peterneamt scrie:Am peste 35 de ani de apicultură practică şi teoretică am citit despre albine mai mult de cât am citit în cei 10 ani de studii universitare şi post universitare.....chiar crezi că nu ştiu ce fac . A, că nu pot dovedii,
Mai bine taceai din gura cu studiile, serios.
Stii bine ca pentru orice diploma trebuie sa scrii o lucrare, pe care nu o poti face in totalitate, mai trebuie sa citezi si munca altora, deci surse, surse, surse.....oare tu ai studii postuniversitare si vii cu youtube. Serios? Chiar ma gandesc cat ai dat pe diplomele alea, fara suparare.
peterneamt scrie:Credeţi că pentru fermierii Români sau aprobat ....neonicotinoidele.....
.Ei au mai puţin de jumătate din terenul agricol al ţării......restul străinii care nu au milă şi nici respect.

HA HA HA...Iarasi nu ai surse si aberezi cat cuprinde....
peterneamt scrie:Excludeţi ca şi cauze posibile nosemele sau varooa pentru că stupii au fost trataţi corespunzător....... chiar şi cu fumagilin b .
Aha, tu tratezi stupii cu tot felul de solutii/substante, tratamente la zii, agricultorii nu, nu frate nu, nu au voie la nimic.... Si tot ei otravesc mancarea.... Vezi ca din produsele ago nu se face doar mancare, ci si energie, din produsele stupului, toate ajung in stomac(mai putin ceara). Deci cine otraveste consumatorul mai bine si in mod direct?
Stiam ca antibioticele sunt interzise. Dupa va plangeti ca nu va dau cei ce achizitioneaza mierea banii ca va gasesc cu antibiotice....
http://www.stuparitul.com/medicamente_s ... icole.html