lucky5strike:pupemea a scris:
O regina intre regini.
Leita tat-su! Si el e meticulos!
Dupa chip si asemanare...
lucky5strike:pupemea a scris:
Munca
Hm, de-a latul la floare... suna familiar!
Ti-ai pus ambitia cu ea pana si-a pus si ea ambitia cu tine...
Pupe, si cum ai iesit? Ai asteptat pe Vantu?
catel:
cam ne asemanam cand ne punem ceva in cap. anul trecut am defilat si eu pe astfel de drumuri la pavilion. dar nu erau chiar asa, si nu am depasit mai mult de 50, pt a nu iesi in decor. nu detineam ajutoarele tale. ai de ce sa-ti aduci aminte la batranete. bafta in continuare.
PS imi place ca nu investesti in NELCOSAG. (masina cu figuri)
cristi_vidican:
Cel de langa tine este cumva Badea Marian? Lui cum ii mai merge cu albinele? Daca regret pe cineva de la vechiul stuparitul, il regret pe Badea. Nu il poti convinge cumva sa revina la scris pe forum?
catel a scris:
, cam ne asemanam cand ne punem ceva in cap. anul trecut am defilat si eu pe astfel de drumuri la pavilion. dar nu erau chiar asa, si nu am depasit mai mult de 50, pt a nu iesi in decor. nu detineam ajutoarele tale. ai de ce sa-ti aduci aminte la batranete. bafta in continuare.
PS imi place ca nu investesti in NELCOSAG. (masina cu figuri)
echo:
Dom' Pupe,
sunt curios cum a mers sistemul pe 12r?? Care sunt diferentale fata de 10r?? (in afara numarului de rame, normal )
Ce e bun, ce e rau, etc.. avantaje si dezavantaje.... Daca aveti timp poate veniti cu amanunte si observatii dupa campania asta..
Cu respect ..
PS sigur ca binili va invinje.... Forta cu tine..
echo:
Am inteles, mersi de raspuns.
Citind printre randuri am tras concluzia ca nu prea v-a multumit sistemul de 12r, sau sa zicem ca nu in totalitate..
OK, o sa merg in continuare dezvoltarea cu dedicatul cuib de 10 r 1/1 si 2X 1/2.
florin,Moreni:
Buna ziua,
Nea Ionica am si eu o intrebare si am ales pe cineva din acest forum care mi s-a parut mai calm si care se si pricepe . Mi-a venit o idee sa incerc un stup la care si corpul principal si caturile sa fie pe rame 3/4 si fund detasabil , pentru a putea roti corpurile intre ele mai usor. Ati incercat sistemul asta ?
florin,Moreni:
Multumesc,
Ideea nu-mi apartine , si de citit am mai citit cate ceva, dar cel mai mult am inteles dintr-o carte scrisa de Const. Hristea , in 1943. Sincer pe mine ma interesa daca ati avut acest sistem si daca merge mai bine decat cel cu corp 1/1 si cat 3/4 (stup cu 10 rame).
Toate cele bune.
filip:florin,Moreni a scris:
Multumesc,
Ideea nu-mi apartine , si de citit am mai citit cate ceva, dar cel mai mult am inteles dintr-o carte scrisa de Const. Hristea , in 1943. Sincer pe mine ma interesa daca ati avut acest sistem si daca merge mai bine decat cel cu corp 1/1 si cat 3/4 (stup cu 10 rame).
Toate cele bune.
Aici depinde de zona in care esti,de priceperea ta,de puterea fam de albine de cules.De multe.
Eu am incercat si am si acum dar eu am ramas la vertical 10si 16 rame 1/1 cu magazii 3/4.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori