akmm scrie:.Ei spun: o singura data-excelent, de doua ori-deja o data prea mult
..si oare de ce zic mnealor treaba asta,
oare nu de asta.....
Avram Sorin scrie:Acidul oxalic irită membrana intestinelor când este consumat şi poate fi fatal în doze mari.
acuma, dupa umila mea parere, sunt sigur ca AO le ajunge in intestine la albine ca doar nu se ling ca sa tzina solutia in gura, ca apoi sa-i traga un scuipat la vecina de alaturi,...ia soro de aici ca sa-tzi treaca de paduchi!!
..nu!!!.....da eu nu scriu asta ca sa sperii pe cineva si sa nu mai dea cu AO,doamne fere, numai ca tre sa fim atentzi la doza si la nr de tratamente..........parerea mea!!!
..si ca sa fiu in ton cu nenea Akmm nici eu nu pot sa trec fara sa scriu de AF!!
..nu potzi nene sa dai oricand cu AF, pt ca sub 15C temp. nu se mai evapora 6ml de solutzie/zi
..iar sub 6ml/zi, trat. este ineficient, va spun din proprie experientza!!
de doi ani fac cu AF si trat. de scurta durata si trat. de lunga durata si pot sa spun o umila parere.
mai ales ca se zice ca omoara si varooa din celula ar fi trebuit dupa trat. de lunga durata sa nu mai am un varooa pe fete, da daca pun o poza cu fundurile dupa trat. cuAO prin sublimare (evaporare) de la 1 decembrie va speriatzi va spun eu!!...si anul asta am inceput trat. cand erau 25-28C ca am crezut ca osa-mi moara toate matcile!!!
...mai graim!!