Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Cate rame pe puiet aveati la 25 martie in familia medie

1,5 rame de puiet
6
7%
2 rame de puiet
9
11%
2,5 rame de puiet
13
16%
3 rame de puiet
18
22%
3,5 rame de puiet
15
18%
4 rame de puiet
14
17%
4,5 rame de puiet
7
9%

Voturi totale : 82

Re: Poll: Cate rame de puiet aveti in medie pe familie?

Mesajde asd » 31 Mar 2016, 14:44

Se vede treaba ca am inceput sa fac tot mai mult o apicultura virtuala ca de... timpul e limitat. M-am uitat totusi ieri putin prin ei si situatia nu e nici pe departe asa de roza :lol:
Cam prea uscati si albina mult mai putina decat parea la urdinis. Nici vorba de barbi sau macar mustati :lol:
asd

Mesajde balasbebe » 31 Mar 2016, 21:55

In toamna am dat mancare foarte multa. Peste iarna nu le-am facut nimica. Azi le-am terminat de verificat si sunt tare multumit de ele.
balasbebe

Mesajde lucky5strike » 01 Apr 2016, 00:51

asd scrie:Se vede treaba ca am inceput sa fac tot mai mult o apicultura virtuala ca de... timpul e limitat. M-am uitat totusi ieri putin prin ei si situatia nu e nici pe departe asa de roza :lol:
Cam prea uscati si albina mult mai putina decat parea la urdinis. Nici vorba de barbi sau macar mustati :lol:

Te-ai gandit ca e si ea plecata pe "afara", ca nu se afla in trecere ca tine? :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde asd » 01 Apr 2016, 08:08

lucky5strike scrie:
asd scrie:Se vede treaba ca am inceput sa fac tot mai mult o apicultura virtuala ca de... timpul e limitat. M-am uitat totusi ieri putin prin ei si situatia nu e nici pe departe asa de roza :lol:

Te-ai gandit ca e si ea plecata pe "afara", ca nu se afla in trecere ca tine? :lol:

Da ce pana mea dara nu or fi plecat la vreun club de noapte. Am verificat seara. Astia-s stupii slabiti prin inmultiri sau pe o rama de puiet. Aviz amatorilor. In rest am si din aia babani.
asd

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE