

daffid mihailov scrie:Eu din primu an am stat pe lângă Stupari de la 300 la 500 de stupi. Si tot nu dădeau din casa. Poți sa vezi zeci de filme, si sa crezi ca daca ăla da suc de ceapa asta e secrețu. Sau cu lingurița. Te apuci si ...

Si cand te gândește ca in fond nu sunt mari secrete. Nici ceapa, nici usturoiul, nici lingurița.

Deci cu alte cuvinte?
Ai invatat ceva? daca da,de ce nu spui si altora :D
Ai vazut si ai furat tehnici?
sau ai ascultat ce spun acei stupari pe langa care ai stat?

deci numai de vorbe...sunt satul...vreau fapte :P
Augustin78

Mesajde daffid mihailov » 15 Feb 2016, 21:01

Nu stiu daca am învățat de la ei, dar m-am ambiționat ca de la an la an sa am stupi la fel de buni ca ei. Si probabil ca avem tehnici diferite, dar aceleași principii. Am învățat sa fiu mai secretos si sa spun adevarul cand nu sunt luat in serios.

Nu am ce sa dau din casa ca nu ma laud cu familii record. Sunt mediocru.
daffid mihailov

Mesajde Augustin78 » 15 Feb 2016, 21:04

Nu te cred! :D
nu te iau in serios..insa prefer sa spui adevarul ;)
Augustin78

Mesajde gica.mosu » 15 Feb 2016, 21:08

daffid mihailov scrie:Acu v-ați prins si voi ca nimeni nu da din casa? Si daca da, o face "cu jumatati de măsura". :) stiu ca poate o sa fiti uimiti, dar asta e adevarul.

...OK,pote e asa...., poate nuuu :oops: DAAAR,D-ta de ce nu dai din "casa" :?: ...cini te opreste,s-au poate nu aveti ce da :oops: Ca sa dai din "casa "trebuie sa ai"rontaite"bine 3-4 carti de apicultura + ceva practica minim 3 ani+ceva bataturi in palma de la"DALTA" si nu uita, ca omul cat traieste pe pamant tooot mai are cati ceva de invatat-nimeni nu-i perfect ,indiferent in ce domeniu lucreaza....P.S- Pustule,dai'nainte cu tupeu...cui nu-i place sa schimbe "CANALUL"-SPOR-G.M :!:
Ultima oară modificat de gica.mosu pe 15 Feb 2016, 21:21, modificat 1 dată în total.
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde pustu » 15 Feb 2016, 21:11

daffid mihailov scrie:Nu am ce sa dau din casa ca nu ma laud cu familii record. Sunt mediocru.

Atunci de ce crezi ca apicultorii buni nu dau din casa , ca eu tot nu inteleg . Ce-i face sa fie secretosi ?
ps : te-am vazut in live ? bine , eu stiu ca ai fost in live , dar incerc sa inteleg de ce te feresti sa recunosti :?: iti este frica de asocierea cu pinguinii ? :lol:
pustu

Mesajde Augustin78 » 15 Feb 2016, 21:12

Pustule,vezi ca Nea Gica Mosu te sustine...si nu e singurul....baga mare....
david...asteptam sa te lauzi cu ceva.....la pustu ai vazut cu ce se lauda...la mine la fel....dar perseveram....nimeni nu sta pe loc
Sanatate maxima tuturor!
Augustin78

Mesajde daffid mihailov » 15 Feb 2016, 21:13

Asta am zis si eu. Nu am ce da. Personal nu ma consider in măsura sa dau sfaturi.

Acu ca sa închidem subiecțu. Pe câte rame de puiet a început ponta la ora asta la tine Augustin, ca eu sunt plecat din tara si ma întorc abia in Martie. Esti din Jud la mine. Baga polen bine? Alun?

Nu nu am fost in live.
daffid mihailov

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?