lucky5strike scrie:Ma gandeam ca riscul desfacerii creste in timp, daca ai mai mult de doua placi imbinate. Eu toate lazile le am pe panou de maxim o imbinare.
Adica spui ca de aia ai doar asa putine dezlipiri?
lucky5strike scrie:Ma gandeam ca riscul desfacerii creste in timp, daca ai mai mult de doua placi imbinate. Eu toate lazile le am pe panou de maxim o imbinare.
cristian bh scrie:Aschii,....abia au iesit cat sa aprind odata focul!
Dupa cum se observa,....pana acum nu am folosit abrichtul decat circularul si cu toate astea,panourile au iesit perfect!
cristian bh scrie:lucky5strike scrie:Ma gandeam ca riscul desfacerii creste in timp, daca ai mai mult de doua placi imbinate. Eu toate lazile le am pe panou de maxim o imbinare.
Adica spui ca de aia ai doar asa putine dezlipiri?
lucky5strike scrie:Asta sa fie pitonceala?... smecheria carevasazica?
vslsilviu scrie:... pai spune si tu un nume de firma... cred ca o sa iti ramanem multi recunoscatori!
lucky5strike scrie:Nah... nu-si da drumul pana nu apare sensei-su... nu stii cum sunt bihorenii astia...
vslsilviu scrie:sper doar ca producatorul sa fie de la voi din zona, altfel am de vanzare D3)
vslsilviu scrie:sper doar ca producatorul sa fie de la voi din zona, altfel am de vanzare D3)
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 48 vizitatori