Florin Dobre scrie:Tutule...cred ca stii ca poti pune toate frazele intr-o postare...
Mah ... am gandit cu noduri ...
Florin Dobre scrie:Tutule...cred ca stii ca poti pune toate frazele intr-o postare...
CristianBee scrie:Si aici pesticidele sunt de vina sau oamenii care nu realizeaza ca acestea trebuie folosite doar in mod punctual si pe baza unei strategii ( dai cu el dar pe langa asta ce se mai face ? ) de folosire pe termen lung nu azi dau si maine vad ce fac mai departe . Aici trebuie lucrat .
Daca vrei sa ai paduri mai multe decat sunt acum trebuie plantate sau lasam totul in plata domnului ? . Actiunea organizata duce la rezultate .
Ioan Guist scrie:...
Ioan Guist scrie:
Probabil ca ne paste o perioada crancena pentru apicultura si albine.Aici trebuie sa ne consumam.Cum fac eu sa raman la linia de plutire??Cum salvez albinele mele?? Ca daca stau dupa aia de sus, daca ma epuizez in demersuri moarte'n fasha, ma aleg cu o viata pierduta.l
proapi scrie:
Nici un demers corect, real si legitim nu atrage dupa sine o viata pierduta, mic cu mic se face mare....
stefanmadalin scrie:Nu e dorinta comisarului/premierului, e nevoia fermierilor.
Tanymecus pentru porumb si floare este ca varoa pentru albine.
Cand vreodata o sa intelegeti faptul ca floarea soarelui si porumbul dispar din cultura odata cu lipsa unei solutii pentru tanymecus?....
tuturicius scrie:Vreau sa intreb (intreb, nu dau cu parul), inainte de neo cum se proceda cu Tanymecus?
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori