Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Shrek » 17 Feb 2016, 23:42

Politistul "scriitor" a avut la dispozitie calea legala si anume, de a face plangere penala fata de superiori pentru trafic de influenta ori purtare abuziva ori instigare la abuz in serviciu! De ce nu a facut-o, este optiunea lui! Dar nu pot sa nu ma gandesc cum, cu ceva ani in urma la "rutiera" se ajungea greu si numai daca aveai cunostinte la Ierusalim! Trebuia sa pice careva in abatere sa ii ia altul locul! Si de aici incepe cercul vicios care nu se mai inchide! Probabil, finalul acestei povesti, va fi de genul, inspectorul sef se pensioneaa la cerere, rutieristul este mutat la rutiera pe drumurile agricole, cartea va fi reeditata ca urmare a cererii uriase si tot asa! Dar facebok-ul se organizeaza la manifestari de strada pro garcea, respectarea legalitatii bla, bla, cand de fapt este o publicitate mascata la o carte din care profita editura si bineinteles, garcea!
Shrek

Mesajde peterneamt » 17 Feb 2016, 23:44

Dacă cineva se va gândi cândva să verifice averile bugetarilor cu funcţii de conducere şocul ar fi atât de mare .........,dar dacă vorbim de şefii poliţiei .......a păi da ,că ei o duc rău, păi nu le ajunge salariu şi mai primesc şi ei una alta de la cei ce se feresc de braţul ciung al legii şi stau în garsoniere şi conduc dacii şi nu ştiu ce să mai facă să achite mai repede datoriile la bănci pe care le-au făcut să termine pişcina din faţa vilei.........unde locuiesc părinţii...... :oops:
peterneamt

Mesajde csaa » 18 Feb 2016, 08:14

Shrek scrie:Politistul "scriitor" a avut la dispozitie calea legala si anume, de a face plangere penala fata de superiori pentru trafic de influenta ori purtare abuziva ori instigare la abuz in serviciu! De ce nu a facut-o, este optiunea lui! Dar nu pot sa nu ma gandesc cum, cu ceva ani in urma la "rutiera" se ajungea greu si numai daca aveai cunostinte la Ierusalim! Trebuia sa pice careva in abatere sa ii ia altul locul! Si de aici incepe cercul vicios care nu se mai inchide! Probabil, finalul acestei povesti, va fi de genul, inspectorul sef se pensioneaa la cerere, rutieristul este mutat la rutiera pe drumurile agricole, cartea va fi reeditata ca urmare a cererii uriase si tot asa! Dar facebok-ul se organizeaza la manifestari de strada pro garcea, respectarea legalitatii bla, bla, cand de fapt este o publicitate mascata la o carte din care profita editura si bineinteles, garcea!

Shrek, prietene, la targ trebuie sa iau cu mine coli si carioci. Ma gandesc sa vorbesc cu cativa colegi de forum sa facem si o mica sceneta. Poate asa pricepi ce vrem sa spunem. Poate!
csaa

Mesajde Shrek » 18 Feb 2016, 17:09

Shrek, prietene, la targ trebuie sa iau cu mine coli si carioci. Ma gandesc sa vorbesc cu cativa colegi de forum sa facem si o mica sceneta. Poate asa pricepi ce vrem sa spunem. Poate![/quote]
La care targ? Daca nu este departe de mlastina mea, vin! Poate inveti sa colorezi! Si sa spui poezii! Stii ca despre noi barbatii, se spune ca nu imbatranim niciodata! Dam in mintea copiilor!
PS. Vazand inversunarea cu care scrii , atat dumneata cat si colegul a_costi, am vrut sa stiu daca face-ti parte din sindicatul lui.......godina?
Shrek

Mesajde teinegru64 » 18 Feb 2016, 17:17

ghitacusman scrie:.........vai steaua noastra :( ,...dupa revolutie ,..prin Germania ,....in trafic ,la departare vad pe unu ..cu agheul .....dupa ce trec constat ca era camera de luat vederi. La noi abia a inceput sa-si faca aparitia ( in dotarea celor care o foloseau atunci era o necesitate ...), asa ca exista o explicatie :lol: (intresu poarta fesu ). In Turcia , in Istambul ...furnicar de masini si pietoni ,.....intelegere intre soferi si pietoni ,....la noi :(
Te rog frumos...pai cand eram eu agheist.....nentii nu aveau habar de asa ceva.Era greu ...tare greu.Agheul.Asa ca a picat in Jijia la trecere.Cred ca a fost recuperat ....dar ...il folosesc invers. :lol: nemtii bineinteles. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Donbazil » 18 Feb 2016, 18:20

Salut!

Un cetatean bulgar a fost retinut de politistii din Faget tocmai cand se pregatea sa dea lovitura printr-o metoda “smen”.

Individul s-a prezentat la o casa de schimb valutar si, sub pretextul ca vrea sa schimbe peste 3000 de euro, i-a inmanat femeii de la casierie banii. Angajata casei de schimb si-a dat seama ca bancnotele erau mai putine si urma sa fie inselata, astfel ca a sunat la 112. Barbatul nu a ajuns sa plece pentru ca politistii au intervenit rapid si l-au luat pe sus. Individul a fost legitimat, insa a sustinut ca nu intentiona sa comita o inselaciune. Oamenii legii au verificat in baza de date daca in zona au fost comise infractiuni prin aceasta metoda, singurii care au solicitat retinerea individului fiind politistii hunedoreni. Acestia au cerut transferul suspectului pentru cercetarea unor cazuri ramase nesolutionate din 2015, astfel ca angajatii IPJ Hunedoara au venit la Faget si l-au preluat pe bulgar.

Sanatate!
Donbazil

Mesajde Aurel1959 » 18 Feb 2016, 20:27

Salutare Donbazile! Pai sa- mi fie cu iertare Donbazil, nu crezi ca asta este una din menirea lor? Intradevar, e o diferenta intre a scrie carti si pe facebok+ sedinte foto. Nu gasesc a fi o fapta de vitejie din moment ce doar au dat curs unei sesizari.Deocamdata asta e regula si sarcina e a lor.Cand astfel de fapte, prin lege, vor fi in sarcina calugarilor, sigur vom apela la ei.Pana atunci, Politia este parte din societatea noastra cu bune si rele si este indispensabila.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde csaa » 18 Feb 2016, 20:29

Shrek scrie:La care targ? Daca nu este departe de mlastina mea, vin! Poate inveti sa colorezi! Si sa spui poezii! Stii ca despre noi barbatii, se spune ca nu imbatranim niciodata! Dam in mintea copiilor!
PS. Vazand inversunarea cu care scrii , atat dumneata cat si colegul a_costi, am vrut sa stiu daca face-ti parte din sindicatul lui.......godina?

La targul de la Bucuresti amice! AAA! Stiu sa colorez si stiu si cateva poezii. Acum ma delectez cu ”Necuvinetele” lui Stanescu.
Acum sa-ti raspund la partea a doua: Pentru a ......cincea oara iti spun ca nu are importanta daca politistul in cauza se cheama Godina, Diculescu, Popescu, Ion, etc. Eu reclam interventia politicienilor (de la toate nivelurile) in activitatea politistilor.
PS- nu fac parte din nici un sindicat. Sunt niste profitori.
PS 2- faptul ca te faci ca nu vezi ceea ce postez si indarjirea cu care il acuzi pe Godina ca isi face reclama ma face sa cred ca esti una si aceiasi persoana cu un anumit coleg de forum
csaa

Mesajde Aurel1959 » 18 Feb 2016, 21:00

Nicaieri in lumea asta nu exista Politie fara control politc.Cine crede asta se inseala amarnic.Totul e numai la nivel declarativ, iar interventiile se fac mult mai subtil si nu la nivel de contraventie.Asa cred eu.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde csaa » 18 Feb 2016, 21:21

Aurel1959 scrie:Nicaieri in lumea asta nu exista Politie fara control politc.Cine crede asta se inseala amarnic.Totul e numai la nivel declarativ, iar interventiile se fac mult mai subtil si nu la nivel de contraventie.Asa cred eu.

Si asta e nasol!
csaa

Mesajde Shrek » 18 Feb 2016, 21:42

Este prea departe si...... Fiona nu-mi da bilet de voie atatea zile! Totusi ma bucur ca te-ai mai calmat si putem discuta .
1. Daca te uiti in fundalul imaginilor din timpul stirilor despre Godina, vei vedea o fotografie a cartii pusa de curand in vanzare! Inclusiv " protestul de solidaritate" are in afis cartea! Deci din punctul meu de vedere este reclama si nu este deloc intamplatoare!
2. Inainte de a da vina pe politicieni, sa nu uitam ca acestia se implica de cele mai multe ori in munca politistilor la cererea expresa a unora dintre ei care vor sa ajunga in anumite posturi. Nu stiu pe cine sa blamez mai mult, pe garcea care merge cu caciula in mana sa primeasca " binecuvantarea si sprijinul .... moral" al unui baron local sau un politician care isi stie interesul si profita la maxim din "aranjament".
3. A nu se intelege ca am ceva impotriva unei meserii anume ori a celor care o practica, inclusiv cea practicata de garcea! Tot respectul pentru cei care o practica si isi fac datoria in litera si mai ales in spiritul legii! Dar peste tot in lume, politistul este de multe ori ridiculizat si de putine ori respectat! Asta este soarta lor!
Shrek

Mesajde csaa » 18 Feb 2016, 22:14

Shrek scrie:.....
1. Daca te uiti in fundalul imaginilor din timpul stirilor despre Godina, vei vedea o fotografie a cartii pusa de curand in vanzare! Inclusiv " protestul de solidaritate" are in afis cartea! Deci din punctul meu de vedere este reclama si nu este deloc intamplatoare!.......

Iti e greu sa intelegi ca pe mine nu ma intereseaza cartea omului ala??? Dar......de dragul conversatiei: povestirile lui Godina sunt virale pe internet. Nu cred ca ii mai trebuie si alta reclama.
La pct. 2 ......Cei care au trait in sistem in anul de gratie 1996 isi aduc aminte de epurarea politica masiva de atunci. La fel s-a intamplat si in 2000. Sefii impusi in ambele situatii nu au avut in CV profesionalismul ci faptul ca erau aserviti politic total. Cei din 2000 nici macar nu proveneau din politie sau erau ofiteri proveniti din subofiteri. Pentru a putea servi pe deplin stapanii politici li s-a dat mana libera si stapanire totala asupra subordonatilor.
Acum te intreb pe tine: Cine e vinovat? Ofiterul judiciarist "Papurica", subofiterul "Garcea", sau politicianul "Tipatescu" care l-a pus in fruntea politiei pe "Ghita Pristanda"?????
csaa

Mesajde cristian bh » 18 Feb 2016, 22:26

Legea ar trebui aplicata in spiritul si litera ei,....oare Godina se preocupa de acest aspect sau ii scapa tocmai din cauza ca a devenit prea viral?
Ce ii impiedica pe alti politisti sa fie si ei virali la randul lor,....apoi chestia asta ii face mai pofesionisti?
Ma indoiesc!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Shrek » 18 Feb 2016, 22:32

Vrei sa zici "vremea lui Dejeu? Nu stiu cat de mult a influentat politicul munca politistului, ori cat o influenteaza acum! Cine a vrut sa isi faca meseria si-a facut-o cu sau fara influente! Problema sistemului este alta! Dispar profesionistii si nu reusesc sa se formeze noi generatii de politisti profesionisti! Faptul ca un primar il cheama pe seful politiei si il intreaba de ce nu prind politistii hotii ori talharii nu este amestec in treaba lor! Iar daca pe tine ori pe sotia ta ii da amenda rutieristul, ca a depasit viteza, desi inaintea ta au fost date avertismente la toti muzicantii ori ospatarii nu cred ca iti pica bine! Dar nah, mai comentam si noi!
Shrek

Mesajde Donbazil » 18 Feb 2016, 23:25

Salut!

Dar vezi ca unii primari.....Ca cel (fost) la Recas spre exemplu.... :shock: :o

Sanatate!
Donbazil

Mesajde Donbazil » 18 Feb 2016, 23:34

Salut!

Aurele, ai dreptate asta-i treaba lor, au avut o suspiciune si l-au verificat - dar...Politistii de la granita franco-belgiana n-au facut nici o verificare desi se stia de atentat si chear li s-a parut suspect unul din ocupantii masinii...
E o chestie si cat de implicat e omul...Cat de je m'en fous se manifesta...Parerea mea! :idea:

Sanatate!
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE