Mai baieti,...cursurile astea ar fi ultima problema,...
Prima problema(a voastra)e sa stabiliti ce vreti sa faceti mai exact,...ca asa sa aveti scule din lidl pe un raft,....va dati singuri seama ce se poate si ce nu.
In fond,.....toata chestia e una de socoteala bugetara......ia adunati voi cat a-ti dat pe toate jucariile alea multe inutile,pe cand cumparand acel utilaj de la Curtea de Arges de care v-am mai spus,(900E)....cu care daca faceti 100 buc de stupi l-ati amortizat si utilajul este tot al vostru!
Plus ca pe langa casa mai face omu o bancuta,un gard,etc
Alta varianta ar fi sa cumparati podele din lemn in jur de 38 lei metrul patrat,....lipit si facut stupi cu scule minime,.(circular capabil sa spintece si o freza submasa pt falturi) ...vedeti ca exista fierastraie manuale cu dinti marunti,....si debitezi pe linie mai precis decat cu alte scule electrice capetele pt unghiul drept.
Asta zic asa in mare,....
ca ce,....sa spui cat a costat nou circularul cu care lucrez io,....asta asa ca sa va dati seama ce inseamna tamplaria,(8200E in fabrica din ITALIA),nu va ajuta cu nimic decat ca va dati seama ca una-i una ,alta-i alta.!
Si nici nu ma gandisem ca voi prinde pasiunea asta cu albinele atunci,....iar cu stupii nici o scofala.
in schimb ,am inceput cu circular facut de mine din fier,doar axul si motorul l-am cumparat si am facut destule cu el,...cat sa ma oblige sa fac alti pasi inainte.
plus ca inainte cu 15 ani,...nu erau scule asa accesibile,....totul era ca pe vremuri!
a,....un indiciu important e faptul lucrez cu stanga iar cu dreapta sunt si io stangaci!