ascultatzil pe mosulica si radeti
salve
lucky5strike scrie:Daca te tin 2 saptamani langa mine, iti scot masca din cap! Trebuie doar sa-ti controlezi miscarile si sa-ti reglezi un pic respiratia... iar afumatorul poate sa doarma...
Dar la aglomeratii mari de stupi pe vatra, albina e de obicei mai agresiva si... masca necesara.
Daca vrei sa misti repede, iarasi, masca trebuie!
lucky5strike scrie:Daca te tin 2 saptamani langa mine, iti scot masca din cap! Trebuie doar sa-ti controlezi miscarile si sa-ti reglezi un pic respiratia... iar afumatorul poate sa doarma...
Dar la aglomeratii mari de stupi pe vatra, albina e de obicei mai agresiva si... masca necesara.
Daca vrei sa misti repede, iarasi, masca trebuie!
cristi_vidican scrie:Eu cred ca in cazul dumneavostra conteaza si selectia.
Am fost in stupina la un prieten, care avea vreo 12 stupi. Intr-o perioada cand ale mele erau cam agresive, ale lui era blande, nici macar una nu ne facea probleme. Deci, conteaza si selectia.
Ce sa mai zicem la rapita, unde ai impresia ca un roi vrea sa se puna pe capul tau?
Adi Hodis scrie:Deci eu am reusit in ce priveste selectia ... nici anul asta n-am avut probleme.
lucky5strike scrie: si sa-ti reglezi un pic respiratia...
l:
Cati stupi sunt in Tulca?![]()
teinegru64 scrie:Care ar fi controlul respiratiei in stuparit?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori