Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Mircea_63 » 03 Mar 2016, 11:40

Regele Mihai s-a nascut la 25 octombrie 1921. Ironia sorti, in acelasi an cu infiintarea Partidului Comunist in Romania. In 1940 a fost instaurata dictatura Antonesciana, moment la care regele avea... 19 ani. In 1944, la doar 23 de ani, a decis sa salveze ce se mai putea salva si a pus la cale (cu mari riscuri) lovitura de stat de la 23 august, restaurand Constitutia din 1923.
Sovieticii au taraganat cu bunastiinta si reavointa semnarea armistitiului, contrar intelegerilor avute, astfel incat sa ocupe intai tara si sa poata sa dea o spoiala de legalitate impunerii sistemului sau politic in conditiile in care sprijinul Marii Britanii si al Statelor Unite ale Americiilipsea cu desavarsire, iar la mijloc plana santajul legat de soarta Transilvaniei. Mai tarziu a fost alungat de rusi, nu inainte de protesta prin "greva regala" fata de abuzurile noului guvern impus de rusi si refuzand a semna decretele acestuia, iar odata ajuns in exil a pledat pentru salvarea tarii sale din mainile rusilor. S-a lovit de obtuzitatea celor care ar fi putut sa ne ajute, obtuzitate izvorata si din teama de forta militara a rusilor. Asa ca noi am ramas cu violatorul in casa, iar unii manifesta acum sindromul Stockholm!

Sunt curios care dintre contestatarii lui crede ca ar fi fost mai breaz astfel incat la varsta aceea sa fi obtinut ceva mai mult.

Un Alexandru Macedon, Stefan cel Mare... au obtinut victorii pe campul de lupta, cu arma in mana, in fruntea ostirii, fata in fata cu inamicul. Insa intr-o lume a conspiratiilor, a curvasaraiului politic si prins intre colosii mondiali, ma indoiesc ca vreunul ca ei ar fi obtinut mai mult.

Daca e sa il analizam ca om (in nici un caz sa-l judecam!!!), nu putem sa constatam decat un imens curaj, patriotism si cele mai bune intentii fata de poporul sau.
Daca e sa punem in discutie ideea de regalitate... comparand poporul cu un trib mai mare si regele ca pe un sef de trib, totul pare anacronic, iar ideea mostenirii jobului de rege ca drept din nastere, la fel de anacronic. Insa noi suntem in era explorarii spatiului cosmic si a dezvoltarii explozive a tuturor stiintelor asa ca nu mai judecam simplist, freudian sau hormonal. Sa il vazi ca sef de trib este simplist. Ca pe o autoritate paterna, freudian. Ca de ce n-as fi eu rege, deoarece a mea e mai mare?... e hormonal.

1. Punand in balanta avantajele si dezavantajele pentru tara a regalitatii ca forma de organizare, regalitatea in cel mai rau caz pentru ea ar obtine o remiza.

2. In nici un caz nu putem spune despre omul acesta, repet: ca OM, un cuvant care sa fie impotriva sa.

Cei care sufera de sindromul Stockholm fata de violatorul sovietic si nu realizeaza acest lucru, pot gasi simptomele aceste afectiuni, aici. https://ro.wikipedia.org/wiki/Sindromul_Stockholm
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde XXL » 03 Mar 2016, 20:10

...vorbim despre un individ care a incercat sa faca istorie
fara sa fi fost inzestrat de la natura cu calitatile necesare unui sef de stat
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde mircea.costache » 03 Mar 2016, 23:46

Buna seara.

O fapta nu pot face pt.tine Cristinusi fiindca nu sunt pupincurist de regi tradatori sau romani tradatori.In rest imi este bine fiindca muncesc mult si bine.O poti face si tu ???. No coment

La buna vedere
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 03 Mar 2016, 23:51

Nea Shrek .Citez din Iliescu: "bai animalule".In rest toate ca toate.

Ce va place golaneala mai ramane sa va si convina.

Hai .....la lupta cea mare.

PS. Tradu neica punctele si apoi poti intelege fraza.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde ignatov andrei » 04 Mar 2016, 00:33

Ne vom rupe in doua parti, cu durere...
Nu va fi vina nimanui...
TU si EU, doar vom suferi...
MSC-ule, tu chiar stii ca viata merge inainte...?!?
ignatov andrei

Mesajde csaa » 04 Mar 2016, 08:31

Mircea_63 scrie:Regele Mihai s-a nascut la 25 octombrie 1921. Ironia sorti, in acelasi an cu infiintarea Partidului Comunist in Romania. In 1940 a fost instaurata dictatura Antonesciana, moment la care regele avea... 19 ani. In 1944, la doar 23 de ani, a decis sa salveze ce se mai putea salva si a pus la cale (cu mari riscuri) lovitura de stat de la 23 august, restaurand Constitutia din 1923.
Sovieticii au taraganat cu bunastiinta si reavointa semnarea armistitiului, contrar intelegerilor avute, astfel incat sa ocupe intai tara si sa poata sa dea o spoiala de legalitate impunerii sistemului sau politic in conditiile in care sprijinul Marii Britanii si al Statelor Unite ale Americiilipsea cu desavarsire, iar la mijloc plana santajul legat de soarta Transilvaniei. Mai tarziu a fost alungat de rusi, nu inainte de protesta prin "greva regala" fata de abuzurile noului guvern impus de rusi si refuzand a semna decretele acestuia, iar odata ajuns in exil a pledat pentru salvarea tarii sale din mainile rusilor. S-a lovit de obtuzitatea celor care ar fi putut sa ne ajute, obtuzitate izvorata si din teama de forta militara a rusilor. Asa ca noi am ramas cu violatorul in casa, iar unii manifesta acum sindromul Stockholm!

Sunt curios care dintre contestatarii lui crede ca ar fi fost mai breaz astfel incat la varsta aceea sa fi obtinut ceva mai mult.

Un Alexandru Macedon, Stefan cel Mare... au obtinut victorii pe campul de lupta, cu arma in mana, in fruntea ostirii, fata in fata cu inamicul. Insa intr-o lume a conspiratiilor, a curvasaraiului politic si prins intre colosii mondiali, ma indoiesc ca vreunul ca ei ar fi obtinut mai mult.

Daca e sa il analizam ca om (in nici un caz sa-l judecam!!!), nu putem sa constatam decat un imens curaj, patriotism si cele mai bune intentii fata de poporul sau.
Daca e sa punem in discutie ideea de regalitate... comparand poporul cu un trib mai mare si regele ca pe un sef de trib, totul pare anacronic, iar ideea mostenirii jobului de rege ca drept din nastere, la fel de anacronic. Insa noi suntem in era explorarii spatiului cosmic si a dezvoltarii explozive a tuturor stiintelor asa ca nu mai judecam simplist, freudian sau hormonal. Sa il vazi ca sef de trib este simplist. Ca pe o autoritate paterna, freudian. Ca de ce n-as fi eu rege, deoarece a mea e mai mare?... e hormonal.

1. Punand in balanta avantajele si dezavantajele pentru tara a regalitatii ca forma de organizare, regalitatea in cel mai rau caz pentru ea ar obtine o remiza.

2. In nici un caz nu putem spune despre omul acesta, repet: ca OM, un cuvant care sa fie impotriva sa.

Cei care sufera de sindromul Stockholm fata de violatorul sovietic si nu realizeaza acest lucru, pot gasi simptomele aceste afectiuni, aici. https://ro.wikipedia.org/wiki/Sindromul_Stockholm

Ma lasi!!!! A salvat ce mai putea fi salvat!!!!??????? Te referi la averea lui, nu?
A facut pe draq! A dat pe mana rusilor pe singurul om care mai putea face ceva si apoi a privit cum este omorat. Macar de ar fi avut decenta sa aibe aceiasi soarta ca fostul rege al bulgarilor.
csaa

Mesajde cristian bh » 04 Mar 2016, 14:13

mircea.costache scrie:Buna seara.
nu sunt pupincurist de regi tradatori sau romani tradatori.In rest imi este bine fiindca muncesc mult si bine.O poti face si tu ???. No coment

La buna vedere

Da,...posibil sa muncesti mult.....insa se pare ca o faci conform cu deviza,Noi muncim,nu gandim! ;)
Si eu muncesc,Mesece-ule,.....insa m-am obisnuit sa gandesc mai intai! :)
O poti face si tu?????? :o
La buna cunoastere! :)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde cristian bh » 04 Mar 2016, 14:16

mircea.costache scrie:

Daca traduc punct,.....MeSeCe,....ce sa inteleg??????
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Shrek » 04 Mar 2016, 15:21

mircea.costache scrie:Nea Shrek .Citez din Iliescu: "bai animalule".In rest toate ca toate.

Ce va place golaneala mai ramane sa va si convina.

Hai .....la lupta cea mare.

Cand ai spus sa-l intreb pe Iliescu, m-am conformat si iata ce mi-a raspuns:
" ancorat in realitate si raportat la sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeaza meandrele concretului"
De trei zile ma straduiesc sa inteleg ce a voit a spune ceacea Ion, prin aceste cuvinte si nu reusesc! Imi dau seama ca Ion Iliescu este o inepuizabila sursa de inspiratie pentru MSC, atunci cand voieste a zgaria hartia cu pana lui bontoroaga!
Expresia pe care a folosit-o.......muza ta, era adresata unui jurnalist! Ma simt onorat ca ma apreciezi in acest fel, iar din gura ta suna mai degraba a compliment!
Shrek

Mesajde Shrek » 04 Mar 2016, 15:25

ignatov andrei scrie:Ne vom rupe in doua parti, cu durere...
Nu va fi vina nimanui...
TU si EU, doar vom suferi...
MSC-ule, tu chiar stii ca viata merge inainte...?!?

Da ce mah, sunteti cununati si acum divortati!? Mare pacat!
Shrek

Mesajde Shrek » 04 Mar 2016, 22:32

Cotrobaind prin" meandrele concretului" de pe net, am citit o stire potrivit careia, mister pressident, a semnat decretul de retragere a decoratiei lui Tokes ( sper ca am scris bine, de nu, scuze) denumita Steaua Romaniei, nu stiu ce grad. Desi am fost tentat sa fac o ironie intre steaua lui Becali si steaua lui Tokes, am renuntat si am luat stirea in serios! Sincer, ma asteptam ca neamtul sa o dea la-ntors cu aceasta decizie, asa cum a facut Basescu, pasand responsabilitatea altei institutii. Dar transand scurt aceasta chestiune nu pot decat sa spun "jos palaria dom' Presedinte"!
Shrek

Mesajde Ioan Guist » 05 Mar 2016, 12:37

Eu am ras la asta sa ma stric la burta nu alta.Noroc ca sunt acasa si ciusti la buda.
Mai ales la punctul cu extraterestru.

http://www.timesnewroman.ro/it-stiinta/ ... at-romania
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde a_costy » 05 Mar 2016, 15:50

Sunt tari baietii. Pacat ca nu mai au emisiune pe tv.
a_costy

Mesajde a_costy » 05 Mar 2016, 20:04

a_costy

Mesajde Ioan Guist » 05 Mar 2016, 23:19

Oare intra sigur si Balsul? :lol:
Poate scapam cumva de un gaozar macar.Face toti banii. :lol: :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 06 Mar 2016, 11:53

Ceai cu Gurita ?
Poti sa sti ca face bani cati zice aia . Il duce capu .
learata dansu lor cum se vinde trandafiri !
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE