Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 23 Mar 2016, 11:04

Printre altele..
http://spon.de/vg6vs
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde asd » 23 Mar 2016, 11:50

Teroristii astia au devenit pretextul perfect si solutia universala pentru schimbari in lume. Intrebarea este cine ii fabrica asa pe banda?

Oare lumea asta a devenit asa de cretina sa inghita gogosile astea?

La revolutia din '89 teroristi, la 9/11 iara teroristi, peste tot teroristi. Probabil ca multi dintre noi vom fi catalogati drept teroristi prin simplul fapt ca gandim.

Am trecut prin ipocrizia si teroarea comunista si nu sunt atat de ****** sa nu realizez ca acest tip de dictatura se reintoarce de data asta spre distrugerea tuturor natiilor pamantului.
Bleac!!!
asd

Mesajde asd » 23 Mar 2016, 12:05

Eu ca si crestin nu sunt dominat de teroare, daca asta se incearca a se institui ci de frica de Dumnezeu. Cel mai mult ma deranjeaza ipocrizia si stupiditatea lumii, o lume in care ma simt singur.

28. Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena.
29. Au nu se vând două vrăbii pe un ban? Şi nici una din ele nu va cădea pe pământ fără ştirea Tatălui vostru.
30. La voi însă şi perii capului, toţi sunt număraţi.
31. Aşadar nu vă temeţi; voi sunteţi cu mult mai de preţ decât păsările.
asd

Mesajde ignatov andrei » 23 Mar 2016, 14:46

asd scrie:Bleac!!!

Vine bombardeaua... singura solutie...
ignatov andrei

Mesajde cantemir » 23 Mar 2016, 19:35

A adus-o deja o femeie cu nume de înger: Merkel!
Mai țineți minte cum făcea ea porții de refugiați pentru fiecare țară?
Numai băieți tineri, pana-n treij' de ani și credincioși nevoie mare! Mari doritori de trai in democrație!

Raul a fost făcut!

...Europa a fost inoculată... Spațiul Schengen poate deveni o amintire...
cantemir

Mesajde Shrek » 23 Mar 2016, 20:48

Daca privim cu atentie tarile unde au avut loc atentatele, vom observa ca sunt aceleas tari unde conationalii nostrii au dat buluc, dupa deschiderea granitelor. Singura tara care nu respecta tiparul este Italia si asta nu pentru ca au servicii secrete mai bune, mafia nu a permis astfel de "afaceri"! In celelalte, la fel ca la noi, civilii nu"dau in gat" pe nimeni pentru simplul fapt ca nu au incredere in autoritati. Dar sa ne dam cata cu presupusu', unde vor lovi teroristii la urmatorul atac si cat va dura pana atunci?!
Shrek

Mesajde cantemir » 23 Mar 2016, 21:28

Shrek scrie: Dar sa ne dam cata cu presupusu', unde vor lovi teroristii la urmatorul atac si cat va dura pana atunci?!

Noi suntem excluși din start: au si ăștia mândria lor! Nu-și irosesc "muniția" pe niște pacalici!
cantemir

Mesajde lucky5strike » 23 Mar 2016, 22:49

cantemir scrie:...Europa a fost inoculată... Spațiul Schengen poate deveni o amintire...

Daca se materializeaza, vom numi asta profetia lui Cantemir.

Daca nu? :roll: :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Mircea_63 » 23 Mar 2016, 23:34

cantemir scrie:Noi suntem excluși din start: au si ăștia mândria lor!

De pus in rama. :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Mircea_63 » 24 Mar 2016, 22:13

cantemir scrie:A adus-o deja o femeie cu nume de înger: Merkel!
.................
Raul a fost făcut!

Si totusi... exista vreo legatura intre refugiati si teroristi? Oamenii aia au fugit tot din calea extremismului si a teroristilor, a razboiului si foametei.

11 septembrie... nu exista exodul refugiatilor.
Madrid...nu existau.
Londra...nu existau.
Paris, Charlie...la fel. Despre ce vorbim? Care este legatura intre refugiati si teroristi?

Maine poimaine daca vor mai fi atentate- si probabil vor mai fi- printre victimele nevinovate se vor gasi si dintre cei care astazi sunt refugiati musulmani. Exact la fel ne judeca europenii pe noi romanii: tigani cersetori si hoti, murdari si lenesi. Degeaba spunem ca rrom nu e totuna cu roman, ca nu suntem toti asa, nici macar rromii nu sunt toti asa, ba dimpotriva, majoritatea suntem altfel, de eticheta asta nu scapam cu una cu doua.
Macar noi -trecuti prin asa ceva- sa nu confundam musulmanii cu teroristii.
Mircea_63

Mesajde jr2 » 25 Mar 2016, 02:24

Mircea_63 scrie:
.................
Raul a fost făcut!

..........

Nuuu,cum sa-i confundam??!!
Islamul este religia pacii!
Cainii turbati care au omorat oameni nevinovati sunt calugari saolini! N-ai vazut ce fiorosi sunt asa rasi in cap si inveliti in cearceafuri portocalii?
jr2

Mesajde Mircea_63 » 25 Mar 2016, 19:49

jr2 scrie:
Mircea_63 scrie:
.................
Raul a fost făcut!

..........

Nuuu,cum sa-i confundam??!!
Cainii turbati care au omorat oameni nevinovati sunt calugari saolini! N-ai vazut ce fiorosi sunt asa rasi in cap si inveliti in cearceafuri portocalii?

Iar frate in gandire, dar islamist iti raspunde:
"Deunazi un popa ortodox a fost prins baut la volan...
Crestinii au inventat inchizitia.
Crestinii au luat popoarele africane si le-au dus in sclavie.
America s-a ridicat pe spinarea sclavilor, sclavi pe care i-a crestinat cu forta, dar i-a mentinut in sclavie.
Pana si Papa recunoste cazurile de pedofilie ale unor preoti papistasi (catolici).
Crestinii s-au napustit asupra noastra (a islamistilor) in numele religiei lor violente, numind asta Cruciada. Cainii necredinciosi, turbati, ghiaurii s-au sfasiat intre ei, astfel in timpul unei cruciade catolicii au distrus Constantinopolul, capitala Bizantului si a ortodoxiei, jefuind si ucigand tot ce intalneau in cale.
Cum sa-i confundam pe crestini cu fratii nostrii musulmani?
Cum sa ingaduim religia lor otravita? "

Jeredoi, la faza asta ai gandit exact cum gandesc extremistii musulmani, doar ca tu ai fost extremistul crestin. ;)
Sunt convins ca a fost o scapare, un moment de neatentie.

Religia, nationalitatea, sexul sau orientarea sexuala, rasa, culoarea pielii sunt doar pretexte. Islamismul in acest caz este doar un pretext pentru frustrarile unor dezaxati. Nu islamistii au fost teroristii, ci niste extremisti.

Unul dintre teroristi, cetateni belgieni de altfel, a fost un student exemplar al scolii catolice. http://www.publika.md/socant-unul-dintr ... 72091.html
Mircea_63

Mesajde jr2 » 25 Mar 2016, 20:05

Cum am gandit? Ca un extremist de care?
Pe ce lume traiesti omule?
jr2

Mesajde Mircea_63 » 25 Mar 2016, 20:13

jr2 scrie:Nuuu,cum sa-i confundam??!!
Cainii turbati care au omorat oameni nevinovati sunt calugari saolini!
N-ai vazut ce fiorosi sunt asa rasi in cap si inveliti in cearceafuri portocalii?

Sigur in alta lume decat tine! Ca urmare am inteles gresit citatul de mai sus. ;)
Mircea_63

Mesajde jr2 » 25 Mar 2016, 20:35

Pai sa o lamurim:
-teroristii sunt sau nu musulmani?
-daca citeai atent stirea cu sarguinciosul elev musulman la scoala catolica vedeai ca sarguinta lui a tinut pana a studiat chimia sa invete cum se fabrica bombele,apoi a abandonat! Doar asta il interesa!
-cum de in referirile tale la atrocii crestini faci referire doar la ortodoxi si catolici,ai ceva cu aceste doua religii?
jr2

Mesajde Shrek » 25 Mar 2016, 21:08

Crima ramane crima iar cel ce o savarseste tot criminal se numeste, indiferent de culoarea pielii, forma ochilor, sex ori modul in care isi face sa nu semnul crucii ori graiul in care isi spune sau nu rugaciunea. A folosi in discutiile dintre noi cuvinte grele si a da vina pe un anume grup religios ca fiind raspunzator de ultimele atentate este o dovada clara de intoleranta religioasa ca nu folosim termenul de rasism. Chiar daca 'nu sunt dus prea des la biserica' vreau sa spun ca eu personal nu cred ca islamismul este de vina pentru actiunile acestor criminali. Este adevarat ca foarte probabil sunt indoctrinati de catre liderii religiosi dar nu putem blama o populatie intreaga pentru vinovatii individuale. In conditii asemanatoare a avut loc holocaustul........
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE