Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: social media sau invazia i.mbecililor

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 07 Mar 2016, 11:12

teinegru64 scrie:,
De la prosti si ******* am prins meserie.

Sevede .

Tota lumea stie
Dooom Mitica meserie .
La brutarie .
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde teinegru64 » 07 Mar 2016, 15:23

Nicolaie Astaifoaiei scrie:
teinegru64 scrie:,
De la prosti si ******* am prins meserie.

Sevede .

Tota lumea stie
Dooom Mitica meserie .
La brutarie .

Nu am nevoie de translator.Toata lumea stie ca eu postez la ...sto. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde lucky5strike » 07 Mar 2016, 16:19

proapis13 scrie:
lucky5strike scrie:Era vorba sa apara si treaba asta pe fb... :twisted:

Exista o singura retea de socializare care a introdus semnul dislike...

Ca noutate absolută pe Bounds poţi să dai like şi dislike atunci când apare o poză nouă, dislike-urile fiind confidențiale (adică nimeni nu poate afla că tu ai făcut-o!).

Nu e cinstit.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde MyBees » 07 Mar 2016, 17:46

De cateva zile are si facebook-ul disponibile doua pictograme care asociate butonului "like" pot exprima sentimente negative - "tristete" si "furie"(alaturi de cele "pozitive" - ador, haha!, wow!) Cred ca acestea vor ramane deocamdata corespondentul "dislike-ului". De fapt, dupa ce acorzi un like, retragandu-l poti considera ca ai dat un "dislike"
Folosesc Facebook si multe altele, destul de repede dupa aparitia lor. Am avut bineintele si eu o perioada in care le-am considerat o prostie care nu va prinde la public.

Nu am observat sa ma fi tampit faptul ca le utilizez, dar adevarul este ca nici nu am probleme cu stima de sine care sa imi creeze asemenea sentimente :)
Nici mai inteligent nu am observat sa ma fi facut datorita lor, dar este cert ca e o masa imensa de informatii care poate fi accesata extrem de usor. Informatie care acum poate fi disponibila oricui, oriunde si la costuri extrem de mici. Lucru care va scoate din "intuneric" enorm de multi oameni.

Pentru mine reprezinta, in primul rand, un instrument de marketing excelent dar si un mijloc de comunicare rapid si bineinteles modern(Spune-i unui pusti de comunicare prin e-mail si iti va rade in nas: babalâcule!) Vrem nu vrem trebuie sa crestem impreuna cu copii nostri si nicio noua tehnologie nu trebuie sa ne depaseasca daca nu vrem ca mai tarziu sa fim niste "neintelesi"

Bineinteles, daca suntem tipul de individ care urmarim ce poze pune Marița din baie, sau ce "pisoii dragutz" a mai descoperit Tanța, vom pierde timpul pe facebook. Nu va fi insa vina aplicatiei. O vom face la fel de bine si pe santul din fata casei.

Facebook ofera facilitati si filtre care pot anula orice pierdere de timp pe care nu ne-o dorim. Faptul ca, doar din cauza ca nu intelegem noi cu ce se mananca chestia asta, nu il utilizam nu inseamna automat ca cei care folosesc FB sunt niste incuiati si noi niste inteligente ascunse :)
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde tuturicius » 07 Mar 2016, 20:24

MyBees scrie:Nu am observat sa ma fi tampit faptul ca le utilizez, dar adevarul este ca nici nu am probleme cu stima de sine care sa imi creeze asemenea sentimente :).........
Nici mai inteligent nu am observat sa ma fi facut datorita lor, dar este cert ca e o masa imensa de informatii care poate fi accesata extrem de usor. Informatie care acum poate fi disponibila oricui, oriunde si la costuri extrem de mici. Lucru care va scoate din "intuneric" enorm de multi oameni......
Facebook ofera facilitati si filtre care pot anula orice pierdere de timp pe care nu ne-o dorim. Faptul ca, doar din cauza ca nu intelegem noi cu ce se mananca chestia asta, nu il utilizam nu inseamna automat ca cei care folosesc FB sunt niste incuiati si noi niste inteligente ascunse :)

Subscriu si eu! Like :mrgreen:
tuturicius

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 07 Mar 2016, 22:11

teinegru64 scrie:Nu am nevoie de translator.Toata lumea stie ca eu postez la ...sto. :lol:

Asa ie .
Toata lumea stie ca dumeata pozezi in ...sto . :roll:
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde teinegru64 » 07 Mar 2016, 22:25

Si mai stie ceva lumea...matale dai tzepe.2 kile de propolis iti spune ceva??
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Shrek » 07 Mar 2016, 22:39

Normal! Daca propolisul avea aschii de lemn, nu trebuia sa le dea inapoi? Unde ai vazut tu tinctura de ....tepe?
Shrek

Mesajde lucky5strike » 07 Mar 2016, 22:54

XXL scrie:Umberto Eco;
,,Televiziunea a promovat idiotul satului faţă de care spectatorul se simţea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr"

Modele furnizate de massmedia: zavo, bahmu, moni, beanca, maruta, slam, guta, borcea, cvtudor, becali, base...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 07 Mar 2016, 22:57

Facebookul e cumva mai departe de mostruletii astia... iar un buton dislike... sau macar ignore... si sa se poata da pe fata ... cred ca i-ar prii umanitatii... :twisted:

Poate in timp apare mai multa inspiratie...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Shrek » 07 Mar 2016, 23:01

Ar' dispare tot farmecul! De cine te-ai mai impiedica daca n-ar fi "monstruletii"
Shrek

Mesajde lucky5strike » 07 Mar 2016, 23:23

De ma, Srece... traim in epoca think big... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristian IONITA » 10 Mar 2016, 13:01

cam la fiecarea aparitie de o noua metoda/modalitate de distribuite a informatiei au existat astfel de dileme ... ca vai de mine cat de rau o sa fie, ca ni se nenorocesc copii, ca etc si etc

cand erau bunicii copii (acum aproape 100 de ani) se spunea ca cititul in exces strica .... , si de aceea au trebuit comunistii sa faca campanii intense de alfabetizare :D

cand eram eu copil (ani 70-80) se spunea ca excesul de privit la TV o sa faca numai nasoale (strici ochii, tampesti creierul, etc) .... noroc ca au avut comunistii grija si au redus emisia la nici 2 ore pe ora ca altfel cine stie ce se alegea de generatia mea.

apoi a aparut internetul .... si despre asta cate nu am auzit .... liste de discutii, messengeruri, forumuri, etc ... toate aveau ca menire tampirea utilizatorilor .... si uite ca nu sunt acum oamenii mai tampiti decat pe vremea cand nu stiua a citi decat popii.

nu Facebookul (sau internetul, sau TV-ul, sau cartea) strica ... ci utilizarea lui defectuasa .... va e frica ca sunt afectatii copii ??? pai in loc de solicitat interzicerea acestor medii de informare nu-i oare mai judicios sa aveti grija la educatia progeniturilor?
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde un OM » 10 Mar 2016, 19:32

Dar de ce sa educam progeniturile, ce or mai fi si acelea, daca le putem planta in fata tembelizorului contra ceva timp alocat unor activitati mai mult sau mai putin placute, altfel pe ce am mai da vina?
un OM

Mesajde lucky5strike » 10 Mar 2016, 21:45

Cu Facebookul poti admira fiinta umana in micimea ei direct de acasa, din fotoliu. Da... raul a inceput de mult!!

Nu vi se pare suspect ca ciudatenia, nonconformismul, "nestandardul"... primeaza peste orice altceva? Aia divorteaza de 15 ori... ala e la a 5-a insuratoare... ala indoaie Maybach cu ranga... aia stau goi in fata "cetatenilor", ala concepe copii la mititica/ sau e mai fecund in carti ca Sadoveanu...

Societatea se va imbolnavi exact cum se imbolnaveste puietul crescut fara polen.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde XXL » 24 Mar 2016, 20:01

[urlnew=]http://newsromania.info/nevoie-de-click-uri-nevoie-de-fraieri-nevoie-de-tine/[/urlnew]
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE